האם אנחנו בשליטה...

ליליתי

New member
האם אנחנו בשליטה...

לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו בשליטה מלאה, סוף סוף הצלחנו להתחבר לעצמנו ואפילו להקשיב לקול הפנימי שאכן מנחה אותנו אפילו במצבים המורכבים ביותר אבל מה...הכוכבים למעלה, זה לא כל כך מעניין אותם. אתם יודעים, שני כוכבים מחליטים להתקרב, אי שם בחלל, מרצונם או לא מרצונם ונוצר מתח. המתח הזה משפיע עלינו ואנחנו מגיבים. כמובן שאנחנו משליחים את המתיחות על סיטואציות ארציות: עצבים, חוסר הבנה, מזל רע, כישלון, רגשי נחיתות והרשימה ארוכה היא עוד ועוד. ולמרות כל החוכמה וכל הזן דבר לא יעזור עד יעבור זעם. אז יבואו החכמים ויגידו שהחכמה האמיתית היא להתנתק מהשפעות היקום, להיות אדון לעצמך, להיות כל כך מחובר וקשוב עד כי תהפוך ליחידה אלוהית נפרדת ושום כוכבים ושום מתחים. ובכן ידידי אי אפשר להיתנתק מהיקום ומכול השפעותיו. מה שכן, אפשר ליזרום עם השינוים ולהפעיל את כל המנגנונים הפנימים להתפלל ולקוות לטוב. בסופו של דבר המלחמות הכי גדולות מסתימות באותה מוזרות בה התחילו, אנחנו כמובן נרוץ אל ההיגיון או אל כל כלי אנושי אחר ונידע לנתח את המערכות היטב לנתח ולתייק אל תוך מדפי ההיסטוריה המאובקים בעוד הכוכבים הם הם אשר יודעים את מקור כל הצרות של אותם ניצוצות מוזרים על פני כדור הארץ המתימרים להבין את הלהבה. באהבה.

tashi

New member
האם התפילה עוזרת?

אהבתי את מה שכתבת אך משהו הפריע לי כשמתפללים למישהו, אם זה לאלוהים, אם זה למזל או אם זה לגורם אחר, פשוט מבקשים שהבעיות הללו שהסביבה יוצרת לנו יעלמו. התפילה, אם היא תגרום לנו לבצע את מה שאנו שואפים בה, תעזור. אם היא דרך לבקש ממישהו/משהו את הפתרון זה רק יגרום לתסכול כי אם הפתרון לא בא מתוכנו לעיתים קרובות הוא באמת לא יקרה.

תפילה :-()

שלום tashi! היום החלטתי להציק לך. תפילה היא למעשה פעולת מדיטציה פשוטה. בה האדם מתכוונן לעצמו כמו שמכוונים מקלט רדיו. פשוט בוחרים את הערוץ הנכון. לאחר שאדם למד להתכוונן לעצמו הווה אומר להפעיל את כל חושיו החיצוניים והפנימיים או אז הוא יכול לנסות להתכוונן לערוץ תקשורת שיחבר אותו אל האלוהים. בנקודת הזמן הזו האדם הופך להיות מעל הטבע, מתגבר על פחדיו ולא נתון להשפעת הכוכבים המזלות ושאר הירקות... איך עושים את הפעולות הנ``ל? אפשר להיות איתי בקשר לדואר האלקטרוני שלי ושם אקשר אתכם עם המומחים הטובים בארץ לכל תחום: מדיטציה, תורת הנסתר, קבלה, תורות ריפוי למינהם, ותורת הריפוי הכי הכי לדעתי: ריפוי על פי שיטת הרמב``ם- רפואת העם.מיכל

tashi

New member
נקודת מבט שונה

מיכל אני שמח על הערותייך, כנראה נקודת המבט שלנו שונה. האלוהים מבחינתי נמצא בפנים, בתוך כל אחד מאיתנו. התפילה אמורה להשרות עלינו הרגשה שיש מישהו ששומר עלינו ויעזור לנו במקרה הצורך. כמו אב שמגן על הילדים שלו. אבל אני לא חושב שצפיה מאותו כוח לבצע בשבילנו את העבודה תעזור. נכון מזל טוב יכול לעזור אבל התפילה, אם היא ל גורמת לאדם לפעול למה שהוא מתפלל לא תעזור. אותו אב מגן אמור לגרום לפחד מלבצע את השינויים המתאימים להעלם (בהרגשה שיש מישהו חזק מאחור), אך לקרות ללא עבודה, מקוה שזה נכון אך התבדאתי בעבר. אשמח לקבל את רשימת המומחים לנושאים שהעלית בדוא``ל. יום שמש מקסים Tashi

תגובת המשך

tashi אורי היקר! אנחנו מדברים אותו דבר. האלהים נמצא בתוכנו ונמצא מעלינו ונמצא בכל מקום. מה שאמרתי קודם היתה פשוט טכניקה של התחברות איליו כדי שאפשר יהיה לשוחח איתו ולא רק לפחד ממנו. תפילה זו טכניקה בלבד. לא כמו שנסו להסביר לנו עם בכלל כשהיינו ``קטנים``. לגבי פרטים שהבטחתי לך. אין לי שום דרך להעביר לך אם לא תשאיר לי פרטים בדואר כמו מספר טלפון על מנת שאחזור אליך בקולי הטבעי. להשתמע מיכל.

למעלה