האם אנו מתאימים

נועה2

New member
האם אנו מתאימים

אני בת 23 מזל אריה תאריך לידה 2.8.78אני בקשר ידידות עם בחור במזל טלה תאריך 24.3.77האם כדאי לנסות קשר יותר מחייב? האם אנחנו מתאימים?

TaKSR

New member
תשובה לא מחייבת בשבילך אבל?..

טוב שלום לך נועה (אם זה שמך האמיתי? ) אני כבר עכשיו מצטער אני לא רוחש ידידות לבני מזלות אלה כמעט ולא בלי שום סיבה הגיונית (איו לי מושג למה) אז 1 כל המזלות מתאימים 2 אם אתם אוהבים אחד את השני אז זה יצליח לפחות בהתחלה 3 אם את באמת רוצה יותר לדעת אז את צריכה להפגש אם אסטרולוג פרטי יחד אם חברך 4 אל תשאלי יותר את האסטרולוגיה שאלה כזו כי היא ממש לא שווה את הזמן הזה ואת יכולים באמת להסתדר ביחד די טוב אבל כמו כל שני מזלות אש אתם צריכים כל הזמן מהשהו ש``יצית`` אותכם ויש לכם את החסרונות שלכם תתגברו עליהם ותצליחו אבל יש כמה שאומרים שאש יחד אם אש לא יצליח אני לא אומר שזה נכון כי זו טעות לרוב (זה תלוי בשאר המרכיבים של המפה הכוללת שלכם) אומרים שאש ואש בלי משהו מבחוץ זה לא עובד (פתגם ) אבל מי יודע מה באמת יקרה? אף אחד אתם תובילו לאן לתרצו בלי שום .... לא משנה אני יגמור כאן ואינ לא חושב שעניתי לך כל כך אבל... לא נורא את באמת יכולה להמשיך את זה ל``יחסים יותר קרובים`` בהצלחה בקשריך החדשים ושתצליחי איתם tksr

למעלה