האם אנו , ההורים, מקוריים?

AYELET1

New member
האם אנו , ההורים, מקוריים?

האם מצאתם את עצמכם חוזרים על שאלה/אמרה שכששמעתם אותה לראשונה בילדותכם מאמכם , נשבעתם שאתם לא תאמרו את זה? לינק מצורף לכתבה בנושא...

shy-1

New member
כבר לפני שנים רבות שמתי לב,

שכל מה שדיברו/הטיפו/איימו עלי הורי כשהייתי ילד, והם חשבו שזה עובר מעלי או בין שתי אזני, הכל נשאר. להורים נדמה באותו הזמן שהילד/ה פשוט לא מקשיב להם, והאמת זה נכון, רק מה, הכל נשאר בזכרון, ולאחר הרבה שנים, כשאנו כבר הורים, הכל חוזר, ואנו טוחנים את המוח של ילדינו. לדבר הזה קוראים חינוך/שטיפת מוח/הכנה לחיים, וזה עובד !!! אז תהיו בטוחים, שאם טחנתם את מוח בנכם/בתכם: "תפסיק/י לחטט באף כל היום" בעוד 20 שנה, זה מה שהם יטחנו לבניהם/בנותיהם. SHY

גליה12

New member
מזמן שמתי לב שמשפטים שאמרו לנו

הורינו, אנחנו יורים אותם באופן אוטומטי, אפילו משפט מטופש כמו... אם לא תישן לא תגדל - אני זוכרת שבתור ילדה חשבתי איזו שטות זו- והיום זה הנימוק האולטימטיבי שלי לילד (והאמינו לי המתבגר הגיע למטר שמונים+ בלי לישון) זנ פשוט התקליט במוח שלנו שמנגן לפי מצבים שכבר התנסנו בהם

bimbo.

New member
ישנם המאמינים שתינוק טרם

היוולדו מלא בתורה ובחכמה, וברגע צאתו לאוויר העולם - בא מלאך וסוטר על שפתיו, וכל תורתו נשכחת ממנו ומוחו נקי לחלוטין וכשר ללמוד את כל השטויות. אני חושבת שיש כאן טעות: המלאך סוטר ל ה ו ר י ו על שפתיהם, וכל ההחלטות שלהם שלא להיות כמו הוריהם, נשכחות מהם והם נעשים הורים כמו הדורות לפניהם.

bimbo.

New member
בסיועו הפעיל של הרבובדיה ../images/Emo13.gif

חבל שאין סמיילי מתאים.

למעלה