האם אלה סיירים?

Variety

New member
האם אלה סיירים?

היי, היו לי 2 חלומות בזמן האחרון שלדעתי פגשתי סיירים... אלה הם החלומות... 1. אני מגיע לאיזה גשר או מקום כלשהו ויש שם בן או בת אדם שמחזיק\ה שלט בו כתוב שאם אני רוצה לבוא איתם, אני צריך להגיד את מה שהיה כתוב על השלט. היה כתוב "אני רוצה לבוא איתכם" או משהו בסגנון, אני לא זוכר. 2. החלום השני היה היום בבוקר, שאני רואה ייצור קטן שקצת מזכיר את "שרק". הוא מסביר דברים על הקשב השני ומלמד איך להגיע לשם. הוא אמר לי שיש לי 3 אופציות (אני זוכר רק 2), הראשונה היא להגיע לעולם של יצורים לא-אורגנים והשני זה להשאר ולחקור את העולם הזה שאני נמצא. אמרתי לו שאני רוצה לחקור את העולם הזה ונשארתי שם. בשלב אחר עליתי על אוטובוס באיזשהו רחוב ונסענו למקום גבוהה שיש בו מעקב על מעיין צוק שמשקיף על עיר שנמצאת בתחתית הצוק. אני מטפס על המעקה וקופץ למטה ועפתי קצת במעגלים. את שאר החלום אני כבר לא זוכר. המעניין הוא שאני לא מצליח להבין את הסוג מועדות שלי באותו חלום כי היא לא כמו בחלום צלול אלא שונה. אני יודע שזה חלום אבל בצורה מוזרה. מה אתם אומרים?

kung fu

New member
קראתי אבל אין לי מושג ../images/Emo13.gif

אגב, ממתי התחלת לתרגל חלימה?

Variety

New member
תגובה

לא תרגלתי את זה בידיעה לתק' ארוכה. רק לאחרונה לאחר שקראתי את הספר אומנות החלימה הבנתי שזה זה והבנתי כל מיני דברים מחלומות קודמים שרשמתי. תכלס התחלתי מלפני איזה כמה שנים (לא הרבה)

L i z a r d

New member
אוקיי...

זה קצת מורכב בשבילי (ובשביל אחרים שיש להם ניסיון בעניין) לאבחן בשבילך במה מדובר, לרוב, ואני אישית כרגע חושב שהדרך הכי טובה היא שננסה איכשהו לאבחן את זה ביחד בצורה שתעזור לך. נתחיל כך: תנסה להיות כמה שיותר כן עם עצמך. אם את משחזר את התחושה שלך מאותן דמויות, האם את חש שזה עם דימוי שמקורו בתת המודעשלך, כמו רוב הדברים שאתה חולם עליהם, או שמדובר ב.... הרגשה אחרת, שונה, זרה?

Variety

New member
לא זוכר..

אבל אני אקדיש לכך צומת לב בחלומות הבאים שלי. כרגע אני קצת בתק' של לחץ עבודה אז זה בעיה.

charlila

New member
חלומות צלולים עכורים

כן, אלה סיירים. לקח לי כמה שנים להשתכנע, לגבי חלומותי, בגלל עכירות מצב התודעה, כזו שאתה מזכיר. נדמה לי שזה קורה כשזוכרים את החלימה מן המקום של החלומות הרגילים שבאים אחריה. אולי זו מן הגנה עצמית - כשסיירים מזמינים אותך להצטרף, זה לא לפיקניק. ראה הוזהרת! ולפחות תיהנה!

למעלה