האם אי פעם

CrazyPenguin

New member
האם אי פעם

האם אי פעם חשבתם (הרווקים שבינינו) מה קורה אם אהובכם העתידי נמצא בכלל בחו"ל?
שאתם מבזבזים לעצמכם פה את הזמן?

אולי אני חושבת על זה כי ככה הרבה יותר קל לתרץ לעצמי, להבין שעדיין לא מצאתי אותו כי הוא פשוט לא כאן, הוא נמצא במרחק מאות ק"מ.
הוא איפושהו באנגליה, או בספרד. יכול להיות שאני גם לא אפגוש אותו אם אני אמשיך להשאר פה.

יוצא לי לאחרונה לדבר עם הרבה גברים ממדינות שונות בעולם. ותכלס, אני לא מבינה למה אני ממשיכה להתעקש למצוא מישהו דווקא פה.
נכון, אני עוד צעירה ואין לי ממה להתייאש, ואני לא. באמת שלא. אבל שמתי לב שמתוך עשרה גברים, אולי אחד מצליח לקלוע לטעם שלי. וגם זה כמעט ולא.
אני לא מדברת רק על מראה חיצוני, אני מדברת על כל החבילה. יש משהו בהתנהגות הישראלית שפשוט לא עושה לי את זה.

וזה מרגיש לי דפוק לקום ולעזוב בגלל סיבה כזו, כי לא חסרים גברים בארץ ומתישהו יהיה אחד שיעשה לי קווטש בלב כמו שהיו עד עכשיו.
אבל אני חושבת לעצמי "למה לא להאיץ את התהליך?" גם ככה לא משהו פה בארץ...

שלום

יש מדות שונות של התאמה בין אנשים. יש הרבה אנשים שמתאימים לאדם במידה דומה, והוא יכול לאהוב. גם בארץ אפשר למצוא אנשים עם הרבה אהבה.

את לא חושבת שזאת השקפת עולם

קצת ילדותית?
מזה אומר "מבזבזת את הזמן"? את לא יכולה פשוט לצאת עם אנשים ולהינות בלי איזה אג'נדה נסתרת בראש?

CrazyPenguin

New member
זה מה שקורה כרגע

ואני לא רואה את עצמי מתקדמת לשום מקום. נכון, כיף ונחמד לי. אבל צריך לפעמים קצת יותר מזה....

orig429

New member
אני מסכים איתך מאד

ישנן מדינות בהן המנטליות מאד שונה מהמנטליות פה בארץ.
(בדיוק כתבתי על כך בבלוג שלי לא מזמן)
וזוגיות עם מישהי, מישהו במקרה שלך שיש בו מנטליות אחרת יכולה
להיות הרבה יותר נוחה.

אם יש לך אפשרות לעבור למדינה זרה, או להכיר מישהו שהגיע ממדינה
זרה שיש בה מנטליות שונה לכי על זה!!

advah155

New member
דווקא יכול להיות מגניב

יצא לי בטיול שלי לדרום אמריקה להכיר זוגות נשואים גם ממדינות שונות, ולפעמים החצי השני שלך לא דווקא יימצא בארץ.. לכי תדעי, אסור לשלול אפשרויות

CrazyPenguin

New member
אני יותר בקטע של אירופה

אם בחול....

אז שיבוא לארץ חחחח

או יבאו לי רמז כי העולם מאוד גדול:)
ולא אגיע לכל העולם לטיולים:)

לדעתי זו גישה לא נכונה לחיות בה..

לא יודעת איפה המיועד שלי, בחו"ל, בארץ .. אולי מחר בכלל אפגוש אותו באוטובוס?
אולי מתחת לבניין..?
אני יותר מאמינה שאם הוא המיועד שלי , כנראה נפגש איכשהו.
לחשוב שאולי הוא בארץ אחרת ולכן להתחיל לחשוב על מעבר? לא הייתי עושה את זה לעולם מהסיבה הזו.

מעדיפה פשוט לחיות את חיי, הוא יגיע אליהם, לא משנה מאיפה.

Megie

New member
את יוצאת מנק' הנחה

שיש לכל אדם רק אדם אחד שיתאים לו בעולם.. ואם את באמת חושבת ורואה בזה ייעוד גורלי, אז למה שהגורל יהיה כזה אכזרי וימקם את האדם הזה בקצה העולם?! למה שתתחילי לחפש ברחבי העולם מישהו ואולי המישהו הזה בכלל כאן?!
הנקודה היא להכיר, ולהתחבר ולמצוא אדם שאת תרגישי שעושה לך את זה וזה יהיה הדדי..
זה יותר נשמע כמו תירוצים לעצמי "אני לא מוצא כי זה בכלל נמצא בחו"ל" זה ממש שטויות בעייני.. תמיג יש מגוון גדול בהרבה מקומות.. הכחמה היא דווקא לדעת למצוא את מה שרוצים בין המגוון הלא קטן שיש כאן.

2461

New member
אז ככה

לא חשבתי על זה אף פעם...אבל גם לי הייתה תקופה (שיכולה לחזור) שבה חיפשתי את מה שלא מצאתי כאן בחו"ל....

בסופו של דבר כן מצאתי אותו כאן אבל אני לא פוסלת שהוא יכול להיות גם שם.... (לא מאמינה שיש רק אהבה אחת אפשרית לכל אחד).
אם יש לך את האמצעים לנסוע אז תסעי לחפשו....תיזהרי רק לא לקבוע עם שונא יהודים פאנט חח

Dark Muse

New member
למה את יוצאת מתוך הנחה שאהובך כבר נקבע?

הרי אהבה היא יש מאין, ולא משהו שקיים ורק מחכים למצוא.

היתה תקופה שחשבתי ככה בדיוק

שאין מצב שגבר ישראלי יעניין אותי..
והאהוב שלי בטוח בח"ל
ובאמת ניסיתי את מזלי בחו"ל, ומה שגיליתי על עצמי זה שמסתבר שחשוב לי שיהיו כמה שיותר נושאים משותפים ומכנה משותף.
אבל.. זה היה אחרי שהיו לי חוויות בחו"ל, ואני עדיין רווקה ולא פוסלת חו"ל..
אני חושבת שאם זה התשוקה שלך עכשיו ליסוע
אז תעשי את זה
גם אם לטיול קצר או ארוך..
אני בעד שתאיצי.

CrazyPenguin

New member
כן, זה בהחלט מה שאני רוצה

אפילו לא בשביל "למצוא מישהו". בשביל החוויה, בשביל לנסות משהו שונה.

אבל זה מסובך. זה לוותר על המשפחה, על החברים, על העבודה. זה סיכון ואני לא בטוחה שהוא שווה את זה בכלל.

תסעי לטיול של חודשיים שלושה

זה לא לוותר על כלום..
או תמצאי קורס שמעניין אותך בארופה ותלמדי.. חצי שנה - שנה..
יכול להיות מאד משעמם בישראל :)
ואת חייה פעם אחת
ועכשיו את רווקה ללא ילדים.. אז.. תנצלי את זה..

L i n t u

New member
בתור אחת שחיה בחו"ל

אני יכולה להביע רק את נקודת המבט שלי, אבל מהניסיון שלי פה באירופה ההבדל תרבויות פשוט גדול מדי.
אני ממש לא מחשיבה את עצמי כאחת עם אופי ישראלי, אני לא מתה על ישראל וזו אחת הסיבות שעזבתי אבל כשזה נוגע לגברים ישראלים אין ספק שהם בעדיפות אצלי. יצא לי לצאת כאן עם מישהו שבדייט הראשון הוא כבר התייחס אליי כאילו אנחנו יוצאים מינימום שנה ועוד רגע עוברים לגור יחד. דייט ראשון! וגם חברה שלי פה יצאה עם בחור שגדול ממנה בשנתיים אבל עדיין המנטליות שלו הייתה צעירה יותר משלה והיא נאלצה לחתוך את זה. קשה לי לראות את עצמי יוצאת פה עם מישהו מקומי.

כמהאפשר

New member
כן,

פעם כעסתי נורא על מי שדיבר ככה.
היום- אני לא רואה את עצמי עם מי שחי בארץ, עם ישראלי.

למעלה