האם אי פעם קרה לכם?

B r u l e

New member
האם אי פעם קרה לכם?

שהמלצר אמר לכם: "הבר-מן חרמן לתת לכם משקאות אז תתקתקו". "נו יאללה תזמינו אחים שלי פה לא נחים, אוכלים". "משקאות חמים? אחותי בלילה יש כאן אווירה של אלכוהול בגלל זה לא נתתי לך תפריט משקאות חמים". "קנקן מים??????? אין לנו דבר כזה". "כוסות מים לכולם? יאללה אין לנו כוסות מים כל-כך הרבה, צריך לגמור ואז נשטוף לכם". "אל תשכחו שאתם חייבים לי 10 אחוזים טיפ לפחות, אחים שלי". וש- סרבו לחלק לכם את החשבון לכמה אנשים וביקשו שנרכז הכל במקור אחד. שאמרו שעוגת יומולדת עולה 130 שקלים אבל שכחו לציין שזה בטייק אווי ובמסעדה זה עולה 180 שקלים. שלא נתנו לכם מספיק צלחות וכפיות כי אין במטבח וצריך לשטוף? (לא כולל הסיפור עם הכוסות). אתם לא מאמינים נכון? אז תתחילו להאמין... מסיבת יומולדת לחבר של חבר שלי, לה ג'בנייז, אבן גבירות, תל אביב. אז יאללה, תתקתקו.

SigurRos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמע, מיסטר ברולה, מלצרים כאלה א-לה-סטייל נונשלנטי מ-גניב ב"כזה כאילו כזה סבביאדה", לא נספרים אצלי ממטר...קאפיש?! כל הדביקות התל אביבית המשוחקת הזו לא עושה עליי רושם ומעניינת לי את החוויבוס... לפני כמה זמן ישבתי במסעדה והגיעה אליי מלצרית בדיוק באותו הסטייל-בלונדה בכזאתי כאילו,עם מסטיק בפה,מתיישבת ומשחקת אותה מה זה עייפה,כאילו כל העולם ובני דודו יושבים לה על העורק הראשי...צחקתי ושאלתי אותה אם לא הגיע הזמן שתיקח איזה פאקינג break ממלצרות כי היא נראית מה זה רע {וזה מוציא ת'תאבון בכאילו כזה}..... פשוט הייתי חייב להגיד לה....לא תיכננתי...זה נפלט...בצחוק כמובן אך עם שמץ רצינות.... אין לי סימפטיה לאנשים שחושבים שהמשחק אותנטי יותר מהחיים עצמם. יאלללללה צ'או....בא לי חברה יפנית...אני החלטתי!!!!!!

ממש לא

וטוב שכך. חשבת אולי להתלונן? או פשוט לקום וללכת למקום אחר? מלצרות הוא מקצוע ככל המקצועות אני לא אוהבת סחבקייה כזו מצפה לקבל שירות אמינות והגינות במקומות שאני הולכת אליהם.

SigurRos

New member
להתלונן?!אהממממ../images/Emo6.gif

על מה בדיוק?! על "אובר סחבקיות"?! תראי,אין בדיוק על מה להתלונן,וסביר להניח שאותה מלצרית מ-גניבה תזכה לגיבוי מלא לאובר הפילנטרופיות שהיא מגלה מאחראי המשמרת או הביג בוס שבטח ממש חולה על חמוקיה המגניבים ורק בגלל זה קיבל אותה לעבודה. וחוץ מזה-אאוריקה תרבותית-זה הקאלט התל אביבי!!זו המנטליות.אין מה לעשות.לא יאה לנו?! יש לנו אפשרות לשחק ת'משחק ולומר לה בפנים שהיא מגעילה לנו את האמ-אמא של החשק בהתנהגות המטופשת שלה,וגם זה בתיבול נונשלנטי של מ-גניבות צינית וב"כזה כאילו כזה",או לחילופין וכמו שציינת- לקום ולהתחפף משם אם לא יאה ונאה המקום בעיננו. אך בשם חובת הגילוי הנאות עליי לומר,כי עלינו לבחון כל סחבקיה בסרגל הפרופורציה המתבקש בנסיבות העניין.יש פעמים שזה כן מתאים לי שמלצרית מקרקרת סביבי ואפילו אומרת "וואוו....איזה ריח טוב" יש לי..{בשיא הרצינות זה קרה...מאז אני לא מחליף אפטרשייב...חחחח} ויש פעמים שזה באמת מגדיש את הסאה.הכל תלוי מצב רוח,חשק,fun,וכמובן וכמובן המלצרית עצמה!!!

B r u l e

New member
זה מלצר

מילא מלצרית אבל מלצר עם קוצים שוחים בג'ל וחולצת ביליבונג צמודה (תופש?). אז זהו. ולא נעים להתחפף, היינו איזה 10 ויומולדת... אז לא רוצים להרוס את האווירה. ואחד העירה לאחראי משמרת בסוף, והוא אמר: "טוב לדעת", בזה התסכם העניין. (אולי הוא דלוק על חמוקיו של המלצר אבל לא נראה לי שיש סיכוי). הקיצר, אם הייתי יושב לבד, הייתי מתקתק החוצה בנונשלנטיות האופיינית לי, אבל מפאת הסיטואציה הכובלת, נאלצתי לסבול. האוכל לא היה רע כל כך אם לומר את האמת. ואין לי שום דבר נגד סחבקייה, כשזה בבר בורגר או בפאג שמתאים לזה. אבל הוא בהחלט עשה את זה בלי שום חן...

liti

New member
אני יודעת למה זה קרה לכם,

זה בגלל שלא התייעצת עם חבר המומחים לפני שקבעתם שם... וסתם אנקדוטה- פעם גרתי - במשך שבוע שלם- עם שותפה שמילצרה שם תקופה ארוכה למדי, והבחורה מסתבר, הייתה מתהלכת עירומה לגמרי כשחלונות הבית פתוחים וכל היום שוחחה בקולי קולות בפלאפון עם בחורים שונים איתם הייתה יוצאת לבלות עד חצות הלילה, אז הייתה נפגשת עם החבר הקבוע שלה. מידי פעם אפילו היה לי הכבוד לקחת עבורה הודעות (ולקבל הצעות מגונות) ולשמש לה אליבי לסיפוריה השונים והמשונים... בקיצור, שרדתי איתה שבוע שלם (וכל הכבוד לי- למרות שאני בטוחה שכמה מבין גברברי הפורום לא מבינים למה נמלטתי...) וכל פעם שאני עוברת ליד לה ג'יבנייז אני נזכרת בה... ונמלטת במהרה מהמקום.

SigurRos

New member
רגע רגע לא קוראים לה במקרה

אהמממ....

גידי42

New member
אפשר להיות יותר ספציפית !!!

איזה כתובת מדויקת ואפילו (למרות האיסור) טלפון? עם נוף כזה למי אכפת מהמלצר?

להתלונן ...כן

זו לא בושה. גם על מחיר העוגה הנקוב 130 ש"ח כששכחו לציין שזה רק כשלוקחים ו-180 בזמן ישיבה במסעדה. וגם לדעת לדרוש,בהחלט מקובל לקבל קפה בבית קפה וגם מים
ולא נכנסת לכל אנקדוטה עם מלצרים כי...כפי שציינת זה תלוי בגורמים משתנים. מעניין למה אף מלצרית לא אמרה לי איזה ריח טוב יש לי(סתם,אמרה,וגם נתתי לה את שארית הבושם כי אי אפשר היה להשיג כאן)

למעלה