האם אין זה פלא?

steelwater

New member
האם אין זה פלא?

כמה דברים. דבר ראשון, האתר IGN עושה מין רשימה כזאת של 100 הקטעים האוהבים ביותר בטלוויזיה שבוחרים אותם 100 שחקנים. אז יש שמה של זאק, ניל פלין, ביל לוראנס ואולי עוד מהסדרה. אני שמה קישור לדף עם הקטע האהוב על זאק ותחפשו גם את האחרים. http://tv.ign.com/articles/711/711908p1.html שמעתי על זה לפני כמה זמן אבל כל פעם אני שוכחת לכתוב על זה פה. ג'ודי ריינס המקדימה שלנו מופיעה בהצגה ייי! היא משחקת ביחד עם מוארה טריני(ER), אריק מקרומק(וויל וגרייס), פראן דרשר(נני) וברוק סמית'. חחח יופי שמכעט כל השחקנים בהצגה הזאת לא שיחקו או משחקים גם בסדרת טלוויזיה! http://www.mcctheater.com/index-new.htm זאק עידכן קצת את האתר שלו. לא הרבה דברים אבל הוא שם שם לינק ל-RSS ועידכן את רשימת השירים ואולי עוד כמה דברים. רק עכשיו הבנתי שאפשר להזיז את המסך עם הקלף או שזה אופציה חדשה. עכשיו התגובות עוברות מהר וזה מגניב אבל הן עוברות לי מהר מידי. גיתית ובכלל כל אוהבי קין וכולם, אם תהיתם למה זו הכותרת של השרשור הזה אז זה בגלל שזאק שם בין השירים שהוא שומע את Is is any wonder של קין! ייי! טוב, אז היום רוב החברים שלי סגרו שבת או לא היו אז נשארתי בבית... חחח שתבינו למה אין לי חחים ואני כותבת פה ביום שישי בערב. נראה לי שאני אלך לישון עוד מעט. לילה טוב ומקסים לכולם. אוהבת יעל

יאאאאאאאאאאאאאא תרשמי את זה בקומונה

כשקראתי את הכותרת של ההודעה שלך תכננתי לרשום לך האם סתם לב לכך שהכותרת שלך זה שיר של קין
חה! איזה יופי, עכשיו אני סוגדת לו רשמית!

נצל"ש--> 50cent ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב חזרתי הרגע מההופעה ואני כולי בריגוש . נשברו לי הרגליים ומחר יש לי לילה בקריה אבל לא אכפת לי מכלום אני מאושרת.. אז רק רציתי לשתף אתכם :) לילה מצויין שיהיה לכולם ושבוע מעולה לפורום ולכל עם ישראללללללללללללללל
))))
עדי

limors2

Well-known member
זה היה נשמע די מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

הדחת ילדים קטנים לסמים ואלכוהול וזיונים

pake

New member
ועוד יש את הגרסא הקולנועית של זה

"get rich or die tryin'", סרט מלאה בהשראה לצופים הצעירים.

steelwater

New member
ייי!

אני שמחה בשבילך שנהינת.
חח בכל שכחתי שזה היום! דיברתי עם חברה שלי ותפאום היא שואלת אותו משהו על ההופעה של MC האמר ונאי כזה "מה? מי זה?" "50 סנט, נו את יודעת אותו דבר" חחח! ואז היא אמרה לי שזה היה היום.

תודה רבה ! ../images/Emo13.gif

הופעות זה תמיד כיף. גם ההופעה שתהייה יום חמישי הזה היא אגדית.. הלוואי והיה לי תקציב ללכת אליה.

steelwater

New member
מבינה אותך

גם אני ממש רוצה ללכת לרוג'ר ווטרס. נסתפק במפגש חחח. אני מאד מתכוונת ללכת להופעה של דפש מוד. אז לפחות אני אוכל לומר שהייתי בהופעה של סטינג ושל דפש מוד, בתקווה, השנה וזה ממש טוב.

למעלה