האם אחרי הבחירות

anshel22

New member
../images/Emo79.gif הרבה סיבות למי להצביע

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

עוד אספסוף הגיע לפורום?

לא מספיק שהאספסוף של הליכוד משתולל ברחובות עכשיו אנחנו צריכים אותו בפורום?

UM2 חזר

New member
קצת הומור

אבל שהוא מכוון אליכם זה אספסוף שוב מוכח שיש שמלאנים צבועים

ברהאמאן

New member
עם ה"הומור"שלכם כבר רצחתם את רבין

אז תסלח לי שההומור שלכם לא מצחיק אותי

UM2 חזר

New member
מי שרצח את רבין

היה החלאה יגאל עמיר והוא בלבד ולא כל הימין כמו מי שירה על אלטלנה היה רבין והוא בלבד ולא כל השמאל

EverMan

New member
מי שירה על רבין

הוא הרבנים שעשו טקס פולסא דנורא נגד רבין ! מי שירה ברבין היו האנשים שהסיטו , ותקפו את רבין ! מי שירה ברבין היו האנשים שאמרו שחייבים לעצור אותו בכל מחיר ! מי שהפציץ את האלטלנה היו ממשלת ישראל הנבחרת שלא הסכימה שפורעי חוק יכנסו לארץ.

הסתה כותבים עם ´ת´ ולא עם ´ט´

ודרך אגב אני די מסכים עם מה שכתבת ולכן אני רוצה לשאול אותך האם בהתקפות הפרסונליות המעורבות בדמוניזציה, שקרים ודברים שהוצאו מהקשרם נגד טומי לפיד - האם אתם במפלגת העבודה (עם שותפיכם במרצ) לא מעורבים עד צוואר בהסתה החמורה ביותר שנראתה במדינת ישראל מאז רצח רבין. אם חס וחלילה יתרגם אדם נבזה את המילים (שלכם של מרצ ושל ש"ס) למעשים ויתנקש בטומי לפיד אתם תהיו אשמים לא פחות מביריוני כהנא ואנשי זו ארצנו שלקחו חלק בהסתה נגד רבין.

EverMan

New member
אף אחד לא אומר להרוג את לפיד

אף אחד לא אומר לעצור אותו בכל מחיר. אף אחד לא אומר לפגוע בו. אף אחד לא עושה פולסה דנורא נגדו. אף אחד לא מציג אותו כנאצי. אף אחד לא מציג אותו כסכנה למדינה. נקודה.

../images/Emo41.gif מסר משולב וקטלני

אנשי ש"ס ויהדות התורה (פעילי השטח ורבנים) מכנים את לפיד בפירוש נאצי, עמלק וכד´. ממש כשם שכינו את רבין. התעמולה של ש"ס יוצאת נגד לפיד בצורה שאיננה משתמעת לשני פנים. באתר גדול של השמאל הקיצוני הוצג לפיד במדים של מוסליני. מרצ והעבודה הוציאו ציטוטים שלו מהקשרם על מנת להציגו כשונא נשים הומוסקסואלים ערבים ודתיים. כל זה ביחד בהחלט עלול להוביל לרצח ואתם משתפים פעולה עם זה.

EverMan

New member
זה שהם מביאים ציטוטים שלו

לא מעיד דבר. זה אומר : תראו , הבן אדם הזה גרוע , אל תבחרו בו. זה לגיטימי וזה מקובל. המדים של מוסלני זה לא מקובל - ולכן זה שמאל קיצוני ולא הרוב. וש"ס ויהדות התורה פושעת בכך שהם מפרסמים דבר כזה. זה הסתה. אבל להגיד שהוא הולך נגד ערבים,מזרחיים,דתיים ובעצם כל מי שלא הוא - מה לעשות. זה נכון ! וחובה עלינו להגיד זאת בשביל שלא יעלה שוב.

ציטוטים שהוצאו מהקשרם../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ואם את ההבדל הזה אתה לא מבין....בעצם אני כבר לא מתפלא הנה תגובותיו של לפיד לציטוטים השקריים שהוצאו מהקשרם: אחת המוזרויות של מערכת הבחירות הנוכחית היא, שלא רק החרדים תוקפים אותי בשצף קצף, אלא גם השמאל הרדיקלי, האמור לתמוך הן במפלגה כמו "שינוי" שנלחמת בכפיה הדתית, והן באדם כמוני, שהעמיד את המאבק נגד הסחטנות החרדית במרכז הדיון הפוליטי. אבל את מרצ מדאיגה יותר התחרות מצד "שינוי" מהסולידריות של המחנה החילוני. ויוסי שריד מעדיף להשמיץ "מתעלק" שכמותי, מאשר את הרבי מגור. תחקירני מרצ עברו במסרק צפוף בין מיליון המילים שפירסמתי במרוצת ארבעים וחמש שנות עבודתי העתונאית, כדי לדלות מהן צימוקים באושים שיכפישו אותי בעיני הבריות. הם דאגו להוציא דברים מהקשרם, כדי להציגם באור מעוות. והם העבירו את תוצאות "מחקרם" לב. מיכאל, שלא היסס ולא התבייש לפרסם את הלקט העבש הזה בטורו, כחשיפה עיתונאית המציגה את פרצופי האמיתי. למרבה הצער, מערכת "ידיעות אחרונות" לא איפשרה לי להשיב על העלילה הזדונית, בטענה שבתקופה זו לא מפרסמים רשימות של פוליטיקאים. דומני, כי זו הפעם הראשונה בקריירה שלי שאני נאלץ לשלם עבור הזכות לפרסם את דברי. האשמה המופצת על ידי מרצ (גם בקמפוסים), עליה חזר כמו תוכי מר ב. מיכאל אומרת, כי אני שונא נשים, הומוסקסואלים ושומרי איכות הסביבה. ואני מוזמן להוכיח שאין לי אחות. שונא נשים? יסדתי וערכתי את הירחון הפמיניסטי הראשון בישראל, את "את". דרך "את" למדו נשים רבות לא רק על זכותן לשכר שווה, אלא גם על זכותן לאורגזמה. שונא הומוסקסואלים? כאשר המלה "הומו" עוד לא פורסמה בעתונים מהוגנים והביטוי "גאים" עוד כלל לא היה בשימוש, פרסמתי מאמרים נגד רדיפת ההומוסקסואלים ובעד השתלבותם המלאה בחברת ה"סטרייט". (ועוד בנושא ההומוסקסואלים בתחתית העמוד) אני נגד איכות הסביבה? הייתי, במשך שנים, יו"ר הסניף התל אביבי של המועצה לישראל יפה ובתור שכזה עשיתי יותר מכל משמיצי כדי לשמר את איכות החיים בעיר, את נופה האורבני ואת נקיון האויר שאנו נושמים בה. אלא מה? התנגדתי ואני ממשיך להתנגד לאקולוגיה תוקפנית הרואה כמעט בכל פיתוח פגיעה בקדושת הטבע. לעגתי לא פעם ל"נודניקים של איכות הסביבה", הרוצים להגביל את העליה כדי שלא נצטרך לבנות בתים חדשים והמתנגדים לסלילת כבישים, גם כאשר נהגים נחנקים בפקקים. יש לי ויכוח עם אקולוגים אגרסיבים, המוציאים לטבע שם רע, אך אני מאמין אמונה כנה בחובת כל אדם תרבותי לשמור על איכות סביבתו. אחרי שרוקנתי מתוכנה את קופת השרצים שניסו לתלות בצווארי, נותר ביטוי אומלל אחד שאני מצטער שהשמעתי אותו: ביום של פיגוע באוטובוס, כאשר עשרות גופות היו מוטלות לפנינו, בא שמעון פרס לאולפן "פופוליטיקה" ואמר שאנו חייבים להמשיך בהידברות עם הפלשתינאים. ועל כך אמרתי לו, כואב את הקטל וזועם על קור רוחו האנאליטי של פרס, כי כך טענו גם אנשי ה"יודנראט", כאשר אמרו שצריך להמשיך בדו-שיח עם הגרמנים, מתוך תקווה להציל את היהודים שעוד נותרו בחיים. יוסי שריד, הדואג להפצת הסיפור הזה, קרא לרבין "שר הבטחון של סדום". האם אפשר לטעון שבכך תרם לרצח רבין? הוא קרא לשולמית אלוני "זקנה מטורפת". האם הפגין בכך שנאת נשים? את המשחק הזה יכולים לשחק שני הצדדים. ועל כל ב. מיכאל שעושה את מלאכתו המלוכלכת של יוסי שריד, יש יאיר קוטלר אחד, שספרו החדש מוקדש למנהיג מרצ. שם הספר "הנחש". הטרגדיה של השמאל הרדיקלי היא, שליברל כמוני, המצטייר בעיניהם כיריב, מדאיג אותם יותר מכל מנהיג חרדי, המאיים על אורח החיים החילוני. אילו הם ידעו לנהל את הקרבות האמיתיים נגד מי שסוחטים, ללא בושה, את קופת המדינה, יתכן ואני לא הייתי צריך להיכנס לזירה. אבל יוסי שריד כבר הודיע כי הוא מוכן לשבת בממשלה הבאה עם החרדים. אני לא.

n i v1

New member
מצנע חייב להשאר בראשות המפלגה

חייב. אחרת- כאוס, ומתוך כאוס עולים מטומטמים. וידענו מספיק כאלה לאחרונה. בחייכם, מצנע , יש לו חזון, וזה הרבה יותר ממה שאפשר לומר על כל אחד אחר חוץ מפרס

למעלה