האם אורן זריף

רוזט

New member
האם אורן זריף

יכול בכוחותיו לטפל בילדים מוגבלים, בין אם זה שכלית, ובין אם פיזיולוגית?

ממש לא מכירה אותו...

אני יכולה רק לספר לך על תחושת הבטן שלי בנוגע למטפלים שמחפשים פרסום, בלי לדעת אפילו אם הוא מפורסם כי הוא חיפש את זה - אי לא מאמינה במטפלים שמחפשים פרסום, אני חושבת שזה שימוש מעוות באנרגיות ולא יכול להיות בעיני שזה מכוון ע"י הדרכה עליונה...אעדיף למצוא אדם שמאופיין בצניעות.

ילדים מוגבלים פרק מיוחד בתקשור

לפי דעתי בתור בן אדם שהוא גם מוגבל אני רוצה להגיד כמה דברים עמוקים עמוקים. ילדים שהם מוגבלים הם נפש בריאה בגוף חולה, משהו בין החפיפה של המנגנון הנפשי למנגנון הפיזי נקלט לא טוב, לפי דעתי הממשלה צריכה לאשר המתת חסד זה גישה קצת ספרטנית אבל המניעים הם טובים בסה"כ. הילדים אללו ואני מכיר אישית כמה אורטיסטים מקסימים סובלים סבל גדול, הם צופים בעולם המתפתח מתקשים לבטאות את הרצונות שלהם מתקשים בכלל לאתר את הרצונות שלהם, האינטרקציה שלהם עם הסביבה היא מינורית ברמה כזאת שלעשות הרבה באמת אי אפשר, עכשיו כל המתקשרים למיניהם ויש בניהם גם כאלה שהם אכן מתקשרים ואכן מוסרים מידע, אבל הם שוכחים לציין שהם גם ניתנים למניפולציות (במיסטיקה אמונה היא אנרגיה, הרבה ממתקשרים אמיתיים לחלוטין הם כלי שמושך אנרגיה מאנשים עבור ישויות אחרות, לפעמים זה סתם תשומת לב אבל עצם הרעיון מרתיח, וזה הרבה מהיהדות דווקא , הייתי שוכב עם אחת כזאת מתקשרת את יהוה בבוקר, אחה"צ מזדיינת כמו יצאנית) בכל מקרה הילדים האלה רחמי נכמרים עליהם, אל תמהרי לתת להם כסף ואמון יש כמה שאני חושב שהם אמינים לדעתי, למרות שגם הם לא טליות לכי תשמעי מה יש להם להגיד, הם הופיעו בסדרה שנקראת הכוח שני המובילות תמי יערי, ותמי גולדשטיין, אני אישית אהבתי רגשית יותר את יערי היא יותר כזה מדהימה, וגולדשטיין היא יותר מזכירה לי את אימא שלי סכמתית וישרה, אז אני ממליץ לך עליה בביטחון מלא כמובן ששני ההמלצות הן באותה רמה. שמעי מה יש לאלו להגיד אבל אני כבר אומר לך מעכשיו נסים לא יקרו, אולי יתנו לך ככה קצת הסברים על נשמות וכו' וידברו על חיים אישיים שלך , לגבי הילד ניסים לא קראו ליהודים בשואה (וניסו גם להקים שם גולם) אז לא הייתי בונה על זה, מה שכן הבנה של המציאות של החיים בכלל, ואיך אפשר להקל על הילד מה הוא אוהב מה לא אוהב , אולי במקרה הטוב תוכלי להוציא קצת אינפורמציה. סבלנות ואהבה לילד הייתי אומר גם, אם יש לך מאיפה לשאוב אבל מעבר לזה אני לא בעד לתת להם לחיות זה פשוט לא אנושי, בטבע הם לא היו שורדים ואני חושב שהטבע יודע מה נכון רק שאנחנו כבר מזמן לא בתלם.

רוזט

New member
בובי, לא הבנתי מה שכתבת

מה, קרו תיקון? לא ברור,תסביר בבקשה

למעלה