האם אורי?

lilu23

New member
האם אורי?

קורא את ההודעות? או רק מעבירים לו פנינים?

shiraer1

New member
קורא

מה חשבת? אני בטוחה שהוא קורא. לא היית עושה את אותו הדבר אם היתה לך תוכנית טלויזיה?

shiraer1

New member
לא. זה על סמך מה שנראה לי.

ולמה זה כ"כ חשוב? את רוצה למסור לו משהו?

lilu23

New member
חשוב לדעת כי

מעניין אותי אם הוא קורא את הפורום או המפיקים שלו והם מעבירים לו את האנפורמציה, מעיינן לדעת מה הוא חושב ומרגיש עם התוכנית... ואיך היה בנופש בטורקיה עם רשת....

gali1971

New member
תראי לילו

אין לי מושג אבל בואי נחשוב ביחד. הנופש בטורקיה (מתי זה היה ?), מה כבר יכול להיות רע? בטוח היה אחלה התוכנית, מה את היית מרגישה אם היתה לך תוכנית? שמחה התרגשות תקווה . עוד משהו?

lilu23

New member
אז בואי נחשוב ביחד

הנופש בטורקיה הסתיים אתמול....לפי מיטב ידיעתי לא יודעת איך הוא מרגיש, יכול להיות טווח מאוד גדול של רגשות בין שמחה לפחד (את יודעת) גקם הצד השני הפחות נעים קיים ואנשים מביעים את דעתם הלא תמיד טובה בכל מיני פורומים... בקיצור סתם שאלה שעיניה אותי

lilu23

New member
חוץ מזה....

מי זה הקלאודי הזה ומאפה לו כל האינפורמציות האלו... ואם הוא כזה קרוב אז למה הוא לא שומר על הפרטיות של אורי.... אם כל הסקרנות שיש בי לדעת דברים הייתי מצפה מחבר שישמור על דיסקרטיות!!!!

gali1971

New member
נראה לי

שאת לוקחת מדי ברצינות... לא יודעת מי זה, אולי הוא עובד על כולנו. אבל על איזה פרטיות בדיוק מדובר? מה כבר שאלנו? אם הוא קורא הודעות? ביג דיל.

lilu23

New member
את כנראה צודקת

אני פשוט קצת משועממת אז אני נכנסת לצ'טים קוראת קצת ומביעה דעה באמת לא משהו רציני, אולי סתם ניסיתי לפתח שיחה :+)

gali1971

New member
זה בסדר

תפתחי טלויזיה יש אחלה תוכניות. יש בקרוב לייט נייט חדש של אסף הראל בערוץ עשר.

lilu23

New member
כמה טלויזיה אפשר ביום

לא עבדתי היום ובתוספת לחג.... אז בין טלויזיה ומחשב אני אשאר קצת על המחשב לבינתיים נראה לי, אבל בכל מקרה תודה על העצה

למעלה