******האל יצר אישה*********

קלייר 1

New member
******האל יצר אישה*********

האל יצר איששהההההה ================= האל יצר את האישה כעזר כנגדו בדיחה טובה שכח לתת בגבר מעט בינה לפני שגמר היצירה היא מיד על הכל שלטה אותו פיתתה בפילחי התאוה לו הוכיחה מי השולטת ביד רמה בלשונה חש רעד במבושין בשפתיה אונו ינקה זעקה נשמעה במרומים למי עזר כנגדו יצרת אלי צחוקה המתגלגל נשמע ברמה היא ידעה את התשובה מי חשפה רזי פרי התשוקה מאז ואת היום עדין נשמעת זעקתו של הגבר מי יצילני מידה

gileliko

New member
קלייר חביבתייי../images/Emo7.gif

ראבקקקקקקקקקק איזה עזר איזה נגדו? מה כבר ביקשתי מאותה הכוסית שברחוב פגשתי? סיגריה!!!! כן כן אמרתי לה לאותה הכוסית הבלונדה עם שער מגואץ להפליא. בוינה תגידי יש עלייך סיגריה? נשבע לך לא עשיתי עליה אפילו פוזה אחת. וזותי מסתכלת לי ישר בעיניים ושואלת תגיד,תגיד אתה מנסה להתחיל איתי ככה סתם ברחוב?לא מספיקות לך שתי סיגריות? כעת אני מביט עליה מבולבל,מסתכל על הסיגריה שעומדת לגמור עד הבדל האחרון, לא מבין אותה יא רבי, אין לי שני סיגריות בסוף אני פולט. מאיפה צירפת לי עוד סיגריה והיא הכוסית הבלונדה הזאת מסתכלת על הסיגריה שביד,מעבירה מבט אל מתחת לחגורה שלי ופתאום קלטתי,היא מדברת על השמוליק שלייייייייי שמוליק שלי שהתעורר לתחיה בתוך החנות הפתוחה. היית מאמינה, וזה עזר כנגדי האישה הזאת? וחכי חכי קלייר חביבתי אם אספר לך עוד ממעלליה של הכוסית הזאת עם השמוליק שלי נראה אותך עומדת על דעתך שהאישה היא העזר כנגדו. רק דבר אחד נכון מכל מה שכתבת האישה היא נגדו.

חן (*_*)

New member
עזר כנגדו? ../images/Emo6.gif ניתן לפרש במובנים

שונים, כל אדם לפי נטייתו, ולגבי היצירה של האל............. לא בטוח שהגברים סובלים , שאחרת, מדוע רודפים הם אחר כל חצאית?

קלייר 1

New member
יפה אמרת חן../images/Emo6.gif

יפה אמרת חן, עדין נבדקת ההשערה שהאישה קודם נוצרה כדי לא לפגוע ברגשות הגבר נתנו לו את הבכורה נאמר שהאל עצמו היה אישה לכי תביני הבריאה

למעלה