האלן חדש למוזיקה :)

speedfight2

New member
האלן חדש למוזיקה :)

היי אנשים אני מאוד חדש למוזיקה הזאת אשמח אם תביאו לי איזה שם של דיסק של מתחילים כביכול :) תודה עידן.

locnar

New member
הדיסק שאני התחלתי איתו...

ALAIN CARON LE BAND תבדוק גם את יוזב UZEB - NOISY NIGHTS, CLUB, WORLD TOUR 90

או שאוליי??

תלוי איזו מוסיקה, ג'אז, בלוז? פיוז'ן? יש כל כך הרבה, אני דווקא הייתי נותן לך המצלה אחרת: soul station - hank mobley לדוגמה. בכל אופן , אם תפרט יותר טוב לאיזה כיוון אתה הולך אז נוכל לעזור יותר.

speedfight2

New member
אמממ תודה ועוד קצת כיוונים ...

אולי זה יעזור אם אני יגיד שאני בא מהמוזיקה האלקטרונית ? אני שומע הרבה CHILL OUT לא לשכוח אני מתחיל ..! תודה רבה עידן

FABER

New member
2 דיסקים שהמךצתי עליהם כבר בעבר

פה בפורום,בעלי נגיעה אלקטרונית טובה אחד הוא ההוצאה של vere-remix והשני הוא המיקסים שנעשו למוסיקה של bebel gilberto הראשון הוא בעיקרו מיקסים של סולנית ג'אז מפורסמות כמו nina simone ella fitzgerald ,carmen ncrea billy holiday -עם נגיעתם האלקטרונית של king britt ,dorfmeister THIEVERY CORPORATIONועוד אחרים וטובים שאת שמם אינני זוכר כרגע השני מתמקד יותר במוסיקה של סולנית אחת-ברזילאי במקצת-שוה שמיעה בייחוד אם אתה מגיע מהעולם האלקטרוני

FABER

New member
st gemain קצת פחות "רכים" בנושא

הג'אז, הם הרבה יותר אלקטרוניים "קרים"-אומנם הם עשו מיקס לשיר של johny lee hooker והם אכן נוגעים בנושא הג'אז והבלוז, אך הוא בפוזיציה של קול משני ולא קול ראשי. זאת אומרת שמדי פעם תוכלי לשמוע חצוצרה או קונטרה באס ברקע אך רוב הצלילים הם אלקטרונים ולא אנלוגיים "חמים". וזאת בניגוד לג'אז עם נגיעות אלקטרוניות הם מוגדרים הרבה יותר כאלקטרוני עם נגיעות ג'אזיות (עניין של דומיננטיות)

adiluz

New member
צודק!../images/Emo3.gif

אבל יש כאלה שמתחברים אליהם דווקא בגלל זה. תמיד טוב לנסות...

למעלה