האלן חברה האלן חברה איך המרגש? ברשותכם סקר קטן .מי שומר בשר וחלב? כיפור?חזיר?
א אנטיביוטי New member 15/11/05 #1 האלן חברה האלן חברה איך המרגש? ברשותכם סקר קטן .מי שומר בשר וחלב? כיפור?חזיר?
F FuxPavel New member 15/11/05 #2 תשובה צם בכיפור, לא אוכל חזיר אבל קשה להפריד בשר מחלב בבית שלא שומר כשרות...
ג גרשון צור New member 15/11/05 #5 תשובה אני שומר על בשר וחלב במקרר (גם ביום כיפור). לגבי חזיר...אוכל לפעמיים.
C CableGuy87 New member 17/11/05 #12 את לא אוכלת שוקולד אני אוכל ואפילו הכל ביחד... אפילו ביום כיפור... לא ממש אכפת לי מיזה... אבל אני לא ממש מראה את זה.. אני לא יוצא ביופ כיפור ואוכל חזיר עם כוס חלב....
את לא אוכלת שוקולד אני אוכל ואפילו הכל ביחד... אפילו ביום כיפור... לא ממש אכפת לי מיזה... אבל אני לא ממש מראה את זה.. אני לא יוצא ביופ כיפור ואוכל חזיר עם כוס חלב....
ת תמיר1991 New member 16/11/05 #8 לא מבין את המטרה, אבל אני לא שומר בשר וחלב, כיפור כן בשנתיים האחרונות וחזיר רק כי אצלנו לא אוכלים... תמיר.
לא מבין את המטרה, אבל אני לא שומר בשר וחלב, כיפור כן בשנתיים האחרונות וחזיר רק כי אצלנו לא אוכלים... תמיר.
ת תמיר1991 New member 18/11/05 #14 חסימה? אתה תמיד ברשימה שלי, הבעיה היא שבימים האחרונים אני גג שעתיים ביום במסן... תמיר.