האלן אנשים

תותית16

New member
האלן אנשים

אני עברתי את הקורס מיכאל בינואר 2003 ומה אומר? היום בדיוק נזכרתי בו וכן היה לי מאוד נחמד ומאתגר .. אבל עכשיו בדיעבד:( אני לא מבינה במה זה בכלל הועיל לי :/ עשיתי את המטלותוהכל .... ובכללי לא יודעת בכלל איך להשתמש בשיטות הזכרון האלה אני עדיין משתמשת בדרכים הישנות ולא יודעת הייתי רוצה להצליח לרענן את הידע שלי משם אם למישהו בא לעזור לי,אשמח :)

חלמית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הכינוי שלך מתוק

fireblue1

New member
ברוכה הבאה!!!

אני לא כל כך הרבה בזמן האחרון הגלל עיסוקים בונים בחיי...חחח אז אני ייכנס מידי פעם... ליטל טסט ביום שני?חחח שיהיה לך בהצלחה לחבר שלי יש ביום ראשון והוא מה זה לחוץ כך שזה לא קורה רק לך....!!!

תודה... לא נראה לי שיש מישהו שלא

נלחץ בכלל, אם כן, הייתי רוצה להיות הוא/היא...:)

הלחץ טבעי לחלוטין ...

בוגרי מיכא"ל יודעים להפוך אותו מדבר שלילי לחיובי ומסייע. כאן השיטה שלי לעזרה מרחוק נכנסת לפעולה... אחזור ואזכיר, אין שום סיבה את לא עוברת מחר.

תותית16

New member
כן זו היא:)

איזה חמודה היא אבל בבקשה תענו לי בנוגע להודעה הראשונה שלי

SadClown

New member
ברוכה הבאה לך.

אני לא ממש יודעת איך לעזור לך שזה ישפיע עלייך יותר. אבל הזרע כבר נטוע בך. ואולי יחד עם הפורום הוא יצמח לפרח. תשתתפי בפורום ואולי כל האמונה הזאת תחזור ו"מיכא"ל ייכנס בך בחזרה עם הזמן.

תותית16

New member
אין לי בעיה של אישיות או משהו

עברתי סדנאות מודעות ודברים מסוג זה ואני שלמה לחלוטין עם עצמי אם על העקרונות הללו של מיכאל דיברת העניין הוא שאני לא ממש מרגישה שמשהו משם נטוע בי למרות שעשיתי את כל המטלות אני פשוט רוצה להזכר בכל הכלים הלימודיים שניתנו שם ...ולבד,קצת קשה.. ואני מדפדפת כאן ואתם מדברים יותר על דברים כללים ולא על שיטות הלמידה ודברים בסגנון ובגלל זה שלחתי הודעה ספציפית...

אחזק את דבריה של חברתי לפורום...

כן, כולנו כאן חברים, מאין משפחה ואני שמח לבשר לך שאת חלק מאיתנו. הפורום בהחלט יעזור. ברוכה הבאה, מייק.

תותית16

New member
אבל:)

בנוסף לזה שאנחנו משפחה והכל כיפי אתם מרגישים שאתם מיישמים את התחום הלימודי של מיכאל? כלומר משתמשים בשיטות השונות וכדומה?

בטח ובטח

ועוד בטח...! את מוזמנת לדפדף מידי פעם בספר "טיפוס ..." ולהזכר... אם את צריכה משהו, שאלה, בקשה, עצה, או מה שזה לא יהיה אנחנו כאן בשבילך.

אני בשיטות עצמם משתמשת מעט מאוד

אבל בתחום הרוחני והאידיאולוגי של מיכא"ל, משתלדת להשתמש תמיד...

תותית16

New member
איזה טיפוס?

:
ואיזה אידיאולוגיה רוחנית אני ממש לא זוכרת אולי תזכירו לי מעט דוגמאות...

למעלה