האלמנט החמישי

planet5000

New member
האלמנט החמישי

היום הגדול הגיע . יום ההולדת שלה.הוא ידע והיא כמובן ידעה מה המתנה שהיא תרצה. כי זה סוכם , די מזמן .
המתנה הקבועה שלה בנוסף כמובן לפרחים הייתה הגשמת כול פנטזיה שבא לה להגשים באותו יום, ואין לו שום זכות לומר לא למשהו . למעשה (אלא אם היא מאשרת ) אסור לו לומר כלום. רק לשתף פעולה. ויש עונש , שגם נקבע על אי שיתןף פעולה. והוא זכר מצויין את הפעם ההיא שלא שיתף פעולה ,זו הייתה רק שאלה שהוא שאל. חבל..חבל שהוא שאל .
...נרות ריחניים בחדר מתאים במקום שהיא בחרה , לא שבבית היה רע , אבל הניתוק הוא חלק מהחוויה .
מיטה רחבה, עליה כמה אביזרים .
תשכב על המיטה אהובי ,ותקשיב טוב אהובי . מה שבא לי הפעם , סתם ככה כי בא לי – זה שהיום נמלא את כול החורים..את שלי ואת שלך. ואני אקבע איך.
גא'ז חרישי ברקע , הבושם שלה , הבושם שלו , ריח גופם , הכול מתערבב .
בגדים תחתונים , סקסיים ,נופלים על רצפת העץ החמימה .
אביזרים...
"שכב ואקשור אותך, סתם כי יותר זה מגרה.יופי " והיא רוכנת מעליו ומעבירה את שערה ואח"כ את שדיה על פניו. אברו מגיב בהתאם וחיוך של סיפק על פניה. היא מתישבת על פניו. "תלקק". פניו רטובות וכך גם היא.
" פתח גדול את הפה.. יופי. " גאג משוכלל שאליו מורכב דילדו מפואר . היא קושרת את הגאג כך שפיו חסום וממנו נזקר הדילדו כלפי מעלה .
"זוכר שאמרתי לך שבא לי למצוץ לך ושתזיין אותי בו זמנית ? ואמרת לי שזה לא אפשרי ? אז היום זה יקרה ..."
והיא מתמקמת שוב מעל פניו ולאט מעלימה בתוכה את הדילדו עד שישבנה צמוד לפניו וכול נשימת אויר שלו מורכבת מ 100% מריח ישבנה הפסוק . היא רוכנת קדימה ,מלטפת לאט את איברו , מקשה אותו לגמרי ומעלימה אותו בתוך הפה החם והרטוב. בתנועות איטיות ואח"כ קצת פחות איטיות היא מתחילה לרכב. לרכב ולמצוץ , כאילו אין מחר . ישבנה עולה ויורד על פניו שכבר נוטפות נוזלים , בעיקר שלה אבל גם אגלי זיעתו מכרית התענוג המתוקה והחמה שמכה בפניו ללא רחם . היא עוצרת . מסתובבת. פלאג קטן יותר מורכב במקום הדילדו ונמסך בשמן חמים וחלקלק.
"ועכשיו " היא אומרת בחיוך " בא לי אנאלי "... היא עומדת מעל פניו כך שפניה לכווון המנוגד , ורוכנת לאט ובזהירות עד שקצה שפלאג נוגע בפתח האנאלי הצר שלה . תנועה קלה נוספת , לחיצה והוא שוקע בפתח החמים וממלא אותה .היא רוכנת קדימה כך שהכוס הרטוב שלה ממש על אפו שנושם בקושי בין הקפלים הרטובים שעוטפים אותו . וכך היא מזיינת את פניו ואת עצמה , עניה עצומות , מתרכזות בתחושה , בתחושת השליטה והסיפוק .
היא לא גומרת . אבל בסוף כשהיא קמה ומשחררת אותו היא מנשקת לו בלהט ולוחשת "תודה אהובי , זה היה מענג". יין נמזג. ערפל... סחרחורת מענגת והוא נשכב על המיטה .
התעוררות .צחקוקים ברקע.
הוא מוצא את עצמו על 4 קשור ללא יכולת לזוז. קול לא מוכר נשמע ברקע.
"איזה יופי , התעוררת והכול מוכן . אתה זוכר את נטלי , חברה שלי שגילית לי שאתה מטורף על התחת שלה ? היום תזכה להכיר אותו מקרוב" . ואז הוא רואה אותה , את החברה עם הישבן המדהים , כמה הוא פינטז עליו, על הקימורים המושלמים, בולט ופסוק באופן מושלם .
"היי" נטלי אומרת , חברה שלך הבטיחה לי היום משהו שלא יכולתי לסרב לו - פינוק ישבן ללא גבולות ,כלומר , פינוק לישבן שלי , לגבי שלך...אני לא בטוחה "
והיא מבליחה חיוך מקסים אך גם זדוני
"אהובי, אם אתה זוכר , דיברתי על כול החורים, שלי ,ושלך. לי יש 3, לך 2. 4 קיבלו את שלהם. נשאר..החמישי ,שלך. נטלי , ספרי לנו מה צריך לעשות כדי לספק לך את העונג המושלם, ואולי תדגימי גם על מ את מדברת"?
נטלי , עדיין בתחתוני חוטיני אדומים, מביטה בעיינים שלה , ואז ישר בעיניו ולאט מפשילה ומסירה את החוטיני.
"אני יראה לך ממש מקרוב " היא מתיישבת על המיטה , ישבנה ליד פניו , מתכופפת ומצמידה את ישבנה כמעט נוגעת בפניו. גל של חמימות ורך מגרה מכה בו .
"אז תיראה" היא אומרת בקול מתפנק ועם ידיה מפסקת את פלחי ישבנה .
"פה" היא אומרת ונוגעת באצבע בפי הטבעת "פה אני אוהבת להתחיל להתחמם, שזה אומר ללקק מסביב ולאט להתמקד אם אתה מבין את הכוונה...הרבה זמן. אולי .. חצי שעה . ואז , כשאני רטובה ומוכנה ,ואני כבר אכוון את עצמי, זה יהיה ישר, אבל ישר על לדגדגן. הבעיה... שלוקח לי מלא זמן לגמור , מלא ,כי זה כול הכיף שלי, מלגמור לאט..."
"אהובי" נשמע קולה שלא אהובתו , "הבט" . היא מתמקמת מולו ואביזר ארוך ולא מוכר בידה. "שים לב , החצי הזה שלי" והיא מחדירה לאט לתוך עצמה דידלו עם אביזר רוטט שנחגר ברצועות בין וסביב ישבנה. " החצי הזה... שלך " ועיניו לא יכולות שלא להתמקד בדילדו מעט מאיים למראה . הוא עדיין לא בטוח שהבין .
נטלי זוחלת ומתמקמת על 4 כך שישבנה ממש מול פניו ואהובתו פוסעת מאחוריו.
אצבע קטנה מתחילה לסוך את פי הטבעת שלו ואז הוא מרגיש קצה של משהו קשיח ממש שם בכניסה .
"אהובי , המשימה שלך היא לפנק את התחת של נטלי שאמרת שאתה כול כך אוהב , בדיוק , אבל בדיוק כמו שהיא אמרה , ועד שהיא תגמור. ועד אז, ייקח כמה שייקח , אני הולכת לזיין אותך ואת עצמי" וללא הקדמות מיותרות הוא מרגיש אותה ...לוחצת לתוכו, חודרת , עמוק . לשונו נשלחת , בין פלחי הטוסיק הריחני של נטלי שגונחת בהנאה למגע לשונו. הקונצרט מתחיל....

למעלה