האלימות חוגגת

deebeebee

New member
האלימות חוגגת

במהלך השנים יצא לי להזמין הביתה טכנאי מזגן מספר פעמים. אני לא נאיבית ואנשי מקצוע שמנסים לעבוד עלי לא זוכים לעדנה אצלי אבל היום נתקלתי באחד שגם ניסה לעבוד עלי וגם אלים באופן מיוחד. המזגן בסלון התחיל לנזוג בצורה פראית. הזמנתי טכנאי שהיה אצלי 2 דקות, הציץ, עשה פו לצינור ולקח 180 ש"ח ממני. (כשהזמנתי אותו נאמר לי שזה 180 ש"ח. כשהוא היה אצלי הוא טען שזה 180 פלוס מע"מ. אמרתי שהיה צריך להגיד את זה מראש ולא שילמתי יותר. יצא מהבית, הדלקתי מזגן ושוב החדר מתמלא מים. קראתי לו לחזור, חזר וחזר על הפעולה. רק יצא, שוב החדר מתמלא מים. כמעט קניתי וינטלטור כדי להעביר את הזמן עד שיתוקן. היום הם (חברת המזגנים) שלחה טכנאי חדש. הטכנאי, סופסוף, ניקה את הצינור הסתום ובסוף דרש עוד 450 ש"ח. התחיל ויכוח, תוך כדי ויכוח הוא התחיל להוריד מחיר, הגיע עד 200(!!!) אמרתי- טוב, אוסיף 20 ש"ח והוא כעס נורא. אמרתי לו שכבר שילמתי לו 180 והגיוני שאוסיף רק 20. האיש קרע את כל צינור הניקוז, ניתק את המזגן מהקיר, איים עלי והסתלק. אני מתקשרת לחברה ומתברר שהוא ניסה לעבוד עלי משום שהוא בעצם טכנאי חיצוני שהם העבירו לו את העבודה משום שהם עסוקים ושניסה לעשות "עוקץ". הבעיה היא שהוא גם גרם נזק למזגן (ועל זה אני מתכוננת לתבוע בבית משפט)בצורה כל כך פראית שזה ממש מפחיד.

אני המומה מהסיפור

הברוטאליות חוגגת בכל פינה בארץ. איזו תקופה אלימה. כל אחד מנסה לעבוד על השני, ובמיוחד על נשים.

TJ

New member
אכן כך. מכל כיוון אני שומע שעובדים

על הנשים ורק לי לא מצליח. יכול להיות שזה בגלל השורשים הפולניים שלי? עוצו עצה ולא תופר.

TJ

New member
אלף כל - כן. בית כל, לצערי איני

יכול הערב. הנכדים עדיין מתארחים אצלי וזו משרה מלאה.

TJ

New member
אהה, פארדון. זו אשמת תפוז. הם שינו

במעבר לכרטיס החדש בלי להתיעץ איתי.

deebeebee

New member
גם אצלי עשו שינויים

בלי להתייעץ איתי והכרטיס האישי החדש לא ממש מוצא חן בעיני.

deebeebee

New member
בהחלט יכול להיות../images/Emo8.gif

עם זאת, אבא שלי, פולני בן 85, לא מפסיק לעשות חיינדלך לנשים בכל הגילאים, נשואות ורווקות כאחד, והולך לו. אני פוגשת כל מיני נשים שמוסרות לו ד"ש כל הזמן.לפני מספר ימים אני מגיעה לאחות בקופת-חולים שבמקום להתעניין בי ובבריאותי שואלת אותי על אבי ומספרת לי על מעשיו (כאילו שאני לא מכירה אותו.)

deebeebee

New member
מילא לעבוד אבל האלימות

זה שאנשי מקצוע רבים עובדים על אנשים, במיוחד על נשים, זה לא חדש, אבל האלימות ממש מפחידה. אגב, זו לא הפעם הראשונה שטכנאי מזגנים עושה לי בעיות. לפני מספר שנים קניתי מזגן לחדר של בועז (בני)ומראש שילמתי עבור המזגן, הובלה והתקנה. הטכנאי הגיע, הרכיב את המזגן ובסוף העבודה דרש עוד כמה מאות שקלים. אמרתי שזה לא בסדר והוא התחיל לספר שמה שהוא עשה לא כלול במחיר. כשהוא מולי התקשרתי לחברה ממנה קניתי את המזגן ושאלתי למה הם לא אמרו לי מראש והוא התחיל להשתולל וצעק שזה לא עסקם. מתברר שהוא פשוט ניסה לסחוט עוד כסף. האשה אמרה לי לא לשלם לו ולא שילמתי לו. הוא לקח את החפצים שלו והלך תוך שהוא בועט בכסא ומעיף אותו לצד השני של החדר. אני חושבת שהוא "ריסן" את עצמו בגלל שהיו עוד כמה אנשים בבית והם קפצו ממקומם ברגע שראו שהוא מתחיל להשתולל. למחרת הוא טילפן אלי ואיים שאם לא אשלם לו הוא "יטפל בי". פניתי למשטרה והם הזהירו אותו. הם מנסים למצוא פראיירים שישלמו להם עוד כסף סתם ככה.

הלינקה

New member
גברים בגיל זה הם יקירי מציאות

בקרב נשים בגילו. ואים הם גם קצת שובבים, אז הצלחתם מובטחת!

הלינקה

New member
ממש חוצפה!../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

חבל שאת לא ציינת את החברה של המזגנים. וגם כדאי לך לפנות לעתון - למשל לגבי גזית ולספר להם את הסיפור.

deebeebee

New member
בית משפט

לפי מה שאני רואה נגרם נזק לקיר ולמזגן. אני ממתינה לטלפון מהחברה. הם עדיין לא חזרו אלי. ביום ראשון בבוקר אני מגישה תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. אני מקווה שזה לא יקח הרבה זמן. מעולם לא תבעתי אף אחד וזה ממש מרגיז שצריך להגיע לזה. הסלון נראה זוועה. לא נגעתי בכלום עד שאני שומעת מהם אבל אם לא אשמע היום אנקה את המקום בערב. החברה- אור-קור, כצנלסון 146 גבעתיים.

הלינקה

New member
"אור-קור" ../images/Emo31.gif תארתי לעצמי! -

בפעם הבאה רק בחברה גדולה וידועה. שווה לשלם קצת יותר. אצלי הכול ת...ן, ואני מרוצה. עשי במקביל - גם בית משפט לתביעות קטנות, וגם עיתון, אלא אם כן יסדרו הכול לשביעות רצונך.

deebeebee

New member
למה תארת לעצמך?

אור קור היא חברה. העניין הוא שחברות כמו אמקור, תדיראן, אלקטרה וכל השאר מוכרות לך מוצר ופונות לקבלן משנה כדי לתת לך את השרות. הם עצמם לא מובילים ולא מתקינים אלא מעבירים את ההזמנה למי שעובד איתם וזה שעובד איתם מנסה להרוויח עוד קצת. הטכנאים האלה מנסים להמציא סיבות לדרישה כספית נוספת מאחורי הגב של החברה ששלחה אותו. במקרה של היום הוא כנראה חשב שיעבוד עלי ולא הצליח ואחרי שלא הצליח הפעיל אלימות.

הלינקה

New member
פשוט לא שמעתי על חברה כזאת קודם.

חברת תדירן אחראים על הטכנאים שאיתם הם עובדים. מלבד זאת תוספת צינורות שמעל לסטנדרט מחייבת תשלום נוסף למתקין, לפי מחיר ידוע למטר.

גועל נפש!!

נורא שהייתי צריכה לעבור חוויה כזאת,הלואי שתצליחי בתביעה. שלך חנה גונן

למעלה