האלו ^^;

האלו ^^; ../images/Emo29.gif

יש לי שאלה - מה ההגדרה של גיבור על? לגיבור על חייבים להיות כוחות על? אם כן, אז איך באטמן (והעוזרים הנלווים
) נחשב? תודה מראש על התשובות

../images/Emo188.gifבאטמן נחשב...

לפחות בשבילי...אני מגדירה גיבור על כאחד, או קבוצה ש''מנסה להציל את העולם''...או לפחות עוזרת לגברות זקנות לחצות את הכביש

Evil Beast

New member
היה לנו דיונים רבים על זה.

כאשר שואלים אם באטמן נחשב, אז שואלים גם אם פונישר נחשב. התשובה היא כן ולא. כן-כי הם מצילים את העולם. לא-כי אין בהם שום דבר "על". הם גיבורים נטו. אבל אנחנו מעדיפים: "כן".

פאנישר*. ובאטמן כן נחשב גיבור על...

גיבור על זה לאו דווקא מישהו עם כוחות מיוחדים, אלא מישהו שפועל לטובת האנושות. הוא פשוט גיבור גדול, גיבור על. באטמן בהחלט פועל למען האנושות ולכן הוא גיבור על. זה לא אומר כלום שאין לו כוחות מיוחדים.

barhenhalliwell

New member
לבטמן יש את חגורת היוטיליטי

זה כבר הופך אותו לאחד עם כוחות מיוחדים.. אני הייתי מגדיר אתזה: מישו שפועל בשביל לעזור למשו ( מטרה , בנאדם , היקום)והוא לא מקבל על זה משכורת, בנוסף הוא משתמש בתחבולות ואמצעים שאין לכל אדם רגיל ( כמוני כמוך..)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטוב אז ככה...

ההגדרה הכללית של גיבור מתחלקת ככה: 1)גיבור על- אדם בעל לו כוחות על אנושיים ומשתמש בהם לטובת האנושות לדוגמא יש את: ספיידרמן סופרמן וכו 2)גיבור- אדם אשר פועל לטובת האנושות בדרכים שאדם רגיל לא יכול כגון גאג'טים למינהם הגיבורים לדוגמא הם: באטמן הפאנישר וכו הממ מישהו רוצה להוסיף?

למעלה