האלו חברס

האלו חברס../images/Emo3.gif

נחמד לדעת שהפורום עדיין מתפקד! הייתי פה לפני שנתיים, לא יודעת אם מישהו זוכר, אבל בכל זאת
לפני כמה ימים מצאתי את הסיפור שכתבתי על המורדים לקומונה של קארין [מישהו זוכר?
], ופשוט התחלתי לשפר אותו
בקיצור אני אשרשר לפה כמה פרקים שבנתיים שיפרתי, אני מקווה שתאהבו, ואם יהיה ביקוש אני אמריך גם עם השאר וזה
בתכלס 5 הפרקים הראשונים הם הקדמה, אז נראלי שאני אפרסם את 6 הפרקים הראשונים, ונראה כבר מה הלאה
תגיבו

../images/Emo41.gifלפני שהכל נגמר- פרק 1../images/Emo41.gif

-שנת 2001- שנתיים לאחר סיום בית הספר, בילו במועדון "הפארטיס" חברי להקת ארוואי וחבריהם. מריצה:"פבלו, איזה שיר יפה! בוא נרקוד!" היא משכה את פבלו אל הרחבה בכדי שירקוד איתה. מריצה ופבלו ביחד כבר שנתיים וחצי, עוד מאז שהם למדו יחד בבית הספר. כמובן שבקשר שלהם, כמו בכל קשר אחר, היו עליות ומורדות, רגעי שמחה ורגעי כאב, אך עד כה הם הצליחו להתגבר על כל המכשולים... כמעט. כמו מריצה ופבלו, היו גם עוד כמה זוגות בין החברים שנכחו במקום... מיה ומנואל, גם הם נשארו חברים עוד מאז ימי התיכון. מנואל:"את בטוחה שאת לא רוצה לרקוד?" הוא שאל בזמן שישבו מחוץ לרחבת הריקודים מיה:"כן.. לא מתחשק לי פתאום." מנואל:"קרה משהו?" מיה:"לא לא. הכל בסדר" היא חייכה את חיוכה המתוק ונישקה אותו. פילר ותומס, גם הם היו על הרחבה, רקדו סלואו צמוד במיוחד. עד לפני שבוע איש לא האמין שהם יחזרו אחד לזרועות השני, לאחר שנפרדו בתיכון, הם היו כמו חתול ועכבר, רבו כאילו אין מחר. ובין היתר, כמובן שהיו גם כמה פנויים ופנויות... פרנסיסקו, לוחן, דייגו, בלן וברברה ישבו ליד הבר, שתו ודיברו ביניהם. פראן:"מעצבן לשבת ככה בצד כשמליון זוגות רוקדים מולך סלואו, הא לוחן?" הוא הציק לה. החבר'ה אהבו להציק אחד לשני בצחוק. לוחן:"למה שלא תספר לי אתה? אתה מומחה בזה" היא החזירה לו בחיוך וצבטה את לחייו דייגו:"חבר'ה חבר'ה, לא לריב! לוחן, אם את רוצה את יכולה לרקוד איתי!" לוחן:"לרקוד איתך זה מה שתמיד חלמתי!" דייגו:"יאללה בואי" הוא צחק לוחן:"עזוב, אני מעדיפה לרקוד עם קיפוד מת." בלן:"אה בויה קקה" פראן:"בלו? קרה משהו?" הוא צחק ונפנף בידו מול פניה בכדי להשב את תשומת ליבה דייגו:"למדת לדבר יפאנית ולא סיפרת לנו?" הוא עשה פני מופתע וצחק ברברה:"יוו נראה לי היא שתתה יותר מידי" היא צחקה ברברה הצטרפה אל הכיתה בה למדו החבר'ה בכיתה י"א וישר התחברה אליהם. היא הייתה השקטה שבחבורה. לוחן:"הופה!! דיברת!" ברברה:"הא." דייגו:"שאלוהים יעזור לי! בלעת רדיו או משהו כזה?" ברברה:"האהא." דייגו:"בלו, איפה המפתחות?!" לוחן:"דייגו, 'איפה המפתחות של הצוללת' עובד רק מתוך שינה" דייגו:"לא של הצוללת... של האוטו שלה. נמאס לי מהגרוטאה שלי..." -למחרת בבוקר, בדירה של פבלו- **פבלו גר בדירת קומות, בקומה השניה.** פבלו ישן במיטתו שינה חזקה, עד שלפתע צלצל פעמון ביתו והעיר אותו משנתו. תחילה, הוא לא רצה לקום, אך כשהוא שמע את הפעמון מצלצל בפעם השניה, השלישית והרביעית, הוא קם מהמיטה חצי רדום ופתח את הדלת. ליליאנה:"בוקר טוב, ישנוני" היא בחנה אותו, הוא היה ללא חולצה, רק עם בוקסר. ליליאנה היתה בחורה יפה, עורה בהיר, עיניה בצבע דבש ושיערה היה זהוב ומתולתל. פבלו:"היי.. מה, מה את עושה פה?" הוא לא הבין ליליאנה:"קפצתי לביקור. כבר 11 בבוקר, הגיע הזמן שתתעורר אתה לא חושב?" היא צחקה "הבאתי לך קוראסונים" היא נכנסה פנימה והניחה את שקית הקוראסונים על השולחן. ליליאנה היתה אחד "המכשולים" שעמדו בפני מריצה ופבלו. לא פעם קרה שפבלו "התעסק" איתה בזמן ריב עם מריצה. אך מאז הוא ניתק איתה קשר, הוא הבין שהוא צריך להפסיק עם זה, ושהאחת והיחידה נמצאת איתו, כאן, לידו, מריצה. פבלו:"תראי לילי..." הוא סגר את הדלת והלך בעקבותיה "אחרי כל מה שהיה..." הוא התחיל לומר והיא עצרה אותו- לילאנה:"בדיוק, מה שהיה..." פבלו:"מה?" הוא לא הבין ליליאנה:"על זה בדיוק באתי לדבר איתך, על מה שהיה." -בדירה של לוחן- בלן התעוררה משנתה העמוקה לתוך חדר לא מוכר. בלן:"מה זה?? איפה אני?!" היא קפצה מהמיטה לוחן:"תרגעי, את בדירה שלי." היא אמרה בעודה צופה בטלויזיה בלן:"מה אני עושה פה?" היא לא הבינה לוחן:"את שתית אתמול יותר מידי, אז הבנים הקפיצו אותנו לפה והשאירו אותי לטפל בשתי הקאות ו...בך! שלא נתת לי לישון איזה שעתיים" בלן:"זה מסביר את הכאב ראש העצום הזה שתקף אותי פתאום" לוחן:"מה שנקרא- הנגאובר!" -בדירה של פבלו- ליליאנה:"טוב אז אני יודעת שאתה לא בדיוק רוצה לראות אותי יותר, לא סתם אתה כבר לא עונה לטלפונים שלי..." היא אמרה בטון חצי רומז חצי כועס "אוקיי אז אתה זוכר שלפני חודשיים היינו נפגשים הרבה? אז בקיצור.." היא התחילה לומר והוא הפסיק אותה- פבלו:"תראי לילי, אני עכשיו עם מריצה, וטוב לנו ביחד..." ליליאנה:"אתה מוכן לתת לי לסיים?" היא עצרה אותו פבלו:"ואני באמת מבין אותך, זה לא נעים ש..." ליליאנה:"פבלו, תן לי לדבר שניה נו!" היא שוב עצרה אותו "פבלו!" החדר היה רועש מאוד מכל הדיבורים של שניהם בו זמנית, לילי בקושי יכלה לשמוע את עצמה חושבת... פבלו:"אני לא רוצה לעשות יותר שום דבר שיגרום למערכת יחסים שלנו לההרס..." ליליאנה:"אני בהריון!" היא אמרה בקול רם. דממה השתררה בין שניהם... ההתחלה דיי דפוקה אבל תסלחו לי

../images/Emo41.gifלפני שהכל נגמר- פרק 2../images/Emo41.gif

פבלו:"את מה?!" הוא שאל בהלם טוטאלי ליליאנה:"בהריון..." היא השפילה את מבטה פבלו:"מה? למה? איך?" ליליאנה:"להסביר לך איך?" פבלו:"טוב ליליאנה, מספיק עם השקרים. גם ככה סבלתי מספיק ממה שקרה אז..." ליליאנה:"לא פבלו. איזו סיבה יש לי לשקר לך ככה?" פבלו:"לילי, עברו חודשיים! איך את מצפה שאני אאמין לך? וגם הרגע סיפרתי לך כמה טוב לי עם מריצה." ליליאנה:"אני גילתי את זה לפני פחות מחודש, ולא הייתי בטוחה מתי לספר לך... אני מצטערת שלא סיפרתי לך לפני כן..." היא התנצלה -בבית של סוניה ופרנקו- סוניה:"נו, מריצה? ארזת כבר הכל?" היא שאלה בזמן ארוחת הבוקר המשפחתית. מריצה:"כמעט הכל" פרנקו:"את יודעת, מאוד תחסרי לנו פה, אחרי שתעזבי את הבית..." הוא אמר והיא התחילה לצחוק פרנקו:"באמת! יחסרו לי כל השטויות שלך!" מיה:"זה נכון מריצה... מי ירד עליי כל פעם שאני אגיד שטויות?" היא הצטרפה מריצה:"אוי, זה לא שאנחנו נפרדים.. אני בסך הכל עוברת לגור עם החבר שלי. זה הכל" היא הרגיעה אותם "וחוץ מזה, יש לכם עכשיו ארבעה ימים להנות ממני, ולנצל את שהותי פה בבית" היא צחקה. -בערב- בבית של סוניה ופרנקו, נשמעה נקישה בדלת. סוניה ניגשה לפתוח את הדלת, ומולה עמד פבלו. סוניה:"פבלו! איזה יופי שבאת..." היא חיבקה אותו פבלו:"מה נשמע?" סוניה:"מעולה, מריצה בחדר שלה." פבלו:"תודה" הוא אמר והלך לחדרה של מריצה. הוא נכנס לחדר, וראה את מריצה מכניסה בגדים למזוודה. פבלו:"היי" הוא חייך מריצה:"פבלו!" היא רצה אליו וחיבקה אותו פבלו:"מה קורה?" הוא שאל והתיישב על המיטה. מריצה:"סתם אני עוד אורזת דברים..." היא התיישבה לידו "מה עשית היום?" פבלו:"לא עשיתי כלום... ישבתי בבית וזהו." הוא לא סיפר לה על ליליאנה. הוא העדיף לפתור את זה קודם ורק אז לספר לה. "אז מתי את עוברת אליי סופסוף?" הוא שינה נושא מריצה:"עוד 4 ימים. עוד 4 ימים אני כולי שלך!" היא צחקה ונישקה אותו. -4 ימים מאוחר יותר- כשמריצה סיימה לאכול את ארוחת הבוקר שלה, היא ישר קמה, פינתה את הכלים והלכה להתלבש בחדרה. היא לבשה גופית ספגטי ירוקה ומכנס שלושה רבעים בצבע שחור. היא פיזרה את שיערה, שמה קשת לבנה, מרחה לעצמה עיפרון שחור על העיניים ויצאה החוצה, שם חיכה לה פרנקו. היא נכנסה לתוך האוטו שהתמלא במזוודות שלה, ופרנקו הסיע אותה אל דירתה החדשה. -בדירה של פבלו- פעמון הדלת צלצל בזמן שפבלו צחצח שיניים. הוא שטף את הפה והלך לעבר הדלת. פבלו:"רגע!" הוא אמר ופתח את הדלת "ליליאנה..." הוא אמר בטון מאוכזב, הוא ציפה לבואה של מריצה. ליליאנה:"אתה לא נשמע שמח שבאתי" פבלו:"כי אני לא" הוא אמר בקרירות ליליאנה הביטה בו מופתעת. ליליאנה:"אתה מתכוונן לתת לי להכנס?" פבלו:"ליליאנה, אין לי זמן לזה עכשיו, אז בבקשה, אם יש לך משהו להגיד- תגידי עכשיו" ליליאנה:"טוב תרגע! בסך הכל באתי לשאול אם חשבת על מה שדיברנו אז." פבלו:"חשבתי. והאמת? אני לא יודע מה להגיד לך..." ליליאנה:"תגיד לי רק שתהיה לצידי." היא ביקשה פבלו:"אני לא יכול להבטיח לך את זה" ליליאנה:"פבלו, מדובר פה בילד שלך! בילד שלנו!" מריצה:"סליחה?" היא הגיחה לפתע מן המסדרון כששמעה מה שלא הייתה אמורה לשמוע...

../images/Emo41.gifלפני שהכל נגמר- פרק 3../images/Emo41.gif

פבלו:"מריצה!" הוא אמר בבהלה ליליאנה:"מה את עושה פה?" היא שאלה מופתעת מריצה:"באתי אל החבר שלי, מותר לי?" היא אמרה ונכנסה פנימה כשהמזוודות עומדות בפתח הדלת "אפשר לדעת למה התכוונת מקודם?" ליליאנה:"למה התכוונתי במה??" היא ניסתה להציל את פבלו, אך לא היה צורך בכך. פבלו:"בואי מריצה, אנחנו צריכים לדבר" הוא אמר והכניס את שאר המזוודות שלה לתוך הדירה. הוא החליט להיות ישר איתה, לא לשקר ולא להסתיר. ליליאנה:"אני אשאיר אתכם לבד..." היא אמרה והלכה משם. מריצה:"פבלו תגיד לי את האמת, למה היא התכוונה במה שהיא אמרה כשנכנסתי?" פבלו:"תראי מריצה... אני לא אשקר לך, אני לא אסתיר ממך כלום. אני אהיה גלוי איתך, בלי משחקים" מריצה:"זה נשמע רע..." היא אמרה והתישבה על הספה פבלו:"את זוכרת שלפני כמה חודשים היינו רבים המון? נפרדים וחוזרים, נפרדים וחוזרים?" מריצה:"כן. איך אפשר לשכוח? זאת הייתה אחת התקופות היותר גרועות ביחסים שלנו..." פבלו:"אז באחת הפעמים שנפרדנו לתקופה קצרה, לפני חודשיים, אני...אני ו..." הוא הפסיק לפתע מריצה:"מה קרה פבלו? תמשיך, אני רוצה לשמוע!" היא האיצה בו פבלו:"תבטיחי לי שלא תכעסי" מריצה:"אני לא יכולה להבטיח דבר כזה" פבלו:"אז לפחות שלא תגיבי בצורה מוגזמת!" הוא ביקש מריצה:"דבר, פבלו. אני שומעת" פבלו:"אוקיי. אז בקיצור, לפני חודשים כשנפרדנו קרה ש...אני וליליאנה שכבנו" הוא אמר מריצה לא אמרה כלום. היא לא האמינה למשמע אוזניה. פבלו:"תגידי משהו, מריצה" מריצה:"איך, מה, למה? איך זה קרה??" היא הייתה המומה פבלו:"אני לא יודע! זה פשוט קרה! אנחנו היינו שיכורים וזה התגלגל, אני לא יודע למה!" מריצה:"אתה לא יודע למה? אתה לא יודע למה?! אולי כי הנבלה הזאת מתכננת עליך מהיום הראשון שהיא ראתה אותך?!" עיניה החלו צוברות דמעות פבלו:"הייתי כל כך עצוב ומיואש מהפרידה הזאת שלנו, שהלכתי לפאב ושתיתי. עד שהשתכרתי. ואז הגיעה לילי, כנראה שמצאתי בה מה שחיפשתי באותו רגע, נחמה. זה פשוט קרה. אני מצטער" זלגה לו דמעה קטנה על הלחיים שלאט לאט הגיעה אל שפתיו והתמוגגה מריצה:"דיי! אני לא יכולה יותר! כמה פעמים עוד תהרוס לנו הכל? כמה פעמים עוד תבקש סליחה? כמה פעמים עוד תפגע בי? דיי כבר נמאס לי!" היא אמרה והלכה לכיוון הדלת, תוך כדי שהיא מוציאה מכיסה את הפלאפון שלה ומחייגת לפרנקו שיבוא להחזיר אותה הביתה. היא פתחה את הדלת והוציאה את ארבעת המזוודות שלה מחוץ לדירה. פבלו:"מריצה! אל תלכי! בואי נדבר על זה" הוא ביקש בעוד הוא ממשיך לשבת על הספה. מריצה לקחה מזוודה אחת והחלה לרדת איתה למטה, היא לא יכלה לסחוב את כל המזוודות יחד. פבלו ישר קם ורדף אחריה "מריצה! חכי רגע, נו!" הוא ניסה לעצור אותה, אך היא המשיכה לרדת. פבלו השיג אותה ונעמד מולה, כך שהיא לא יכלה להמשיך לרדת "בואי נעלה למעלה, נמשיך את השיחה. באמת שיש לנו הרבה על מה לדבר" מריצה לא יחסה הרבה לדבריו, היא הזיזה את פבלו הצידה והמשיכה לרדת במדרגות. הוא נשאר עומד במקומו, וחיכה שתחזור לקחת עוד מזוודה. מריצה הניחה את המזוודה בפתח הבניין ועלתה להביא את המזוודה השניה. היא עלתה עד ששוב, נתקלה בפבלו. פבלו:"מריצה, תעצרי שניה" הוא אמר כשהיא ניסתה לעקוף אותו. מריצה המשיכה לעלות למעלה, כשפבלו מאחוריה, רודף אחריה הלוך ושוב, למעלה ולמטה במדרגות, כמו כלב שרודף אחרי הזנב של עצמו ולא מצליח לתפוס אותו, מנסה לגרום לה להשאר ולהלבין את הדברים. כשמריצה הגיעה עם המזוודה האחרונה למטה, כשלחייה כבר היו רטובות מדמעות, פבלו הגיע מאחוריה, עדיין מנסה לשכנע אתה, אך ללא הצלחה. מריצה נשענה על שער הכניסה לבניין, מחכה לפרנקו שיבוא לאסוף אותה. פבלו הלך ונעמד מולה, היא כבר לא יכלה להתחמק ממנו. אחורה היא לא יכלה לברוח, ואת הצדדים פבלו חסם עם זרועותיו. פבלו:"בבקשה מריצה, תקשיבי לי רגע" מריצה לא הגיבה, היא גם לא הסתכלה לו בעיניים, היא פשוט הסתכלה לצד. נראה היה שהיא מתעלמת ממנו לחלוטין. פבלו:"אנחנו היינו פרודים! אפילו אין לך על מה לכעוס, לא היינו יחד באותו זמן..." מריצה עדיין לא התייחסה לדבריו "מריצה..." הוא אמר ברכות וליטף את לחייה בשתי ידיו "בבקשה תסלחי לי" הוא ביקש בכל לשון של בקשה "אני מצטער כל כך" דמעותיה של מריצה חנקו את גרונה, היא ישר סילקה את ידיו מפניה. מרחוק נראה האוטו של פרנקו מתקרב ומתקרב אליהם. פבלו:"בבקשה מריצה, אני הייתי שיכור, את חושבת שאם הייתי פיקח הייתי עושה דבר כזה?" מריצה:"אבל מכאן ועד לשכב איתה?!" היא נשברה וסופסוף הגיבה לדבריו פבלו:"את מכירה אותי, את יודעת שאני לא הייתי בוגד בך!" הוא החזיק בכתפייה מריצה:"ממש. כל הפעמים שבגדת ופגעת בי לא נכנסות גם ב-20 זוגות ידיים" פבלו שתק. האוטו של פרנקו הגיע ליעדו, הוא יצא מהאוטו והתחיל להעמיס על האוטו את המזוודות. מריצה חמקה מפבלו והלכה לכיוון האוטו. פבלו:"אל תהיי פזיזה מריצה! עמדנו לעבור לגור יחד" הוא צעק לה מאחור אך מריצה לא אמרה דבר, היא נכנסה לאוטו וסגרה את הדלת. פבלו כיסה את פניו עם ידיו. פרנקו סיים להעלות את המזוודות לאוטו. פרנקו:"אני לא יודע מה קרה הפעם, אבל תן לה קצת זמן להרגע, אחר כך נסה שוב לדבר איתה" הוא אמר לפבלו, נכנס לאוטו ונסע. פבלו צפה באוטו המתרחק, וכשכבר לא נראה באופק, הוא בעט בשער הכניסה בחוזקה ועלה חזרה לדירתו.

../images/Emo41.gifלפני שהכל נגמר- פרק 4../images/Emo41.gif

למחרת בבוקר, מריצה התעוררה משנתה, היא לא ישנה טוב בכלל. כל הזמן חשבה עליו, על פבלו. היא הייתה עצובה ומצוברחת כל כך. היא קמה מהמיטה, אכלה ארוחת בוקר וחזרה להסתגר בחדר. היא הייתה יושבת בחדר שעות על גבי שעות. חשבה על הכל בזמן הזה. אחרי שעה של עשיית כלום, היא החליטה שלא טוב להסתגר בחדר כל הזמן, היא לקחה את המפתחות שהיו על השולחן ויצאה מהבית. מריצה ישבה לה על ספסל בפארק, מתבוננת על העוברים ושבים, על הילדים המשחקים במתקנים, על הזוגות שהפגינו אהבה מול כולם. עיניה התמלאו בדמעות שזלגו על לחייה. היא שוב מצאה את עצמה חושבת על פבלו. כמה שהיא ניסתה להדחיק, היא לא הצליחה. היא ניסתה לנגב את הדמעות, אך הלחי שוב התמלאה בדמעות ונשארה רטובה. "בחיים יש עליות ומורדות, לפעמים זה קצת קשה, אבל מתגברים" אמר לה מישהו שנעמד מולה. מריצה הרימה את ראשה וגילתה בחור יפה מראה, עיניו כחולות, גופו שזוף ושרירי, ושיערו חום. הבחור התיישב לידה. "מצטער שלא הצגתי את עצמי, אני חואקין" הוא הושיט לה יד מריצה:"מריצה" היא הושיטה לו את ידה והם לחצו ידיים. הוא העלה לה חיוך על הפנים, משהו שהיא לא חשבה שיקרה בזמן הקרוב. הדמעות חדלו מלרדת. רק עכשיו היא שמה לב. חואקין:"אפשר לשאול שאלה חצופה?" מריצה:"איזו שאלה?" חואקין:"למה בכית?" הוא שאל "אם אפשר לדעת" מריצה:"גברים..." היא ענתה כשפתאום הפלאפון שלה צלצל, היא זיהתה את המספר על הצג וניתקה. חואקין:"תני לי לנחש, מדובר במי שכרגע ניתקת לו?" מריצה הנהנה לחיוב. חואקין:"בגד בך?" מריצה:"משהו כזה" הטלפון של מריצה שוב צלצל, הפעם היא ענתה- מריצה:"מה?" פבלו:"מריצה תקשיבי רגע," מריצה:"מה אתה רוצה?" פבלו:"לדבר איתך, להסביר לך, לבקש סליחה" מריצה:"זה לא ילך לך" פבלו:"מריצה בבקשה, את יודעת שאני אוהב אותך" מריצה:"אני כבר לא יודעת כלום" היא ניתקה לו כשבעיניה בצבצה דמעה. חואקין:"זה יעבור לך, שימי פס" מריצה:"זה לא יעבור לי כל כך מהר, אני אוהבת אותו. מאוד." חואקין:"את תתגברי עליו, את עוד תמצאי מישהו טוב יותר." הוא אמר וחייך אליה. הפלאפון של מריצה שוב צלצל, הפעם זו הייתה שיחה ממיה- מריצה:"היי מיה, בסדר, טוב. נו אז אם את לא יכולה להתאפק ספרי עכשיו... אתם מה?! מתחתנים?!"

../images/Emo41.gifלפני שהכל נגמר- פרק 5../images/Emo41.gif

-כעבור 6 שנים. שנת 2007- "כן, כן, תודה... בסדר, אנחנו נבוא, כן, 19:00 דקה לא אחרי... להתראות" סנטיאגו ניתק את השיחה. במשך 6 השנים האחרונות מריצה המשיכה את הקריירה שלה על הבמה, היא הייתה זמרת מצליחה מאוד. היו לה מאות מעריצים שהפגינו נוכחות בכל הופעה. סנטיאגו היה הסוכן שלה. הוא היה זה שסידר לה את כל ההופעות והראיונות. מריצה:"נו? אז מה קבענו??" סנטיאגו:"בדיוק עוד חודש מהיום, 19:00 אצל ארמנדו מננדז ב'אפרופו'" מריצה:"ארמנדו מננדז?! אפרופו?!" היא התלהבה סנטיאגו:"כן כן, בתוכנית אפרופו עם ארמנדו מננדז, מה כל כך מפליא אותך?" מריצה:"איזה שאלות יש לך! כל זמרת הייתה רוצה להופיע באפרופו!" היא ענתה בהתרגשות סנטיאגו:"אני שמח שאת מרוצה" הוא חייך מריצה:"מרוצה זו לא מילה! תודה סנטי, אתה גדול!" היא חיבקה אותו. לפתע דלת ביתה של מריצה נפתחה וחואקין נכנס הביתה. מריצה וחואקין התחתנו, כשנה וחצי לאחר שהכירו. נולדו להם שני ילדים יפהפיים- אגוסטין בן 4, תכול עיניים עם שיער חום, ומלנה בת שנתיים וחצי, שיערה שטני חלק ועינייה חומות. מריצה:"חזרת מוקדם מהרגיל" חואקין:"לא הייתה הרבה עבודה, אז חזרתי. לא טוב?" מריצה:"טוב, טוב" היא אמרה באדישות "נחש מה? אני הולכת להופיע בתוכנית של ארמנדו מננדז!" היא השוויצה. "מנואל!" קראה מיה למנואל ששהה זמן רב במקלחת מנואל:"אני יוצא!" מיה:"נו מהר מנו, אני גם צריכה להתקלח היום" מיה ומנואל התחתנו בשנות ה-20 לחיהם. נולדה להם בת- קנדלה בת 5, שיערה היה בלונדיני גלי ועינייה תכולות, בדיוק כמו שמיה נראתה בגיל 5. כבר שנתיים שהם גרים במקסיקו, ליד אימו ואחותו של מנואל. דלת הבית נפתחה, קונספסיון עמדה בפתח, אמו של מנואל. קונספסיון:"היי מיה" היא אמרה ונכנסה לביתם עם שקיות בידה. מיה:"מה נשמע?" היא שאלה בעוד שקונספסיון הלכה לפרוק את השקיות שהביאה קונספסיון:"מעולה" היא הוציאה בגדים מהשקית "הנה תראי, זה מה שיצא... איך זה?" מיה ומנואל ניהלו רשת בגדים. מיה וחברתה- סופיה, היו מעצבות את הבגדים, מנואל היה אחראי על קניה ויבוא של הבדים, וקונספסיון היתה אחראית על עובדי המפעל שנפתח בכדי לתפור את הבגדים. הבגדים שהם יצרו נמכרו בכל רחבי מקסיקו וסגנון הבגדים שלהם תמיד היו בשיא האופנה. קונספסיון הביאה עימה דוגמא אחת מכל בגד שנתפר באותו היום. מיה:"וואו, זה מדהים!" מיה נדהמה מהתוצאות קונספסיון:"מחמיאה לעצמך בסתר, הא?" הן צחקו לעצמן. ואחרון חביב, פבלו. פבלו התחתן עם ליליאנה, בעקבות ההריון הלא צפוי שהיה לפני כ-6 שנים. לפבלו ולליליאנה נולד בן- סבסטיאן בן 5 וחצי, שיערו חום בהיר חלק, ועיניו תכולות. ליליאנה:"פבלו, אתה בא?" היא קראה לו פבלו:"אני עוד לא מוכן, את יכולה לצאת, אני תכף אבוא" ליליאנה:"בסדר, חסר לך שאתה מאחר" היא אמרה ויצאה מהבית. פבלו וליליאנה ניהלו מסעדה הממוקמת סמוך לביתם, מסעדת 'טאינו'. זו היתה מסעדה מפוארת ומצליחה. הם העסיקו את השפים הטובים במדינה, ויחד יצרו מסעדה שהייתה מאוד פופולרית ברחבי בואנוס איירס. כל האנשים החשובים נהגו לסעוד בה, היו גם אנשים שהזמינו את המסעדה ליום שלם, כדי לערוך אירועים חשובים, כמו ימי הולדת גדולים, מסיבות אירוסים ואפילו חתונות. פבלו, שהתארגן קצת לפני שהוא יצא למסעדה, הדליק את הטלויזיה ושם את ערוץ המוזיקה. הוא אהב לשמוע מוזיקה בזמן שהוא מתארגן ומכין את הדברים שלו. אחרי כמה דקות של התארגנות ושמיעת מוזיקה, פבלו הלך לכיוון הטלויזיה בעקבות הקליפ ששודר, השיר האהוב עליו. פבלו התחיל לשיר, לקפוץ וקצת להשתגע... כשנגמר השיר הרועש, התחילה מנגינה של שיר רגוע ושקט. הוא עמד לכבות את הטלויזיה- הוא כבר באמת היה צריך לצאת, הוא איחר ברבע שעה. אך לפני שאצבעותיו הספיקו ללחוץ על המקשים בשלט, נשמע קול יפה, מרגיע ומוכר...

../images/Emo41.gifלפני שהכל נגמר- פרק 6../images/Emo41.gif

הקול שהושמע בטלויזיה היה מאוד מוכר לפבלו, הוא ניסה להזכר מאיפה, אך לא הצליח. הוא הביט בקליפ, ולא ראה את בעלת הקול. הטלפון צלצל, אך פבלו לא ענה, הוא היה מרוכז בחיפוש אחר הזמרת עם הקול המקסים ההוא. ליליאנה מאסה מנסיונותיה הכושלים להשיג את פבלו בטלפון, היא לא הבינה למה הוא מאחר כל כך. היא החליטה לחזור לביתם ולברר מה קורה איתו. היא יצאה מהמסעה ונכסה לשטח ביתם, היא פתחה את הדלת וראתה את פבלו יושב על הרצפה ובוהה בטלויזיה. ליליאנה:"פבלו!" היא קראה, "פבלו, אני לא מאמינה! במקום לבוא למסעדה ולעזור לי אתה יושב ורואה טלויזיה?!" פבלו לא ענה. הוא לא שם לב שהיא דיברה אליו, או בכלל נכנסה הביתה. הוא היה שקוע מידי בטלויזיה. היא נעלבה, חשבה אולי הוא עושה לה את זה בכוונה. ליליאנה התקרבה אליו והביטה בטלויזיה. ליליאנה:"אז זה מה שהשאיר אותך ככה..." פבלו פתאום שם לב שהיא לידו, פבלו:"אה? אממ.. חכי רגע" הוא המשיך להביט בטלויזיה. ליליאנה:"מה אתה עושה?!" היא שאלה בעצבנות פבלו:"מחפש את הזמרת ששרה את השיר הזה. את יודעת מי זאת?" הוא שאל בציפיה לתשובה חיובית ליליאנה:"זמרת לא משהו..." היא ירדה עליה פבלו:"לא שאלתי איך היא, שאלתי מי היא" ליליאנה:"לא יודעת מי זאת" פבלו התבאס ליליאנה:"אבל כשאני אדע אני אגיד לך. יאללה בוא כבר" היא אמרה ומשכה אותו החוצה כשהטלויזיה נשארה דלוקה. ברגע שפבלו וליליאנה סגרו את הדלת, הראו בטלויזיה את הזמרת שפבלו חיפש, זו הייתה לא אחרת מאשר מריצה... מריצה היתה בביתה, מכינה ארוחת בוקר לשני ילדיה, כשהטלפון צלצל. סנטיאגו היה על הקו השני, הוא שאל אותה אם היא מעוניינת להשתתף במופע למען ילדים במצוקה, יחד עם אמנים אחרים. מריצה כמובן נענתה לו בחיוב והתבקשה להגיע למשרדי 'פלרמו הפקות'. לאחר ארוחת הבוקר, ולאחר שחואקין הסיע את הילדים לגן, הוא הסיע את מריצה למשרדים וחיכה לה בחוץ. מריצה:"זה בטוח, אני אשתתף במופע!" היא יצאה מהמשרדים נרגשת. חואקין:"מזל טוב, מתי יהיה המופע?" מריצה:"אין עדיין תאריך, אבל כשיהיה, סנטיאגו יודיע לי" חואקין:"הבנתי. טוב, צריך לחגוג את זה" מריצה:"איך בדיוק?" היא צחקה חואקין:"בואי נלך לאכול ארוחת בוקר במסעדה!" הוא הציע מריצה:"אם אתה אומר…" שניהם נכנסו לאוטו ונסעו למסעדה הקרובה למקום בו היו, מסעדת 'טאינו'. -מקסיקו- מיה ומנואל ישבו בסלון ביתם יחד עם קונספסיון. מנואל:"מה דעתכן שנצא לטיול קצר ואז נחזיר את קנדלה מהגן?" הוא הציע מיה:"כן, בואו נלך! גם ככה משעמם כאן..." היא הסכימה קונספסיון:"אני חושבת שאני אוותר" היא קמה מהספה מיה:"למה?" היא שאלה בפליאה קונספסיון:"כואבות לי הרגליים, וחוץ מזה יותר מידי חם בחוץ" היא ענתה "אבל תלכו תהנו, אני אשאר פה ואכין לכם ארוחת צהריים." מנואל:"אה, אם כך אנחנו נוותר לך הפעם!" הוא צחק. מריצה וחואקין התישבו ליד שולחן במסעדה ומיד ניגש אליהם אחד המלצרים. מלצר:"שלום, תרצו להזמין משהו?" הוא שאל בחביבות חואקין:"הרגע הגענו, עוד לא הספקנו לראות מה יש בתפריט בכלל, אתה לא רואה?!" הוא הגיב בעצבנות יתר מריצה:"היי, חואקין תרגע, מה יש לך?" היא ניסתה להרגיע אותו "תחזור עוד כמה דקות, ותסלח לו, עבר עליו שבוע עמוס" היא התנצלה בפני המלצר. המלצר חייך אליה והלך. חואקין:"טיפש" הוא מילמל מריצה:"דיי חואקין, מספיק. אתה תמיד מחפש על מה לריב." חואקין:"מה את רוצה? זו לא אשמתי שהוא מעצבן" מריצה נאנחה והחלה לקרוא מה יש בתפריט. -מסעדת 'טאינו'- פבלו ישב באחד השולחנות ואכל את ארוחת הבוקר שלו, בזמן שעבר לידו המלצר החדש במסעדה- אנדרס. פבלו:"נו, איך הולך היום הראשון בעבודה?" אנדרס:"בסדר..." הוא ענה פבלו:"ואיך האנשים פה? מתיחסים אליך בסדר?" אנדרס:"הרוב... היה אחד שלא בדיוק חיבב אותי" פבלו:"מאיפה אתה יודע?" הוא ציחקק אנדרס:"סתם, כי נפלט לו 'טיפש' קטן.. לא משהו רציני" הוא צחק פבלו:"מי זה? אני אקרע אותו!" הוא צחק אנדרס:"זה שיושב בשולחן 6" פבלו:"אני רק צחקתי..." הוא אמר בעוד הוא מפנה ראשו לעבר שולחן 6 "לא באמת התכוונתי למה שאמרתי..." כשהביט לאיזור שולחן 6, הוא הבחין בשני אנשים- גבר ואישה. את פני האישה הוא לא ראה- היא ישבה עם הגב מופנה אליו. היה לה שיער אדמוני וחלק. הוא לא יחס חשיבות כל כך, אך כשהיא קראה למלצר בכדי שתוכל להזמין, הוא נזכר, נזכר בהכל.

micaly2

New member
...

היי טוב קודם כל שאלה את/ה בן או בת? מצטערת על השאלה פשוט לא כל כך ברור לי מהכינוי טוב אז ככה קודם רציתי לשים תגובה אז עכשיו אני יקרא מקווה שיהיה לי כוח ליקרוא הכל חח בכל מקרה את/ה מוזמן להישאר אני ואני בטוחה שמשעוד בפורום מאוד ישמחו עם תישאר/י אה ועוד משהו כל הכבוד שכתבת את כל זה עדיין לא קראתי אבל עדיין זה נראה טוב חח

micaly2

New member
וואי כותב/ת מדהים

בבקשה תסימ/י את שאר הפרקים עם יש לך זה מאוד מאוד יפה בעצם מה אני מדברת את חייב/ת לשים עוד פרקים חחח (סתם בצחוק) אבל אני ישמח לעוד... תודה רבה מאוד מאוד חשוב שיהיה יותר רטעיפ עם מנו ומיה אני פשוטיותר אוהבת אותם והרוב זה על פבלו ומריצה חח אז תישתדל/י עם את יכולה

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifשלום../images/Emo13.gif

נראה סיפור טוב
אני אקרא עוד מעט:p

roni11141

New member
יפה..

היי אממ קראתי את הסיפור שלך והוא פשוט יפהה :]] הייתי שמחה אם היית ממשיכה לפרסם את הפרקים..

למעלה