האלופה

ננועהה

New member
האלופה

היי , אני חדששה פהה קוראיים לליי נועעה : ] מה קורה ? יש לי שאלה,, מתי מתחילים השידורים של העונה השניה של האלופה?

ברוכה הבאה מאמי , ../images/Emo24.gif

ליננוי , 14 , תל אבייייב :] ; אממ לי אינ'מושג ,[:

ננועהה

New member
לירז צ'רכי

נועה , 13 וחצי ,קריית חיים אני מתהה שיתחיל כבר האלופפה , אאאאבלל אני עצובה בגלל שלירז לא תהיה שםםם ... איןן האלופה בלעדייה

RTur

New member
ברוכה הבאה נועעה ../images/Emo13.gif

תהני פה.. השידורים של העונה השנייה של האלופה מתחילים מתישהו במרץ. לירז לא תהיה בה..

ננועהה

New member
תודה :]

אווי, אני לא יכולהה לחכוות יותר : / ואני יודעת שהיא לא תשחק בהה . . . אני לא מבינה ללמה ממיתים אותה הרי היא הייתה דמות חשובה לסדרה .

RTur

New member
לא הבנת נכון.. זה לא הם..

זה לא הם שלא רוצים שהיא תמשיך.. זה היא עצמה, לירז, לא רוצה להמשיך.. כי לירז רוצה לעבוד ולהוציא את הדיסק השני שלה ואם היא תמשיך לאלופה 2 אז הדיסק יידחה בעוד 9 חודשים.. וזה המון זמן..

micaly2

New member
ברוכה הבאה...=]

ברוכה הבאה נועה...
קוראים לי מיכל ואני בת 12 וחצי הישתלבות מהירה ונעימה... ואגב גם אני מבואסת שלירז לא תהיה בעונה השניה של האלופה...=[ ביי יום טוב =]

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

אני ענבל בת 12.. השתלבות מהירה

ברוכה הבאה נועה../images/Emo24.gif

בורכה הבאה נונה חחח:)
קוראים לי עדידוש (עדי) עובדיה מקרית גת 13 ואני מקווה שתהיה לך הישתלוות נעימה ומהירה טוב וזהו ועם באה לך אייסי: 314828781 וזהו אאהה וגם אני נורא מבועסת מי זה שלירזי לא מישתתפת באלופה 2 בסססהההה
טוב ביייווששש

MahazotZemer

New member
ברוכה הבאה |חיבוק גדול מאוד|

האלופה מתחיל ב-4 במרץ , לירז צ'רכי לא תהיה שם :] :[ ... ותהני

MahazotZemer

New member
איפה הנימוסים שלי ? מישהו מצא אותם?

אני שמוליק , עוד שבוע בר מצווה :]] ! ויש לי אחלה אתר www.mahazotzemer.coo.co.il השתלבות מהירה ... יש פה פינות קבועות (כותב את מה שאני זוכר) : טקס טמב"ל סיכום שבוע בית המשפט לענייני לירז צ'רכי הכר את הפורום השיר השבועי ביים את הקליפ ... עוד ? ברוכה הבאה!

למעלה