האלופה...

R h o n e

New member
האלופה...

אף פעם לא כתבתי כאן, אבל אני מרגיש עכשיו שאני חייב... ראיתי את כל העונה הראשונה ועד עכשיו את העונה השנייה (לא לדאוג אני לא עוצר) אני חייב להגיד רק... שאתמול זה היה הפרק ה=כ=י טוב של העונה לפי דעתי... זה הפרק הראשון שכל הפרק סתמתי את הפה ופשוט עקבתי מבלי לצפות מראש מה יקרה, כי זה היה פשוט מעניין. כל הכבוד
עכשיו, יש לי כמה הערות ודברים מפגרים שיש בסדרה ( אני בטוח שחלקכם תסכימו ) א'. יש לסער ולליאן ילדה בכלל? =/ זה נראה כאילו הם הבייבסיטר שלה. ב'. זו סדרה מדהימה שמשלבת אותנו הרבה בדברים שקורים ביומיום ודברים מיוחדים, היה עוד יותר נחמד ומדהים אם כל הימים שם לא היו ימי חול והיה סופשבוע. ושהם לא מתנהלים רק סביב ימי חול. ג'. שהם יאכלו!!! הם לא אוכלים כלום? ד'. זו סדרה על כדורגל אבל לא סדרה על כדורגל. מצד אחד, מדובר על האנשים שמאחורי הכדורגל. מצד שני, לא מראים קטע אחד קטן ממשחק (!!!) שלדעתי צריך לשדר ולהשקיע קצת. הרי בטלוויזיה לא מראים את השדרנים מדברים באמת. ה'. דריה וג'לל. הבנו שהם לא בארץ, אבל לא לדבר, לא להתקשר, לא להזכיר אותה? תמוה בעיניי. ו'. החתונה של מילי ודורי. תסלחו לי , אבל חתונה לא מארגנים תוך שבוע. *יריקה בפרצוף על התסריטאים* וחתונה גם לא עושים בסלון. *יריקה בפרצוף על התסריטאים* מה, אין להם כסף לשכור אולם לחצי שעה? זו סתם קטנויות, סתם תירוץ שהוא רוצה חתונה קטנה. ואבא שלו גם לא בא. בסדר בסדר. ז'. קארין לא עובדת יותר? לפי מה שזכור לי, בתחילת העונה היא עבדה וזה היה מצויין. מה קרה? התחילה להזדיין עם ג'וש ולנהל שקרים עם אסי אז היא לא עובדת יותר?
זה מפריע. ח'. אלינור. הכי יש לה 7 אחים קטנים בבית שאן!!!!!! כל כך רע לה שם? שתסע קצת למשפחה שלה. -הדמות של דוד מצויינת !!! -לפי דעתי זה טוב שהם גם נותנים לדמויות הראשיות להיות ביצ'ים לפעמים ולא רק להיות הכוכב הטוב של הסדרה. מה שטוב גם שהם הרגו את סיגי. זה מצויין לפי דעתי, שלא רק הרעים ימותו אין לי עוד, אם יהיה לי ואני אזכר אני ארשום. בכל מקרה, האלופה סדרה מעולה!
חבל שהתסריטאים לא משקיעים יותר זמן ומחשבה על הפיתוח והדברים שמסביב ולא רק העלילה.

Shir Barbi

New member
מסכימה איתך לגבי 2 פאקים,

לגבי דריה זה נאמר אין ספור פעמי, זה באמת מוזר שלא שמים
שהיא חוזרת, באה, הולכת...
וגם החתונה זה היה בדוגרי קמצנות וכאילו זאביק ירשה לו חתונה "קטנה" ומי מתחתן בסלון
פשוט פירוש ל-"בא לי חתונה קטנה בגלל מה שהיה" (פירוש:"אין תקציב לשכור אולם ואנחנו מתקמצנים אז נמציא איזה סיפר מהתחת כדי לחסוך עלויות") ובתכלס בקשרר לקארין זה משעמם לראות אותה היא במשך איזה 25 פרקים הייתה רק בקשר לכתבה אחת אז ברצינות רבה אנשים אוי היא בחופש לא הכל פאקים

danit1234

New member
אמ יש לך קצת טעויות ../images/Emo3.gif

לליאן וסער יש ילדה גל שמביאים אותה מידי פעם לסצנות הם דווקא אוכלים הרבה פעמים יש ארוחות של משפחת זליג וזיווה כזכור לי אכלה אתמול ובמקסימוס. כן הראו סצנות מתוך משחקים -כשיש ומתוך אימונים הזכירו מעט אבל כן הזכירו את דריה וג'לל קארין כן עובדת היא עובדת באתר עובדה שהיום היא סיקרה כעיתונאית את החתונה של מילי ודורי אלינור באה רק בהתחלה עם אסי ואז היא רצתה להשאר קרובה אליו וזיווה הציעה לה לעבוד אצלה אז היא נשארה

R h o n e

New member
זה נראה כאילו הוצאת אותי מטומטם.

וירדתי עליהם שהם נראים יותר בייבסיטר מאשר הורים . וכל השאר ניסית לעקוף את מה שאמרתי, נתת דוגמיות ספיציפיות וחד פעמיות דבר שהוציא אותי אחד כזה שלא מבין מה הוא אומר

קיוטה31

New member
חתונה בסלון זה משהו שקיים גם במציאות

קרובת משפחתי התחתנה ועשתה כמה שנים מאוחר יותר בר מצווה לבנה הבכור בסלון ביתה הגדול והיפה. היא גרה בווילה בגודל של הבית של דורי.

R h o n e

New member
מה הקשר?

יש אנשים שחוגגים בר מצווה גם עם ארוחת צהריים חתונה זה דבר בסדר גודל שלא שוכחים, זה דבר ענק, בסלון?:/ זה סתם היה מפגר

קיוטה31

New member
קרא/י שוב את מה שכתבתי

כתבתי שם שבת דודה של אבא שלי עשתה אירוע גדול כמו חתונה בביתה הגדול. החופה אמנם היתה בחצר, אך חלק מהשולחנות היו בסלון.

danit1234

New member
לא ניסיתי להוציא אף אחד מטומטם

מה אני אגיד שאתה ניסית להוציא תתסריטאים מטומטמים ? לא זו לא הייתה המטרה שלך. אני פשוט העמדתי אותך על טעויות שהיו לך כמה זה שקארין לא עובדת יותר וזה לא נכון כי רואים אותה הרבה בעבודה והיום במקרה היא גם סיקרה את החתונה וכיוצא בזאת, לא הייתה לי מטרה להוציא אותך כזה או אחר פשוט אמרת דברים לא מבוססים ותיקנתי אותך

למעלה