האלופה 3?

האלופה 3?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438398,00.html

Yarinv

New member
אוי ואבוי

למה הם מנסים למשוך את זה עוד ועוד בעוד שגם השחקנים וגם הכותבים לא ממש הולכים להמשיך לעונה הבאה. בכוח לעשות עונה 3? טימטום...

zimi5

New member
מ-י-ו-ת-ר ל-ג-מ-ר-י ! ../images/Emo192.gif

צריך לחדש קצת לא כמו "השיר שלנו" שעשו ארבע עונות מ-ש-ע-מ-ם !!!!!

Shira XD

New member
מצד אחר../images/Emo28.gif

זה דווקא נחמד
עדיף מאשר כלום כי אין מה לראות בזמן האחרון

zimi5

New member
שירה לא לשכוח ! ../images/Emo192.gif

שאחרי כל טלנובלה יש טלנובלה אחרת ואני חושבת שלא עדיף להמשיך את האלופהה צריך לחדש כי בשיר שלנו יש ארבע עונות וזה כבר משעמם בסדר לאלופה היו 2 עונות זה היה נחמד אבל לא יותר מנחמד! ועם תיהיה עונה שלישית זה יהיה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מגרוע

Shira XD

New member
אוריקק:-O../images/Emo28.gif

אבל, בטח יהיה משוו מעפן
[כמו שהייתה הפסקה בין העונה הראשונה לשנייה היה כ"כ מצ'עמם..) עכשיו משו שלא קשור: חזרתי מהיםם ישנתי שם באוהל עם שחר ושני
היהה ממש כיף
ותדברי איתי בואי לסרטטטטטט

קופיקו13

New member
השתגעו<?!

בטוח גם יהיה 4 למה למה לא להמשיך את המסורת היפה של הוט לגעת באושר(2000) =טלנובלה האולטימטיבית הקלאסית והיפה של הוט הרבה רצו עוד עונות אבל הוט לא עשתה לחיי האהבה(2002)= גם יפה מאוד אמנם לא היה ביקוש לעוד עונות אבל היא ריתקה את כולם משחק החיים(2003)= היה טיפה הזוי אבל היה קאסט מדהים ומשחק מעולה של כולם כל מה שהיה צריך להיות בטלנובלה היה בו. מיכאלה(2005)= בין הכי פחות טובים שהיו משם התחיל כזה מין המשך של הדמויות לדוגמא גרשון ודוד המלך ואסי הכוכבת הראשית טלנובלה בע"מ(2006)= מדהימה בהחלט הייתה טלנובלה שאני הכי אהבתי והרבה רצו עוד עונות היא הייתה טלנובלה עם אימה קומדיה ודרמה ידעו בדיוק איפה לשלב טרגדיה וזאת טלנובלה שתישאר תמיד בליבנו אפילו אם יהיה האלופה 8 האלופה(2006)= הייתה בסדר לא היה חייב לעשות עונה שנייה לפי דעתי יכלו לסיים את זה עוד בראשונה אבל חייבים להעתיק מיס וסתם למשוך את זה.. האלופה 2(2007)= העונה הנוכחית בהתחלה הייתה משעממת אבל עד שהתחלנו להתרגל לשחקנים ולהתמכר מחדש הרגו לנו דמות ראשית שהרבה אהבו (סיגי) וסתם מחזירים לנו אותה בתור מלאך. אותו דבר מיטל רק שהיא לא חזרה בתור מלאך אלא בתור אותה דומה רק עם שחקנית אחרת מיותר מאוד... האלופה 3?(?200)= ממש ממש ממש מיותר לא נראה לי שצריך גם הרבה שחקנים חסרים אבל אנחנו קטנים למנוע את האסון הזה האלופה 3 מה לעשות מקווה שזה יחלוף צריך שירד רייטניג שחס וחלילה לא נגרר להאלופה 4

zimi5

New member
../images/Emo45.gif בגלל זה אני רוצה ...../images/Emo192.gif

שתיהיה טלנובלה אחרת וזה יהיה ממש קורע שיראו כזה אחת מהדמויות (של האלופה) מה ניהיה ממנה בשנים שלא ראינו אותהה חח זה כל הקטעע ויותר מדי עונות זה כבר ממש מ-ש-ע-מ-ם !! (לדעתי לפחות
)

נטלילה99

New member
אני חייבת להגיד על זה משהו!!

למי שקרא את הכתבה, רשום שם שהעונה הזו "הצליחה" יותר בקרב הקהל שהזמין יותר בווי או די. אני פשוט לא מאמינה שעל זה הם הסתמכו. הם לא קולטים שאנשים מעדיפים לראות אץ העונה הזאת בווי או די כי רוב הפרקים משעממים ועדיף להריץ קטעים גרועים???? אני בשוק הם חיים בסרט ובאמת חושבים שהעונה הזו מצליחה ושהקהל אוהב אותה! מישהו חייב לנער אותם ומהר!

למעלה