האלופה -פרק 3!

esterosh

New member
האלופה -פרק 3!

צפייה מהנה ...אתם מוזמנים לכתוב תגובות על הפרק....

תום וסיגי../images/Emo99.gif

הם כאלה חמודים
איזה מעצבנים הכותבים האלה... הם יכלו להתחיל את כל עיניין האובססיה של תום בפרקים קצת יותר מאוחרים ולתת לנו לראות אותם מאושרים יחד
איזה מצחיק היה הקטע שהוא חיטט לה בפלא ובתיק... מישהו הבין מה היה רשום בSMS?

איזה פרק יפה היה!!..

איך תום חיטט בתיק של סיגי ואח''כ בפלאפון שלה באס אם אס...הוא חושד בה שהיא בוגדת בה..ואיך ההוא כתב באס אם אס ערן אלון "ניפגש מחר ב-13:00"משהו כזה...איזה מעצבן הגו'זף הזה..הוא התקשר לליאן..ואיך סער לא הכיר את איציק וסמדר..נראה לי הוא איבד את הזיכרון שלו...!

kuku woman

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל עפר

יפה מתמיד בפרקים האלה
ראבק שיקרה עם תום משהו מעניין..זה יבאס אם גם בעונה הזאת הדמות שלו תהיה תקועה כמו בעונה הראשונה

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifפרק יפה ../images/Emo3.gif.

תום וסיגי
הם חמודים יחד, חבל שהוא חושד בה.. מקווה שבפרקים הקרובים הוא ייגלה מה היא מתכננת. וסער התעורר! אמאל'ה איזה שיער
לא מתאים לפדידה

daphnef

New member
שאלה..

אני יודעת שסיגי לא בוגדת בתום.. אבל בפרק השני נראלי.. אז אמרו שסיגי ואוסקר משקרים לתום.. משו שקשור לדירה? או משו כזה.. הבנתם?

מיתרוש5

New member
כן, היא קונה להם דירה חדשה או משהו

כזה.. אבל יש מצב שהיא גם חולה במשהו.. אבל רוב הסיכויים שזה סתם שמועות..
"אנחנו חיים משמועות!" הרג אותי מי שאמר את זה אתמול

anatosh15

New member
בקשר לסיגי.... ../images/Emo58.gif

חולה.. קראתי באיזה פורום אחד ונתנו שם תקצירים של הפרקים הבאים ואמרו שסיגי חולה וזה .. ושהיא הלכה לרופא אז הוא אמר לה שלא נותר לה עוד הרבה זמן לחיות... חחח איזה צחוקים היה אבל בפרק של אתמול (3) שאיציק אכל כזה את האוכל של הבית חולים שאמור להיות בשביל סער חחח וסער צחק עליו... והעיקר סמדר מדברת הוא לא מקשיב לה .. הוא מסתכל על איציק חחח היה ממש מצחיק..

daphnef

New member
חחחח הסתרתי את הספוילר..

כי אני לא רוצה לדעת מה יקרה.. כי אם אני עוד לא אמורה להבין אז אני לא יבין..חחח אבל קראתי את הקטע על איציק וסער וסמדר.. חחחח אני ממש אהבתי את הקטע הזה! אבל ממש!!! הוא היה כזה חמוווד!!!!!!!!

למעלה