../images/Emo27.gifפרק מבהיל ../images/Emo2.gif
בעיקר הסוף.. תומי שיליייי
אני כ"כ התחברתי לדמות שלו שזה בלתי אפשרי חח. ועוד לחשוב שעונה שעברה שנאתי אותו העונה אני פשוט חולה עליו

אני רואה בו את עצמי חח אין לי מושג למה D: אני מקווה שהוא יחזור לעצמו
הקטע של אלינור ואסי היה דפוק.. והקטע של אלינור וזיוה גם כן דפוק . אבל הקטע הוא שאסי לא יוכל לעזוב אותה עכשיו כי היא שכבה איתו וע"פ הדת היה אסור להם חח אז נראה לי בגלל כל הנקיפות המצפון האלה הוא לא יוכל לעזוב אותה. והקטע של אלינור ואסי הזכיר לי נורא את הקטע הזה בטלנובלה בע"מ. עם שון שהוא התנשק עם ניב ואז הוא נבהל ורץ לשכב עם שירה בשביל שלכנע את עצמו שהוא לא הומו חח ככה בדיוק זה היה עם אלינור. וסער.. אח סער סער סער אני חולה עליו אבל הפסקתי להבין אותו, זאת אומרת אני מבינה למה הוא עושה את זה לסאזר כי הוא מקנא אבל הוא בעצמו שוכב עם מילי ועם מי לא?חח מצד אחד הוא דואג להבהיר לליאן שהוא לא רוצה אותה ומצד שני הוא מרחיק כל מי שמתקרב אליה ממש ריחמתי על עובד כשהוא רצה לדבר איתו וסער בכלל לא רצה להקשיב
פעם הראשונה לאורך כל העונה הראשונה והשניה באמת התעצבנתי על סער
סער היה כ"כ לא אכפתי אפילו עם החבר הכי טוב שלו.. אני מבינה שהוא רוצה לטובת הקבוצה אבל.. גאד דמאט זה החבר הכי טוב שלך לפחות תקשיב למה שיש לו להגיד
זה הקטע שהכי עצבן אותי אבל זה עדיין לא אומר שהפסקתי לאהוב אותו כי להפסיק לאהוב אותו אני לא יכולה גם אם הוא יהיה הבן אדם הכי דוחה ועלוב נפש סער בלב שלי
פרק טוב בסה"כ אני כ"כ דואגת לתום מקווה שיהיה בסדר..