האלופה פרק 181

khzh120

New member
האלופה פרק 181

דעות תגובות שאלות תשובות-הכל לפה. צפייה נעימה.

khzh120

New member
אה.

שכחתי להסביר-התמונה שבשרשור פרק 181 היא לוגו שעשיתי על ניקי (ג'וליה). יפה? ה-i love u זה בכתב של וולט דיסני.

khzh120

New member
וואי וואי

איזה פרק... אהבתי
חח הקטע עם תום וסיגי שהם "בישלו" ביחד... זה ענק! מסכנה בתיה חח האהר'לה הזה סתם חרא!!! איך הוא השקה את הפקינז (איזה מאמי) חחח... מה הוא חושב שזה "כלבים אלכוהולסטיים"?! מסכנה יפית!!!!!!!!! יאללה, הלכתי וביי. לילה טוב לכולם.

N י ל ק י

New member
../images/Emo7.gif פשוט נוראי שיפית עקרה

ואני לא מאמין! קארין כל כך מסכנה כוס אמא של ג'וש

linoy459

New member
מילקיי מאמיי...

מילקיי מאמיי.. אני לא חושבתת שיפית היא עקרהה אני חושבת שהבעייה היא אצלל עובד אתהה יודעע. אניי חושבתת ככהה......מענייןן לדעתת.. וכןן ג'וש הוא אחדדדד הרעיםםםםם איזה חרא!!!! הואא יקבלל בסוףףף א=-מ=-ן.. =-לינויו'ש=-

N י ל ק י

New member
אבל המגדת עתידות אמרה שיפית תסבול

ואם היא תסבול אז אני מאמין שהכוונה שיפית תהיה עקרה כי גם היא אמרהאתה תעזוב אותי ואם הוא יהיה עקר אז הוא לא יעזוב אותה לדעתי

linoy459

New member
אוקיי... ../images/Emo13.gif

יש מצב... נראההה ונחייהה חחחחחחחח

linoy459

New member
גםם לדעתיי.. ../images/Emo13.gif

אבלל אי-אפשרר לדעתת.. נחכהה ונראהה..

julie90

New member
פרק טוב!!

"סרסור של בהמות"
אני על הריצפה! ואיך התרגשתי בקטע שיפית בוכה...גאד, איזו שחקנית מעולה!! ראיתי אותם בחדר הלבשה של פרק 180 ויש ביניהם כ"כ הרבה כימיה גם במציאות (בין קפלן לשמש).. ועם אוסקר-סיגי-תום...מותח. בא לי כבר לדעת איך תום יגיב. והסוף...זה בכלל. אני ממש מחכה לפרק של מחר!

julie90

New member
רק משהו אחד לא הבנתי...

תום רציני השתגע או שסיגי "אמיתית" (עד כמה שרוח יכולה להיות)... כי זה קצת תמוה מבחינתי. ואם היא באמת רוח, אז עכשיו גם אוסקר יוכל לראות אותה?

N י ל ק י

New member
גם אני תהיתי לדעתי היא רוח

שחלק מהאנשים רואים והיה מסקרן אותי יותר אם הוא היה אומר: תום גם אתה רואה את סיגי, נכון? כי לדעתי ש עוד אנשים שרואים את סיגי ופשוט לא מראים את זה

פרק כזה מצוין לא היה הרבה זמן! ככל

שלא מראים את ליאן הרבה,את סער..דורע..ככה יותר יפה....פשוט בכיתי מהסצנה של "יפית"...שכחתי את שמה..סורי...הי פשוט מדהימה....ועופרי לא היה הרבה זמן מסך היום,אבל היא כזווווו מדהימהההההההההה אני חולה עליה מיום ליום....אאחא ועפר ומיכל ומוסקו..אין עליהים......תענוג של פרק

כן..זכרתי לבסוף...תודה....תאמינו לי,היא אוכלת

את כולם,גם במשחק,וגם ביופי..אוכלת את עדי ואת ג'וליה.....ללא ספק נשים שמנות,הן בעצם הכי יפות.....

לולי 180

New member
לדעתך עדי פחות יפה ממיכל?

אוקיי, את זה עוד לא שמעתי... אבל זו דעתך

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif הג'וש ה-$%^&*^% הזה !! ארגגגגגגגגגגגגג

אני שונאאא אותו !!! קארין ויעל שולטותתתתתתת !! אבל קאריןן יותר
אני לא מאמיןן עכשיו אסי יראה את קארין [ויקי] בלי האיפור ובלי ה"מסכה" של ויקי
יווווווווווווווווווווווו

למעלה