האלופה פרק 158

HILA46

New member
גם..אבל גם עדי

לא יודעת אני עוד לא השתכנעתי מהמשחק שלה..זה לא עובד עליי ואין מה לעשות שחקן שלא לומד משחק..רואים את זה..חבל

ט ל ו ש1

New member
לא יודעת.

אולי מצבה יתדרדר, אולי עוד תאונה חח..סתם,אבל באמת כמו שהיא נראתה היום גם אני שואלת את השאלה הזו.

lee blue7

New member
חחחחח נכון הפרק היה קורעע

חחח ועם סער שצועקק עלל הצלמיםם חחחחחח אני אדפוק לך תראשD:D:

MoRaN SaShA

New member
רני נכנס בשלט ואיציק מנשק את הרופא בכוח../images/Emo6.gif

יאו רשמתי תגובה ענקית ששלחתי לYNET.. חח אין לי כוח לרשום שוב.

lee blue7

New member
חחחחחחחחחחחחחח זה יה שווה!!!

שעעהה צחקתיי על רני עם השלט!

A m o r e 1

New member
אחד הפרקים היותר טובים העונה../images/Emo6.gif

דבר ראשון למרות הנסיבות המצערות, הפרק היה קורע
רני נכנס בשלט, איציק עם הנשיקות, והריצה של סער אחרי הצלם בסוף פשוט הרגו אותי מצחוק
ואני ממש מתחילה לאהוב את סער וליאן יחד

m o g b a l 5

New member
../images/Emo209.gif תראו דקה |כנסו| ../images/Emo58.gif

לפי דעתי סיגי בכלל לא תמות
הכותבים רק עשו לנו אשליה כאילו היא הולכת למותת
אמרו "יום ששונך הוא יום אסונך" אז ביום שהיא בדקה שהיא בהריון היא תאבד את התינוק
אפילו היא אמרה בעצמה "רק היום בדקתי" לתום שהוא שאל אותה "7 שבועות ולא סיפרת לי ?" אז כל מי שאמר שסיגי תמות והיא לא תשתתף יותר בהאלופה- זה לא נכוןןן
גם סיגי וגם ליאן ישארו בחיים

זה ממש לא נכון../images/Emo58.gif

ביום ראשון מצבה של סיגי הולך להידרדר ואז היא תמות (בסוף אותו פרק). וזה בטוח לגמרי!!!!!!! הרי מיכל חתמה על חוזה התחייבות לניקולאדיון אז היא לא תמשיך, מצטער לאכזב!

HILA46

New member
אז מהזה

המודעת אבל שהכינו?? סתם ליופי?? חכו אולי יקרה משו שלא קשרו לתאונה הזאת..

liaush

New member
גם אני חשבתי כך בהתחלה..../images/Emo58.gif

זה פשוט לא התחבר לי בהתחלה זה לא נראה הגיוני שהם עשו את הרמז למוות של סיגי בצורה כ"כ ברורה. הרי אמור להיות מתח כלשהו? אמור להיות מוות מפתיע והם פשוט חשפו הכל שכבר לא נשאר מקום לספק.. עד הרגע האחרון הייתי בטוחה שמנסים לבלבל אותנו. אבל רוב הסיכויים שלא. וההוכחות הם: מודעת אבל שתלוייה על הדלת של שלייפר.. ורשום של בר חיים. אני אישית ראיתי את המודעה. ושנית כל יעל תהיה עם תום והמידע הזה בטוח ב99%. וההוכחה החותכת לכך שסיגי לא תמשיך להופיע באלופה זו ההתחייבות לניקולאודיון. אלה עובדות בטוחות אשר לא משאירות שום מקום לספק. כ"כ חבל לי
ממש התעקשתי שלא להאמין לכל השמועות האלה אבל מסתבר שבאמת יש להן בסיס והם הרבה יותר משמועות..

daeve1

New member
בהתחלה הסתובבו הרבה מאוד שמועות בפורומים.....

האחת טענה שאלונה, דריה, דובי, ג'לל, מילי, וטובה יחזרו. השנייה טענה שהעונה תיהיה מחולקת לשני חלקים. השלישית טענה שסיגי תמות. ולא האמנתי לאף אחד מהשמועות הללו כי האנשים שסיפרו על שמועות לט סיפרו מאיפה הם יודעים עליהם. אבל בסוף הסתבר שכל השמועות היו נכונות.

julie90

New member
מה???????? ../images/Emo46.gif

יעל ותום יהיו ביחד?? מה?????
למה שהם יהיו יחד?? הם בכלל לא מתאימים. התסריטאים של האלופה על קראק או משהו?!... פויה.

ויקושקה

New member
גמני חשבתי ככה.. ../images/Emo58.gif

אבל הבעיה היא שבתקצירים של הפרקים הבאים כתוב- שריטה ויעל מתקשות להתמודד עם האובדן כאילו אם התינוק מת זה לא ממש קשור ליעל... ככה שכנראה סיגי תמות
למרות שאני ממש מקווה שהיא לא כי הסדרה ממש לא תהייה אותו דבר בלי סיגי!!!!

למעלה