האלופה פרק 158

קיץ 2007

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifהאלופה פרק 158../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

מה שקשור לפרק לכאן
צפיה נעימה :)

mary17

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifשירשור ספוילרים../images/Emo58.gif

הקריאה על אחריותכם בלבד

yarden777

New member
../images/Emo58.gifצפייה נעימה..

ליאן וסיגי יהיו בבית חולים נכון?

מר זליג, אני מבקש ממך לא לנשק אותי יותר!

אחד הגדולים!!!!!!!!!!!! ושוב זאביק עם המשפטים הענקיים-"כשהעניינים מתחרבנים, כדאי לפחות להראות טוב"
איזה מלך....הוא יוצא גם פסיכופט העונה הזאת
גם עכשיו ב'חלום' של דורי, גם בהזיה הקודמת שלו עם דרקולה, וגם בכללי, הוא לא בידיוק שפוי
סיגי
וירוןןןןןןןן
גאד הוא כזה חתיך

שי קרן18

New member
סיגי ניראת בסדר גמור! אני לא מבין

איך ידרדר מצבה! פשוט מוות דפוק ולא הגיוני!!! ירדו לי דמעות כל הפרק..אפילו מהקטעים המצחיקים לא צחקתי...טוב..אולי רק מכמות הסתירות שזאביק נתן לבן שלו הזונה...שישרףףףףףףףף דוריייייייייי..וכפרה על טל,שהוא משחק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo58.gif

אני כמעט בטוחה שמילי וטובה יהיהו קשורות למוות של סיגי כי הן חוזרות ,ניראה לי בפרק הבא . וכתוב בתקצירים שהן מתחילות לרקוח מזימות ... אז כניראה שזה קשור למוות של סיגי

gorillAZ

New member
איזה כיף לראות ששתיהן בסדר..

והן חזרו לעצמן. פרק יפה

אני יודעת שאני רעה

אבל לא יכלתי לא לצחוק בקטעים של דורי בכה וזאביק הביא לא סטירות. וגם הקטע שרני חטף מכה וכולם התעלמו
היחדים שחיקו טוב הם זאביק, אוסקר, דורי, סער, איציק וסמדר. כל השאר בכלל לא היו נראים לי מופתעים.

../images/Emo58.gif

נורא שמחתי לראות את תום וסיגי מאושרים ביחד. חבל שבפרק שיהיה ביום ראשון מצבה הולך להידרדר והיא תמות
.... אולי נפתח שירשור פרידה מסיגי ביום ראשון???

תיקון

ההודעה שלו היא כן ספויילר. שלי לא. היה עוד קטע שקרע אותי, הקטע שדורי בא עם פרחים יותר גדולים מהראש שלו. ואיך שהוא כמעט נפל

גם אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טל פשוט ענק ואהבתי את הבכי שלו
ילדותי כזה.... וכשזאביק נתן לו סטירות התפוצצתי
והמכה של רני

ט ל ו ש1

New member
את לא רעה../images/Emo6.gif

אני נקרעתיייי מצחוק חחחחחחחח אבל שמעתם איזה מצלצלת היא הייתה? ריחמתי על טל

אני שונאת את ליאן../images/Emo11.gifכיף לראותה ככה שכובה../images/Emo3.gif

פרק חביב.

HILA46

New member
פאקקק

טל ירמי שחקןן כלכך טובבב.. אנלא מאמינה שאמרתי שהוא שחקן גרוע בהתחלה..הוא נכנס לזה כלכך..כל הכבוד לו. עדי שיחקה גרוע בבית חולים..טוב שהיא לא מצמצה כל שנייה וההזיה של דורי חחחח וואי אחד הטובים סיגי ותום
פרק מעולה.

julie90

New member
לדעתי מי ששיחקה גרוע..

הייתה דווקא סמדר. איך זה לא ניראה הגיוני כשהיא נכנסה ללחץ ודאגה.

למעלה