האלבום של השבוע

yoyoyud

New member
האלבום של השבוע

King Crimson In the Court of the Crimson King EG Records (EGCD 1) UK 1969 Robert Fripp, guitar; Greg Lake, bass guitar, lead vocals; Ian McDonald, reeds, woodwind, vibes, keyboards, mellotron, vocals; Michael Giles, drums, percussion, vocals; Peter Sinfield, words and illumination Tracklist: 1. 21st Century Schizoid Man — 6:25 2. I Talk to the Wind — 5:40 3. Epitaph — 8:30 4. Moonchild — 12:09 5. The Court of the Crimson King — 8:48 total time 41:32

jimorrison

New member
אז?

ההודעה של יונתן היא לפני האחרונה...לפי דעתי היא זאת שצריכה לסגור את המשחק...לפני זה אפשר להצביע...כי אני לא ראיתי שכתוב השעה...............

hodaya17

New member
נו באמת....

תתנחם בזה שזה היה צמוד...

yoyoyud

New member
in the court of ניצח כי הוא האחרון

הראשון שהצביעו לו... אנחנו לא יכולים להמשיך כל הזמן יכול להיות תיקו... היה מכריע... לא אמרתי שההצבעה תסגר ב7 אלא שאם לא יהיה מכריע כלומר אף אחד לא יצביע ראשון לאחד האלבומים - שניהם יעלו... מישהו הצביע ראשון לאין דה קורט ולכן הוא ניצח...

jimorrison

New member
בקיצור אתה מזיין בשכל

אתה רצית שהוא ינצח אז הוא ניצח...זה לא הקטע בגלל שזה הדורס או משהו..זה פשוט לא פייר..היית מחכה עד שמשהוא היה מצביע או אומר שזה עד 8

M a R o o N e d

New member
ממ.. יש סיבה

זה אמור לתת מן הרגשה דרמטית כזאת, לאלבום מושלפ לפי דעתי, יצירת מופת.

hodaya17

New member
נראה לי שהיא התכוונה לזה שהתמונה

שיונתן הביא היא באיכות לא מי יודע מה.... ואני מסכימה לכך שהעטיפה של האלבום מדהימה וממחישה את הנושא...

כן..לזה התכוונתי

הצבעים שונים לגמרי.. והיא בהחלט מדהימה, לא סתם כל אחד מזהה את זה..איכהשו :)

buffa

New member
../images/Emo99.gif

האלבום הזה עושה לי צמרמורות בכל פעם מחדש. מאסטר פיס מוכח. אישית אני בעד לעמת את Epitaph (הכנס תשבוחות עד אינסוף) מול שיר של זפלין. אבל לא יודעת עד כמה אפשר למצוא שיר דומה. מממ.

n i v m

New member
!!!!! לא !!!!!!!../images/Emo185.gif

התכוונתי לכתוב לפני 19:00, ולפתע נשפך עליי קפה והלכתי להתקלח!!! נסיבות מקלות....

yoyoyud

New member
נו בחייכם..... טוב, אני מבטיח לשים

את הדורז פעם נוספת באחד הבאטלים הקרובים... אם כולכם כל כך אוהבים אותם אין סיבה שהוא לא יבחר עוד הפעם... אני חושב שזה מספיק פייר... עכשיו תתרכזו באלבום הזה...

buffa

New member
התאמצתי, התרכזתי, בחיי.

אבל שום battle לא נגלה לי לעין. אויה, אויה.

למעלה