האלבום של אדם :ם

droramsalem

New member
האלבום של אדם :ם

קודם כל שלום אני חדש פה חח קוראים לי דרור אני בן 22 מהקריות, אני הבן היחיד פה בפורום חח? קיצר אדם פשוט כשרון ענק לפי דעתי, הזמנתי את הדיסק שלו בהזמנה מוקדמת :] בכ''מ כבר הורדתי את האלבום ואני חייב לציין את השירים שהכי בולטים לפי דעתי: Time For Miracles - הפסקול של 2012 כבר מוכר ומדהים SleepWalker - פשוט חזק Aftermath - מדהים For Your Entertainmet - הסינגל גם אחלה ביותר If I Had You - אהבתי + P: Broken Open - השיר השקט של הדיסק...אחלה שיר תגובות? :ם ד''אג לגביי ה AMA's היום, חשבתי על להישאר ער וזה מתחיל ב3, אבל אמרתם שאדם מופיע רק ב6 או משהו כזה, איך אתם יודעים? ובאיזה שעה זה כן יהיה? ומה הטקס עצמו לא שווה צפייה? :ם

ר ו ח ל י

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo140.gif

מסתאבר שאתה הבן היחיד, כן. היו פה בן אחד או שניים אבל הם נעלמו.. דבר שני מסכימה איתך כל מה שאמרת על אדם והאלבום: ] לגבי הטקס מעריכים שזה יהיה בסביבות 6, תיהיה עם האצבע על הדופק, ועל השלט :) כי גם כתוב בלוח השידורים של E שהשידור מ-3 עד 7. הטקס בעקרון כן שווה צפייה, אבל משנה לשנה הוא ניהיה יותר מרוח. השנה למשל הוא יהיה ממש מרוח ולא הופעות מעניינות במיוחד. ג'נט ג'קסון, וויטני יוסטון, ג'ניפר לופז.. WTF?! לא כדאי לקום ב3, מה גם שיש שידור חוזר מחר ב19:00 נראה לי. חפרתייייייייי. העיקר שאדם יהיה מדהים! טוב ברור שכן :) תהנה פה :)

t r e c o o l

New member
היי לך וברוך הבא../images/Emo140.gif

אני מאוהבת בסליפווקר ברוקן אופן ואיףאייאדיו, בכלל כל האלבום מעולה. ולגבי הama הוא אמר שהוא יופיע בסוף, אז אני מתכוונת לקום ב5.30 וזה המקסימום שלי חחח אני מתכוונת לראות את כולו מחר בשעה נורמלית ב7.

InbarKiii

New member
ברוך הבא :)

יש לך אחלה בחירות של שירים מהאלבום! D: מקווה שתהנה פה ולא תנטוש..אנחנו חבורה של בנות חמודות ולא מזיקות D: ואם יש לך טויטר אתה בהחלט מוזמן לכתוב אותו פה
והטקס שווה צפייה לדעתי.. מופיעים המון אמנים מוכרים.

droramsalem

New member
D:

אני בהחלט אני להגיב פה כמה שאפשר... אני בעיקר מתעדכן אין לי טוויטר...לא כזה מעניין אותי עדכונים של סלבס ת'אמת חחח וכן נראה לי שאני באמת אראה כבר את הטקס...אני מקווה שהוא לא מתחיל באיזה חצי שעה, שעה של שטיח אדום כזה שאנשים נכנסים ומתראיינים על הבגדים שלהם וכו' למה זה ממש מעצבן :פ

InbarKiii

New member
תקשיב, טויטר זה ממכר חחח

כולנו פה התמכרנו וזה כיף! D: זה מיידי, ולאדם יש ולכל האנשים שקשורים אליו ובכלל, עוד מפורסמים שאתה בטח מכיר ואוהב. ולך תדע.. אולי פעם שתכתוב משהו לאדם הוא יענה :) בקיצור- זה משתלם D: וכמובן שאתה מוזמן להוסיף את כולנו פה ולהתחרפן איתנו..אנחנו נוטות לעשות את זה הרבה חח ויש מצב שזה מתחיל עם שטיח אדום D: צריך להיות שטיח אדום..אין לי מושג אם הם משדרים את זה אצלנו.

droramsalem

New member
תודה רבה :]

על המידע P: ונראה לי שאני אראה את כל השידור למה אתמול הלכתי לישון ב5 ומשהו בבוקר גם ככה ואני לא הולך להרדם בזמן הקרוב =\

gwini1

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אם זכרוני אינו מטעה אותי יש פה עוד בן... לא זוכרת את הכינוי שלו. אז אתה לא לבד...

magenta73

New member
הי דרור ברוך הבא!

אני מקווה שעודף האסטרוגן לא יבריח אותך. אני אוהבת את הבחירות שלך בדיסק, אבל הייתי מוותרת על for your entertainment ומוסיפה את sure fire winners & music again ו- fever כמובן.

WELL COME!!!!!../images/Emo140.gif

ויהיה לך רק כיף...מה רע בלהיות בחברת כל כך הרבה בנות נחמדות??

lama ken

New member
הי דרור ../images/Emo140.gif

אני חושבת שהאלבום פשוט מעולה וחוץ משיר אחד שעוד לא לגמרי התחברתי אליו כל כך (if I had you), התמכרתי לכל השירים. אני שומעת את האלבום בלופים כל הזמן עכשיו. ממש קשה לי לדרג מה הכי אהבתי. אבל כל השירים שכתבת (חוץ מזה שציינתי) באמת מאוד חזקים בעיני. ממליצה לך לתת עוד כמה שמיעות גם ל-fever ול-music again כי הם פשוט משגעים לדעתי. הטקס אולי יהיה שווה צפיה (אני מהמרת שיהיו כל מיני מחוות גרנדיוזיות למייקל ג'קסון...
) אבל 3 בבוקר?
אני אנסה לקום בסביבות 5:30-6:00 ולקוות שלא אפספס את ההופעה שלו.

heart1soul

New member
ברוך הבא לפורום:)

תמיד כיף לקרוא על אנשים חדשים שנהנו מהאלבום תתחיל להיכנס לעניינים ותשתתף- אני מבטיחה שתהנה:)

למעלה