האלבום מקום ראשון!

האלבום מקום ראשון!

שלום לכל מעריצי שירי מימון! עפ"י מצעד הדיסקים שפורסם השבוע ע"י רשת גימל שירי נכנסה עם הדיסק החדש הישר למקום הראשון במצעד!!! מירי מסיקה ירדה למקום השני, ועידן רייכל במקום השלישי. כניסה חדשה נוספת למצעד היא של שרון חזיז למקום החמישי! כל הכבוד לשירי... כניסה ישר למקום הראשון!!!!!!!!!

Kryptonite

New member
וואו!../images/Emo168.gif

טוב, עם אלבום כזה, אי אפשר לומר שזה לא היה צפוי.

MaT15

New member
איכס נו דיי עם הדיבור הזה!../images/Emo5.gif

מה זה "כפרעלייה" ? . ? . ? . ? מדובר פה במעריצי שירי מימון, הם צריכים להיות קצת יותר בוגרים וקצת פחות רדודים? מה זה הדיבור הזה? כפרעלייה אפשר להגיד על כל אחד, שירי היא לא כל אחד, וצריך לדבר אלייה קצת יותר בכבוד וקצת יותר בבגרות.. תגידי שהיא מדהימה, מוכשרת, אבל ככה את מגדירה את שירי מימון? זה מה שמאפיין אותה? "כפרעעלייה"?.. אני לא מבין מה בידיוק את רוצה להגיד בכפרעעלייה, זה לא אומר כלום..זה סתם, וזה מיותר.. זה לא נעים לגלוש בפורום כזה שזה הדיבור והתגובות של המעריצים "כפרעלייה".. זה טיפה שיטחי ורדוד... אממ, בת כמה את?? סתם שאלה

אוייש נו באמתתתתתתתתתתת

מה אתה לוקח ללב? זה בצחוקים... לא חייבים להיות רציניים כל הזמןןןןןן!!1
1. האמת שמותר לי לדבר איך שבא לי כל עוד זה לא פוגע באף אחד... 2. זה בצחוק ותאמין לי שאני לא מגדירה אותה כ "כפרעלייך" זה סתם לצחוק 3. תפסיק להיות כבד, כולה מה אמרתי...

MaT15

New member
אני לא כבד..

פשוט שמתי לב שזה אצלך קבוע שאת מדברת ככה אל שירי, ולדעתי זה לא יפה לדבר אלייה ככה, ולא מכובד!.. זה כמו שאת תדברי אלייה ככה, (וסליחה על הדיבור) "שווה זיון" (שוב סליחה) זה בעיקרון משהו טוב, זה לא ירידה, זה אמור להיות מחמאה, אבל זה לא מכובד, לא ברמה, לא יפה ולא מתאים!..

זה ממש לא קבוע, וזה בצחוק....

ומה הקשר "שווה זיון"?????????????? זה בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא אותו דבר
קצת הגזמת... בחיים לא הייתי אומרת את זה עליה וזה בכלל לא אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!

חחחח באמת הגזמת

MAT15 מזה קשור? כולה אמרה שהיא מעריצה את שירי מימון...בקיצור עזוב שטויות רד מזה.

Deanb

New member
הוא צודק... באמת קצת טיפה יותר כבוד

אליה למרות שזה כביכול בצחוק
כמו שנגיד פתאום - שירי הזו כוסית לאללה... זה לא יפה ולא מכובד

לא אמרתי את זה, אתם אומרים

"זה כמו להגיד ככה וככה" אבל כאילו מה זה? כאילו זה כמו להגיד "כפרה שלי מה נשמע?" (למרות שחצי מדינה, וגם שירי
, אומרת את זה!!!
) כאילו מה מעליב ולא מכובד בזה? זה בצחוק, אני פתוחה אתכם, אני לא צריכה להתנהג פה כאילו אני בכנסת או מש'ו,כאילו לא יודעת, אני פה פתוחה אתכם, וככה אני מדברת... לא אמרתי שום דבר מעליב
ו...אמממ צריך להפסיק את זה פה, הפורום הזה לא נועד כדיי להתווכח, או שנפסיק את זה פה, או שנמשיך במסרים או מש'ו... לא כל הפורום צריך לראות את זה

Woogyman

New member
ידעתי שזה עניין של זמן ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

מעניין כמה הוא ימכור בסופו של דבר. יש למישהו מושג כמה מכר האלבום של גבסו?

למעלה