האלבום הרביעי...

the witch 282

New member
האלבום הרביעי...

משיהו פה יודע באיזה שנה יצא האלבוםם הרביעי של לד ?

jimorrison

New member
8 בנובמבר 1971

תפוזונה! זאת הפעם ה10 שאני מנסה לשלוח את זה!

the witch 282

New member
תודה-תודה-תודה

תודה רבה !! אני חדשה פה ולא ככ מסתדרת עם פורומים ... אני צריכה את זה לעבודה שלי באנגלית... אני עוה ציר זמן על מפורסמים ובחרתי בלד השולטים.... אני מאוד-מאוד מודה לכך ופעם הבאה אבדוק טוב.... תפוזונה...

jimorrison

New member
אכן תפוזונה

בבקשה-בבקשה-בבקשה הלוואי ולי היו נותנים עבודה על איזה להקה או משהו כזה... בהצלחה

the witch 282

New member
עוד שאלות...

לא נתנו לי לעשות על להקה.... אני בחרתי.... ואם כבר שמתי לב שיש לך ידע רב רב בנושא לד יש לי עוד שאלות : (לא תפטר ממני ככ מהר) : -באיזה שנה יצא אלבום הלהקה physical graffiti (אני מקווה שככה כותבים את זה) -באיזה שנה רוברט פלנט ואישתו עברו את התאונות דרכים ? - באיזה שנה יצא האלבום השמיני in through the out door ? תודה רבה מראש.. ואל תדאג.. אני אעלה את העבודה כשאני אגמור....

jimorrison

New member
אמממ

בקשר לתאונה אני לא יודע אבל בטח אירוטום יודע in through יצא ב15 באוגסוט 1979 וה physical graffiti יצא ב24 בפבואר 1975 ת'אמת לא ידעתי שהייתה בכלל תאונה

AeroTom

New member
התאונה של משפחת פלאנט-

התרחשה ב-5 באוגוסט,1975 כאשר מורין פלאנט (אשתו של רוברט) נהגה,איבדה שליטה על מכונית ונכנסה בעץ. רוברט ישב לידה ו-2 הילדים שלהם ישבו מאחורה ביחד עם ביתו של ג'ימי פייג'.

the witch 282

New member
תודה רבה.... .)

אני צריכה את זה לעבודה באנגלית.... כשהמורה (התמימה והשמרנית) שלנו תראה שעשיתי על לד היא בטח תיהיה מופתעת... אני מתכוונת להוסיף תמונות !

the witch 282

New member
תמונות מגניבות !

אוייי איזה תמונות מגניבות ! .) שמתי לב שסלאש ניגן (לפחות לפי מה שאני ראיתי בקליפים ובתמונות) בגיבסון, רק בגיבסון...

למעלה