האלבום החדש

האלבום החדש

פשוט מהמם מהמם מהמם, כאחת שיש לה אוסף של דיסקים (יש לי כל דיסק או תקליט וכמה קלטות, כל מה שיצא בארץ- החל מהאוסף של סבא שלי שקפץ אלי בירושה) שמעתי המון דברים מוזרים אבל הדיסק שלו כזה משובח... שיר שיר מהממים, מאז הדיסק האחרון של אייל גולן שהיה גם מהמם לא שמעתי דיסק כ"כ משובח... אני מאמינה שהראל יצליח ובגדול יותר מכל כוכבי כוכב נולד ביחד ובעזרת השם יוציא פלטינה...

היו כאלה?

אל דאגה, הבטחה אישית שעוד מעט תתפרסם כתבה יפה וטובה עליו עלי... לא ידעתי האמת... תכלס דיברתי עם 2 עיתונאים במדור תרבות ו- 1 מעיתון אנשים והם אמרו לי לרוץ לשמוע את הדיסק בגלל זה זה מפתיע אותי מאוד! אבל כמו שאת יודעת שהקינאה יוצאת החוצה....

מ א מ י2

New member
נקווה ../images/Emo8.gif ../images/Emo219.gif

חוצמזה,אין לכל הכותבים הרעים האלה טעם במוזיקה
. קנאים
.

תשמעי

אני מכירה את התעשייה הזו מבפנים ואני יודעת שגם הם בני אדם ולפעמים יש להם טעם שונה משלנו במוזיקה. אני לא אומרת שזה הסיפור של סקעת אבל אם זמר יעצבן עיתונאי תהיה עליו התקפה מכל הכיוונים כי עיתונאים לרוב מכירים אחד את השני, זה אותו עם והרבה מהם חברים טובים.... גם סיפור רע גורר יותר ביקורת בממוצע פי 30 מסיפור טוב וחביב ועיתונאי צעיר בשביל לעלות שלב צריך לספר סיפור מרושע על מישהו וזה מה שקורה המון פעמים... לפחות עם עיתונאים שהכרתי....

גם נכון

בעיקר בשביל הפירסום.... אבל אני שמחה שסקעת בניגוד להרבה אנשי אחרי בעולם המוזיקה יש לו מרפקים יציבים וחזקים והוא לא יתן לעיתונאי צעיר שמת להיתפרסם לדחוף אותו... הוא זמר מעולה ולא משנה מה יכתבו זה לא ימנע ממך לקנות את הדיסק שלו או ממני או מהמון אחרים... היום אנשים כבר יודעים שעיתונאים ברובם הם רעים, הרבה מהם חברים שלי ותאמיני לי שמישהו שאני מכירה העריץ זמרת מסוימת וכשהוא רצה להיתפרסם הוא פירסם עליה כתבות מזעזעות שפגעו בה מאוד...

מ א מ י2

New member
מי? שרית חדד -.-? ../images/Emo219.gif

עזבו,קראתי פעם המון כתבות מגעילות עליה (למרות שאני לא אוהבת אותה)..

על מירי מסיקה כתבו משו יותר חמור

ראיתי ראיון של קרן פלס בעיתון וקרן פלס אמרה שאת השירים שהיא כתבה למירי היא למעשה כתבה לעצמה ומירי בדרך אלגנטית "גנבה" לה את השירים בצורה כמו להגיד לה תני לי להקליט דמו רק בשביל לשמוע איך זה עלי השירים והדבר הבא שהיא רואה שהשירים שלה נימצאים ברשימת הבחירה של מירי לדיסק שלה ובלי לשים לב השיר כבר של מירי.....

למעלה