האלבום החדש של ERASRE

alpha80

New member
האלבום החדש של ERASRE

חיכינו וחיכינו וחיכינו. טוב. אולי זה רק הייתי אני שחיכיתי וחיכיתי. אחרי האלבום הכושל LOVEBOAT מלפני שנתיים שלוש, וכששמעתי שלאירייז'ר יש אלבום חדש - יצאתי מגידרי. אני אישית מאוד אוהב את אירייז'ר. תמיד הם היו רעננים והסאונד של וינס קלארק היה כזה מתוק, פשוט להפליא, והקול של אנדי בל פשוט היה מושלם. מידי פעם הם שיחררו איזה קאוור חביב לשירים מה 70 ומה 80, וגם בהופעות שלהם הם חידשו המון המון שירים. ב B SIDES שלהם היו לא פעם חידושים ובל נשכח גם את המיני אלבום משירי אבבא שהיה מוצלח למדי. אז הנה, החליטו החבר'ה להוציא אלבום שלם שכולו חידושים. OTHER PEOPLE'S SONGS ציפיתי ממנו להיות לא פחות טוב מהחידושים שהם עשו תמיד. אבל איך אמרו חז"ל - כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. אלבום - מ ש ע מ ם - במלוא מובן המילה. אין טעם לעבור עליו ולומר שום דבר על שום שיר. הביצועים מחרידים, עושים עוול למקור. הבחירה והמיגוון של השירים היתה מביישת אפילו עורך מוסיקלי טירון בתחנת רדיו פיראטית. את האלבום הזה היו צריכים לחלק טיפין טיפין כ B SIDES של סינגלים, אולי אז הקטעים היו נשמעים אחרת, ולא כמו נסיון להוציא אלבום "בכוח". אם על דבר כזה להקה בסדר גודל של אירייז'ר עובדת שנתיים, אז כנראה שבאמת נגמר להם הסוס. חבל. (תודה, טורה.)

tofit

New member
אוי איזו אכזבה

בדר"כ הם ממש טובים. איזה שירים הם מחדשים באלבום הזה?

ט ו ר ה

New member
אלפא, תשתמש בו כתחתית לקפה.

אני מצאתי את הקולדפליי שלי זה אחלה אלבום לנסיעה,אגב.

alpha80

New member
אם לא הייתי מקבל אותו מתנה

זה מה הייתי עושה רק מפאת כבוד לנותן המתנה לא אעשה את זה......

ט ו ר ה

New member
לע, תפסיק לדפוק חשבון לאנשים

האלבום הזה כזה גרוע שהוא לא שווה את הדיסק עליו נצרב (אופס, זה לא חוקי!)

turrican

New member
אתם יודעים מה אני עשיתי עם הדיסק

שלא אהבתי. רשמתי את שמות משפחתי , ושמתי בתור שלט לדלת. תודו שזה מקורי

alpha80

New member
ואני...........

נתתי לבנות שלי, הן מגלגלות אותם על הרצפה עושים "התנגשויות"....

alpha80

New member
תצחק תצחק, אבל זה ממש נכון

כי כשנמאס מהדיסקים האלה תמיד יש את הדיסקים הטובים שלי.....

לא צחקתי

מאז שבת אחותי הביאה לי בחיוך רחב את התקליט "זיגי סאטרדאסט" (את התקליט! בלי העטיפה!!!) אי שם בתחילת שנות ה- 80, אני לא מתלוצץ על הדברים האלה. הצווחות שהיא קיבלה ממני, בנוסף לצפיה בדוד שלה מקבל התקף לב מיידי ומתמוטט על הריצפה תוך זעקות "ziggy played guitar" השפיעו עליה באופן טראומאטי: סמים קשים וכאלה.

alpha80

New member
השירים........

SOLSBURY HILL של פיטר גבריאל EVERYBODY'S GOT TO LEARN SOMETIMES של הקורגיז MAKE ME SMILE של סטיב הארלי EVERYDAY של דון מקלין WHEN WILL I SEE YOU AGAIN של THREE DEGREES WALKING IN THE RAIN של WALKER BROTHERS TRUE LOVE WAYS של באדי הולי EBB TIDE של פראנק צ'אקספילד CAN'T HELP FALLING IN LOVE של אלביס YOU'VE LOST THAT LOVIN' FEELING של RIGHTEOUS BROTHERS GOODNIGHT של רוי אורביסון VIDEO KILLED THE RADIO STAR של הבאגלס, שזה האחרון הוא החידוש הגרוע מכולם.

sysQo

New member
צודק! ../images/Emo163.gif

דיסק ממש סתמי ובלי שום תוכן או עניין! אני לא אהבתי בכלל, ציפיתי ליותר מ-2 גאונים מוסיקליים.

turrican

New member
איך אפשר להרוס את

Video killed the radio star של הבאגלס? ואת השיר של פטר גבריאל.. אם לא היית מזכיר לי את וינס קלארק הייתי אומר לי שזה משימה ממש קשה לעשות קאבר טוב,אבל וינס?? לאן הלך הטאצ'?

למעלה