האלבום האחרון?

CheN 007

New member
האלבום האחרון?

שמעתי איפהשהוא שהאלבום הזה של אמינם הוא האחרון שלו, וגם לפי עטיפת הדיסק החדש נראה שהוא כזה משתחווה לקהל כאילו זה הסוף של ההצגה... אם כן,זה ממש עצוב ולא משמח
אגב,אני חן אני חדשה בפורום.

יא אללה...

יצאה לי מכל החורים הפרשנות הזאתע ם אמינם מתחפף או לא, הדרן- הווואאאא חוווווווזזזררררר כי רצו עוד. משתחווה- כי הוא מגניב. קלטו- הוא עוד לא השאיר לחלוטין את הסימן שלו בעולם ההיפ הופ. הוא עוד כאן. כל הדיונים כל "הסיום" הגדולש ל אמינם נשמעים כאילו הוא הולך למות, לדעתי אמינם ישאר... או שיכנס לדיכאון גיל המעבר/עמידה מה שזה לא יהייה... ז=ה=ו אני צודקת?

אמינוני

New member
כה!! אני מקווה!!! בעעע ...:(

ושאלה בלי קשר בכלל!!!\ נכון כל השירים של אמינם עם d12... את כולם אמינם כותב!?!?!

Envenom

New member
זה לא "אמינם עם D12"

זה D12 נקודה. אמינם הוא חלק קבוע מD12. ואת הרוב המאוד גדול הוא כותב, כן.. חוץ מאת הקטעים של ביזי שפעם אחרונה שבדקתי התעקש לכתוב את הקטעים של עצמו

אמינוני

New member
נו אני יודעתת

אבל התוכננתי שתשירים שלו איתם כי יש לו שירים לבד ..בע! תודה

CheN 007

New member
אני חושבת שזה כן הסוף

הוא אמר בעצמו את זה באיזה עיתון,שהאלבום הבא יהיה האחרון (זה הבא) ות'אמת-לאן עוד יש ללכת? הוא עשה הכול כבר. ולחנווו'ש,תודה על הברוכה הבאה

bLAck hALo

New member
בספק..

חוץ מזה הוא יהיה בסרט וככל הנראה יוצאים ל-D12 שני סרטים שכנראה אמינם יהיה בהם או יקח חלק מאחורי המסך והוא לא אמר שזה יהיה האלבום האחרון! הוא אמר שהוא רוצה להתחיל יותר להפיק ולעשות בזה בעיקר אבל הוא ל-א אמר שהוא פורש!! זה כמו להגיד שדרה "פרש" חוץ מזה תראו ג'י זיי אמר שהוא כביכול פורש..ונחשו מה? הוא לא. הוא יחזור כאילו כג'ון קרטר והאלבום יהיה מושגח ע"י הדוקטור:]

למעלה