האכלת חתולי רחוב

Ora85

New member
האכלת חתולי רחוב

שלום לכם, לפני מס' חודשים עברתי דירה והתחלתי להאכיל את חתולי הרחוב סביב הבית שלי (כנראה כתגובה רגשית למותו לפני מס' חודשים של חתולי האהוב בן ה-21, ולצערי אני לא יכולה לאמץ עכשיו מסיבות כלכליות וכי אני אף פעם לא בבית, ובשבילי חתול מאושר הוא לא חתול שנשאר בבית לבד ימים שלמים). החיות הרחוב שלי תופחות מרגע לרגע ואוהבות אותי מאוד. רציתי לברר: שמעתי פעם שניתן לקבל מעמותות בעלי החיים אוכל יבש לחתולי רחוב בכמות גדולה. האם הדבר קיים או עדיין קיים? ואם כן, למי אני צריכה לפנות? להאכיל 10 חתולים זה לא זול ואני לא מסוגלת להשאיר אותם רעבים. תודה, אורה

לא ידעו לי על משהוא כזה

אני, בין השאר, כדי להאכיל חתולים במקום העבודה שלי, אוספת שאריות מזון מהמטבח. זה לא האוכל הכי בריא לחתולים, בלל תבלינים וכד'.. אבל כלכלית אני לא יכולה לקנות כל כך הרבה אוכל (אני מאכילה הרבה חתולים בביתי וברחוב בו אני גרה), אז אני עושה את המקסימום שאני יכולה. בסופי שבוע אני מביאה להם מזון חתולים.

באסטM

New member
להיפך

עמותות מבקשות גם תרומות של אוכל יבש כדי להאכיל את החתולים שלהם. ומשהו אופטימי- אני מכירה אישה שחלקה את המעט שלה עם חתולים בבית וברחוב והאכילה אותם בשאריות לחם יבש מורטב במים וקצת חלב. גם היא לא יכלה להשאיר אותם רעבים. היום בכל אופן, האישה הזו עשירה מאוד...

כן יש דבר כזה

למעט גרגורים שכל הזמן נמצאת במצוקה, עמותות כמו אס או אס חיות, צער בעלי חיים ותנו לחיות לחיות יש להן תקציבים מסודרים. בשעתו נכתב בהעיר על אישה שמאכילה כ-150 חתולים ועמותה עוזרת לה. אפשר לדעתי לברר דבר כזה באחת העמותות.

v cd

New member
גם העמותות שהזכרת נמצאות בחסר כספי

תמידי. כמו כן, צער בעלי חיים אינה עמותה אחת - יש צער בע"ח ת"א, צער בע"ח ר"ג, ועוד כמה, כל אחת עמותה נפרדת לגמרי. הן גם שונות מבחינת הגישה, למרות השם המשותף: צער בע"ח ר"ג נוקטת בגישת no kill, הם לא ממיתים חיות שמגיעות אליהן. צער בע"ח ת"א כן ממיתים. בכל מקרה, עמותות בעלות תקציב ראוי, שיספיק גם לתפעול העמותה וגם לעזרה למאכילים, זה עדיין בגדר חלומות באספמיה בארץ.

JM222

New member
גם העמותות נזקקות, אבל יש פתרונות

השכנים שלי מאכילים עשרות חתולים בטיילת. הם אוספים שאריות מאטליזים. ובשכונה כבר מכירים אותם ומשאירים להם שאריות לחם תלויות בשקיות על הצדדים של הפחים. הם מבשלים את השאריות וטוחנים אותן יחד עם לחם ועושים עיסה ומידיי יום יוצאים עם "עגלת-שוק" כזו של זקנים ומאכילים בדרכם עשרות חתולים וכל זה רק מתרומות או לפחות במחיר ששווה לכל כיס. אולי הם קונים חלק מהשאריות.

למעלה