האכלה- פעמיים בשבוע

Rea Livny

New member
האכלה- פעמיים בשבוע

יש כאן מישהו שמאכיל את הנחשים או חלק מהם פעמיים בשבוע?בוגרים או צעירים. אני לפחות התחלתי להאכיל את הגופרים שלי פעמיים בשבוע כל פעם 2 וולדות ובסך הכל בשבוע הם אוכלים 4 וולדות.

gaichuk

New member
לדעתי זה מיותר.

האכלה כזו יוצרת עומס על מערכת העיכול ובסופו של דבר אין ניצול אופטימלי. אגב,הגופריות שיש לך צעירות וזקוקות לכל ה"מינרלים הטובים". עדיף לתת טרף מעט גדול יותר מהוולדות שאתה נותן שהוא עשיר בסידן למשל ולהוריד את התדירות לפעם בשבוע. תביא בחשבון שהאכלה פעמיים בשבוע יכולה להאיץ את הגדילה של הנחש בטווח המיידי אבל עלולה לגרום לו נזק בטווח הארוך. ובנוסף,יש את הקטע המבאס והמעצבן של פליטה שגם לא ממש בריא לנחש ועלול לגרום ללחץ מיותר ועיכוב בהמשך תזונה תקינה.

Rea Livny

New member
אני עושה לכל הנחשים ..

שלי פעם בכמה חודשיים צום של חודש+(אסף אפל המליץ לי),אני ממשיך להאכיל ועושה מדי פעם צום שמערכת העיכול תרגע קצת..

naja

New member
זה לא בדיוק מה שהמלצתי לך....

לא נתתי לך את החודש+ כפרק זמן מומלץ. רק אמרתי לך שאם יש לך נחשים שאוכלים ללא הפסקה כל השנה , אז רצוי אחרי כל כמה האכלות לתת להם מספר שבועות על בטן ריקה כדיי שמערכת העיכול קצת תרגע. זה מונלץ לדעתי לכל מי שמאכיל את הנחשים שלו בקביעות פעם בשבוע.

אני מאכיל את הנחשים שלי פעמיים

ז''א רק את כהכרכנים הקטנים אני גם נותן להם 2 ולדות בארוחה פעמיים בשבוע

רן333

New member
אנ עשיתי את זה בעבר,

כשגידלתי קינגים ומילקים צעירים.

אצלי...

אני מציע לנחשים לאכול כל פעם בשבוע,אבל אם הבייבים מראים סימני רעב מובהקים אחרי 5 ימים אני אתן להם נותן להם לאכול.לעומת זאת יש לי קינגית בת שנה שאוכלת כל 10-14 ימים כי היא לא אכלנית גדולה... וחבל לי סתם לזרוק אוכל כי כבר הבנתי שהיא אוכלת רק פעם בשבועיים שבוע וחצי .. בזמן האחרון הבואה מראה סימני רעב והיא אוכלת כל שבוע חולדה דיי גדולה אבל לה אני לא נותן כל 5 ימים למרות שהיא תאכל...

שובל09

New member
אני...

נותן לכרכן תירס שלי לבואה שלי, פעם בחמישה ימים עכבר לא גדול...

למעלה