האכלה כל 3 שעות

האכלה כל 3 שעות

הקטן בן 3 שבועות ויומיים היה 3 שבועות בפגיה מיום שני אנחנו בבית שוקל נכון לאתמול בטיפת חלב 2260 אני צריכה להעיר אותו כל 3 שעות לאכול. היום ינק ב - 10 אח"כ ביקש ב 1230 בשתי היניקות האלה ינק משני הצדדים אחרי היניקה של 1230 לא היה רגוע ( למרות שהוציא את הפטמה לבד ולא המשיך) ולכן קיבל שוב ב 1330 אז ינק מצד אחד ונרדם ב 1430 התעורר בבכי נוראי ( מה שלא קרה עד היום כי אני תופסת בזמן את הרעב שלו בד"כ) וקיבל שוב ינק שוב מצד אחד בלבד ממתי אני סופרת שוב 3 שעות? הרי בשתי היניקות האחרונות לא קיבל כמות מלאה למעשה האם זה סביר שזה קורה, למרות שמיום שני עד היום אכל כל 2.5 -3 שעות בלי "קונצים" כאלה? היתכן שאין לי חלב ( למרות שכשמוציא הפטמה שופך חלב מהפה) מספיק בשבילו?

אלונה ע

New member
מזל טוב

את אמורה להעיר אותו לפחות כל 3 שעות בהנחה שהוא ישן, אם הוא ער זה סיפור אחר לגמרי, את אמורה להציע לו הרבה יותר. את 3 השעות את סופרת מרגע שהתחיל לאכול (כמו בצירים, סופרים מרגע שמתחיל), אני מאד ממליצה לך לפתוח מחברת ולרשום כל פעם שהוא מתחיל לאכול את השעה וגם מאיזה צד ינק (אם ינק משניהם, שזה עדיף, אז רישמי מה היה הצד האחרון ממנו ינק ובו תתחילי בארוחה הבאה). והכי חשוב- יש לך חלב, אל תחשבי אחרת. אם יש לך מספיק חיתולים של פיפי-קקי ותינוק רגוע אז סימן שהוא גם מגיע אליו כמו שצריך. ממליצה לך לקרוא את החוברת המצורפת ולבצע מעקב לפי הטפסים שבחוברת, אם יש לך חשד קל שההנקה לא מתבצעת כמו שצריך, אל תהססי והזמיני יועצת הנקה, זאת ההשקעה הכי משתלמת שיכולה להיות, יש בחבורת גם רשימת יועצות מוסמכות IBCLC
וכל הכבוד לך על ההחלטה לתת לתינוקך את הטוב ביותר (אומרים שלפגים החלב אם זה ממש תרופה)

למעלה