האכזבות שלי

gilroz

New member
האכזבות שלי

קודם כל אני חדש פה , בכלל לא ראיתי שיש פורום כזה בכלל בתפוז, ואז פתאום ראיתי שיש פורום כזה, אז אמרתי הוא בדיוק מתאים לי... בקיצור, האכזבות שלי הם מהכל, קודם כל מהקטע של הבנות, אף פעם לא היית לי חברה רצינית ככה(כמה חודשים) כי כל הזמן לא ממש אהבתי את החברות שהיו לי אלה סתם פשוט רציתי חברה, סבבה לי לבד ובלי כאבי ראש נוספים , אבל החברים שלי עושים לי בעיות, מתי יהיה לך איזה חברה רצינית משהו? , אתה לא רציני ... בקיצור נמאס כבר , אני רוצה לעשות מה שאני רוצה מצד אחד, ומצד שני אני צריך איזה חברה קבועה משהו. בקיצור אני ממש מבולבל בקטע הזה, ואני חייב את העידוד שלכם... טוב זה לא מסתיים פה אני בן 19 לפני גיוס(אחרי עתודה קצרה), במאי כנראה אני מתגייס לצבא(חוזר לצבא כבר עשיתי טירונות), בקיצור אני שומע על חברים שלי בקרבי וגם אני רוצה להיות שם, להיות באקשן , להיות בשטחים , להיות בשיריון, בגולני בגבעתי לא במודיעין כפי שאני מיועד, לפני שנה ככה, ממש שנאתי את הצבא ולא רציתי בכלל להתגייס , אבל אחרי הטירונות הכל השתנה עכשיו אני מורעל יותר מהמורעלים לסיירות, אני חושב על זה המון, כאילו זה הדבר הראשון שעולה לי בראש , צבא. אבל מצד שני אני חושב שאם אני יוותר על הגיוס למודיעין אני יוותר על הניסיון הצבאי, ואז כל הי"ג לא היה שווה, אין לי מושג מה אני צריך לעשות , ללכת לקרבי ולוותר על הכל, או ללכת למודיעין עם נסיון צבאי במקצוע שלמדתי , ולצאת לזה לאזרחות. תעזרו לי עם שתי הבעיות האלה בתודה מראש גיל

GALI02

New member
היי גיל

ברוך הבא לפורום
אני אתייחס קודם לעניין של החברה- נראה לי שאתה יותר מדי מושפע מחברים שלך ופחות מקשיב לעצמך ולרצונות שלך. אתה כולה בן 19 לא איזה רווק זקן. תעשה מה שטוב לך ואז תראה שדברים יבואו לבד. מה שכן מנסיון אם לא מספיק לרצות משהו צריך גם לעשות. בקשר לעניין השני- תחשוב מה עדיף ל"הפסיד" שנה או להתבאס 3 שנים- ואולי אפילו להצטער על זה כל החיים. מקווה שעזרתי קצת גילי

ortal_sh

New member
שלום גיל...

קודם כל ברוך הבא לפורום ! ועכשיו לשאלותיך , אז ככה...... לגבי חברה קבועה, גם לי נראה שאתה סתם נלחץ יותר מידי בגלל החברים שלך, ולפי דעתי אתה לא צריך להילחץ זה יגיע מתישהו לבד, אי אפשר למצוא חברה קבועה כל כך מהר, צריך זמן , צריך סבלנות , וזה יגיע, אתה תראה ! ולגבי הצבא , בעיה באמת קשה , אני יכולה להבין אותך ,אבל לפי דעתי לא כדי לך ללכת לקרבי משני סיבות האחת: לעבוד במקצוע שלמדת, זה באמת ניסיון שחשוב לחיים וסיכוי טוב יותר להצליח שתצא מהצבא. והשני זה שבימנו המצב הביטחוני לא מי יודע מה , יותר נכון גרוע ומפחיד , במילים אחרות זה סכנת חיים להתגייס לקרבי , אני לא מרחמת על האמאות שהבנים שלהם בקרבי עכשיו! תחשוב על זה הכל טוב ויפה בקרבי, חוויות, הרפתקאות, אבל מה עם הסכנות,מה עם החיים שלך ומה עם המילואים שתצטרך לעשות בקרבי, תחשוב על העתיד שלך! אני אשמח לדעת מה החלטת ? כי זה באמת דילמה קשה! אור-טל

jess ועוד

New member
בוקר טוב גיל

טוב לדעת שיש עוד פטריוטים שרוצים להיות "שם" במקומות הבוערים האלו שאני לא יודעת מה בדיוק הולך שם בקשר לחברה... לצערי או לא עדיין אין מוצר כזה לקנות אותו ואתה כנראה בגלגל החיים שלך שעדיין לא מצאת את עצמך בשביל שתוכל למצוא את האחת שתהיה איתך ואתה בעצמך אומר שאתה מרגיש שיש לך יותר לתרום ממה שאתה עושה כרגע אז כל דבר בזמנו בקשר לצבא ...אולי יש מקום להתנדב ????

gilroz

New member
תודה רבה לכם,

טוב אז תודה רבה על העידוד, בקשר לצבא , אני בטוח עכשיו שאני מתגייס במאי למודיעין, עכשיו שמעתי שיש שירות במקצוע עם אופי קרבי, כלומר בגבולות, אז החלטתי להתגייס כמו לאמרתי למקצוע לבחור את השירות הקרבי ביותר שיכול להיות במסגרת המקצוע בקשר לחברה, נראה לי כמו שאמרתם לי שזה באמת יגיע, אז אני פשוט ינסה וינסה תודה רבה לכם אני יהיה פה עוד מאי ככה שיש עוד זמן... מגיל

יופי. נראה שהכל בסדר עכשיו ../images/Emo45.gif

אתה מוזמן להמשיך לספר לנו מה קורה איתך אין לי ספק שהכל יבוא על מקומו חברה תגיע בצבא תהיה מבסוט והכל יהיה נפלא

ניקולי

New member
גיל... אולי קצת מאוחר אבל..

אני גם רוצה לנסות.. ולאמר לך כמה דברים..למעשה אין לי כ"כ הרבה להוסיף למה שחבריי כבר אמרו לך.. כי כולם בדעה שלי... אני רוצה להתיחס לעינין של החברה... ראשית אני רוצה לאמר לך שעשית בשכל שלא היית עם מישהי קבועה עד היום.. וזאת מאחר..שכל דבר בעיתו..כנראה שאתה טיפוס כזה שאתה חייב להיות מוכן נפשית..ורוחנית לקבל אתה המישהי המיוחדת לך... ואת האמת קצת קשה למצוא את האחת והיחידה.. אבל יש לי מעין הרגשה שדוקא בזמנך בזמן הצבא תמצא לך את המיוחדת.. ותאמין לי יש כאלו... בקשר לצבא כבר החלטת ואני מחזיקה לך אצבעות בכל אשר תלך ולכל אשר תפנה.. בהצלחה ניקול*

נחש מי באה לעזרתך?!../images/Emo13.gif

גילוששששששששששששש מה אתה מדוכא?! בחיאאאאאאאת לא מתאים לך!!! ממש ממש לא! בקשר לצבא.....כבר החלטת (אבל ברור לך שלא הייתי נותנת לך ללכת לקרבי אה?!
) עכשיו...בקשר לחברה.....כמו שכולם אמרו פה...החברים סתם משגעים אותך! (ואני אהרוג אותם
) אתה...תעשה מה שבראש שלך ואל תתיחס למה שאחרים אומרים לך, כל דבר יגיע בזמן....מבטיחה לך!
אז יאללה גילוש..... אוהבת אותך מאוט מאוט יעל נ.ב זו הודעה ממש ישנה לא נראה לי תשים
לתגובה בכלל......לאחשופ

למעלה