האכזבה שלי

GALI02

New member
דף מספר 2../images/Emo8.gif

בוקר טוב! אני שמחה שהבהרנו הכל. אז אולי עכשיו ספר לי מה קרה?(אני אשמח לשמוע למרות שאני לא מתיימרת לעזור אלא רק לנסות- גם החיים שלי לא הכי מאורגנים כרגע...) גילי נ.ב שיהיה לך שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניקולי

New member
כולי אוזן....ספר..אך לפני כן..

אני רוצה לאמר לך דבר מה...!! ורצוי שתקשיב ותנסה להבין..(אם באמת אתה חושב שאתה בוגר..) בפורום הזה יש אנשים מקסימים..אנשים שמראים בגרות בנפש אנשים שמבינים עיניין..(וזה שאני מתקשה לקרוא אנגלית זה לא אומר שאני לא בוגרת..ובעלת נסיון רב... ופה פגעת בי אישית
אבקש את סליחתך..)... עכשיו..ספר את מה שיש בליבך ואשתדל לייעץ לך עד כמה שאוכל...ואם תרצה נוכל גם להיות חברים לפורום כמו כולם כאן..אנחנו אוהבים מפרגנים אחד לשניה וכולנו תיקווה שכל המאוכזבים יעמדו על הרגליים וימישכו לדרכים טובות יותר.. אז עשינו עסק???
ניקול*

אוקיי

אז אחרי כל הבלאגן שהיה פה בפורום עקב הכרטיס ביקור שלי הגיע הזמן לרשום קצת על מה באמת קרה לא? הסיפור ארוך לאללה אז אני אקצר (גם בגלל שהשעה כבר כמעט אחת בלילה ואני מת לישון) הסיפור התחיל בערך שבוע אחרי תחילת החופש הגדול, נפגשתי עם חברים למטה ועם מישהי שבאה עם חברים שלי שנקרא לה אלישיה (אל תשאלו אותי למה, פשוט אני חושב שזה שם שמתאים לה). טוב הולכים לביצפר מנגנים בגיטרה, נהנים, מדברים ובסופו של הלילה היא גם נתנה לי את המספר איי סי קיו שלה. אחלה, אני מבסוט כי אלישיה החמודה נתנה לי את האיי סי קיו שלה, נתחיל לדבר, אולי גם מספר טלפון בעקבות זה נראה משם. עכשיו בהתחלה לא הרגשתי כלפיה יותר מדיי, רק חשבתי שהיא חמודה בטירוף, היא נחמדה לאללה והיא נראית גם ממש לא רע (אגב, אני עדיין חושב ככה). כמה ימים עוברים, אנחנו מדברים באיי סי קיו, ואני מבקש את הטלפון שלה כדי שאני אוכל לצלצל אליה מהעבודה כי מאוד משעמם לי עכשיו, היא נתנה לי את הטלפון שלה אותו יום אבל זה היה יומיים לפני שסיימתי לעבוד. עבדתי בבנק הפועלים כחלק מפרוייקט שהם עושים שכל שנה בנים של העובדים עובדים בבנק לשבוע-שבועיים, לא משהו רציני וככה תמיד התייחסתי לזה, אז היה לי זמן לדבר בעבודה\הפסקה. יום אחרי זה אני מתקשר אליה בשיא הסבבה, אפילו מעיר אותה אם אני זוכר נכון :) , אותו יום דיברנו חצי שעה-שעה בטלפון. יום אחרי זה, היום שסיימתי לעבוד, אני מתקשר אליה ואנחנו שוב מדברים לא מעט, בזמן שאנחנו מדברים גם עבר לידי שחר אבן צור המתופף של מוניקה סקס, אז בירכתי אותו שיצליחו עם הדיסק החדש ובינתיים היא נשפכה מצחוק על הקו. עכשיו הקטע הוא, שאחרי היומיים האלו שהתקשרתי אליה, לא הייתה לי יותר עבודה, ולא היה לי תירוץ להתקשר אליה... (טיפשי הא?) ומאז השיחות שלנו דיי נתקעו, עוד התקשרתי פעם אחת והיה ממש אחלה, איזה יום שישי אחד, היא גם אמרה שהיא אולי תתקשר אבל היא לא בסופו של דבר. עבר עוד קצת זמן, היא לא יוצאת לי מהראש ואני מתחיל להיכנס לאובססיה שאני חייב להצליח איתה (שוב טיפשי...) פוגש אותה באינטרנט יום אחד, מתחילים לדבר ואז אני שואל אותה אם בא לה להיפגש למטה, היא אמרה לי שאין לה ממש מתי ואז אני ניסיתי ללחוץ עליה שתדבר איתי כמו אידיוט עד שהיא פלטה את המשפט "יש לי את החברים שלי ואין לי זמן בשבילך...." משפט שאני בחיים לא אשכח. מאותו רגע נכנסתי לדיכי של חודש-חודשיים+, לא דיברתי איתה והתקשתי בכלל לתפקד כמו קרמר החייכן שכולם מכירים מה שעוד הרג אותי היה שכולם מכירים אותי ככה, ואני חייב להמשיך להיות החייכן שמצחיק את כולם ועוזר לכולם להרגיש יותר טוב, אז במשך כל התקופה הזאת העלתי יום יום חיוך מזוייף על הפנים ובאתי לביצפר, דבר מתיש ביותר! הסיפור ממש לא נגמר כאן, יש עוד הרבה מה שעבר עליי בגללה כמו לילה אחד שהיא דיברה עם חבר שלי בטלפון אצלי ובקושי הצלחתי לזוז, וגם בגלל שנהיה כבר מאוחר וגם בגלל שזאת מגילה ואני בספק אם מישהו יקרא מההתחלה עד הסוף. אם תרצו אני אמשיך או ארחיב מחר. ביי בינתיים

היי - ברוך הבא!! ../images/Emo13.gif

אני קראתי ה-כ-ל למרות השעה
אתה מוזמן להמשיך אך לצערי אני לא יודעת מתי אקרא את זה אבל מבטיחה לקרוא. רק עכשיו אני קוראת בפורום קצת אחרי היעדרות קצרצרה. אני לא כל כך יודעת את ההמשך כך שאין לי מושג מה להגיד לך כדי לרומם את רוחך אבל מניסיון - הזמן עושה את שלו וככל שהזמן יעבור אתה תרגיש טוב יותר. אם יש עדיין סיכוי לקשר עם הבחורה ואתה באמת אוהב אותה - אין לך מה להפסיד - תנסה!!! מקווה שאיכשהו עזרתי לילה טוב ויום נעים מחר (היום)

מממממ

אז זהו, שכל פעם שאני מדבר איתה דרך האינטרנט אני נתקף דיכאון אבל אם אני פוגש אותה בביצפר, חיבוק, נשיקה ואולי אני גם מספר איזה בדיחה ואז רואה את החיוך שלה, וואו, זה עושה לי את כל היום. היה יום אחד, דיברתי איתה בבוקר והיא צחקה, כבר התחלה טובה אח"כ נפגשנו שוב בחוץ באמצע איזה שיעור ולא היה לה כוח להיכנס לשיעור אז התחלנו לקפץ בחוץ במעיין ריקוד מוזר כזה ואני הייתי באקסטזה, חבל על הזמן. אותו שיעור כשנכנסתי גיליתי שנכשלתי במגן במתמטיקה וכשבאתי ולקחתי את זה מהמורה היה לי חיוך מרוח על הפרצוף, היא הסתכלה עליי במבט כזה שכאילו אין לי על מה לחייך, לקחתי את המבחן, הסתכלתי בו (52) ופשוט המשכתי עם החיוך המטומטם הזה, כולם שאלו אותי כמה קיבלתי כי חשבו שקיבלתי ציון ממש טוב ונדהמו לשמוע שקיבלתי 52 ואני עוד מחייך. היה פשוט יום מדהים. בקשר ללכת על זה, אם הייתי יודע שיש 0.000000000000001 אחוז שאם אני אתרום את הכליה שלי אז אנחנו נהיה ביחד אז הדבר הראשון שאני עושה זה רץ למטבח ומחפש את הסכין קצבים, אבל בגלל שזה לא כל כך פשוט ואני יודע שאם אני אמשיך לנסות אני רק אכנס יותר לבוץ, אני מעדיף לוותר בינתיים. :(

GALI02

New member
בוקר טוב לך

קודם כל אני שמחה שבסוף כתבת מה מציק לך(זה כבר עוזר,נכון?!
) כמו שאני רואה את זה אתה לא באמת אוהב אותה. זו הייתה התאהבות/הידלקות או איך שלא תקרא את זה. אבל זה בעצם לא חשוב כי היא הבהירה לך בצורה הכי ברורה שהיא לא מרגישה כמוך. בטלפון זה היה נחמד ומשעשע אבל כשזה הגיע למשהו יותר רציני היא בעצם רמזה לך שהיא לא מעוניינת. אז תקשיב לרמזים שלה- לטובתך תשתחרר מזה ותחזור לעצמך(אני רוצה לראות חיוך כבר עכשיו... נו?!) יהיו עוד מליון בנות שתתאהב בהן- ואולי אפילו אחת שבאמת תאהב(לא אולי- בטוח!!!) גילי

לא יודע אם אני אוהב אותה אבל...

רגשות עזים כאלה אני בחיים לא הרגשתי כלפי אף אחת, והיו הרבה מאוד בנות שנדלקתי עליהן לכמה ימים בודדים או יותר. בקשר לרמזים, אני מזל שור זה אומר שכשאני אוהב\רוצה מישהי אני פשוט אנסה ואנסה ואנסה עד שיגמר לי האויר, לא משנה כמה הרמזים עבים וזה מה שקרה כאן. להשתחרר מזה?? ג´י, זה משהו שלא אמרו לי בעבר :) כמה שניסיתי וכמה שקיוותי, כמה שאמרתי לעצמי, "טוב, עכשיו אחרי שהיא אמרה מה שהיא אמרה, הגיע הזמן להתנתק ממנה לגמרי ולהפסיק לחשוב עליה" תמיד מצאתי את עצמי שולח לה הודעות, מנסה לדבר איתה ושוב ושוב מתאכזב ונעלב...

ניקולי

New member
בקיצור ממה שאני מבינה כאן..

אתה לא בראש שלה!! ועוד משהו קורה לפעמים יש בחור/ה שהם לא בדיוק החברה המושגים כלומר כאלו שקשה להשיג אותם בגלל התנהגותם הדוחה (ויש לציין שיש לה את זה)..המשפט ההוא מה שהיא אמרה לך לגבי החברים שלה ולגבייך.. זה ממש זלזול אני אם הייתי גבר הייתי מנתקת לה בפרצוף שתחפש מי ינענע אותה.... אך לצערי דוקא האנשים הללו מושכים יותר ומהם למרות שאנחנו נפגעים אנחנו מתקרבים אליהם יותר ויותר רק מתי שאנחנו מקבלים מכה מתחת לחגורה אנחנו רק אז.. מתחילים לוותר..ולרדת מזה.. אני חושבת שאתה צריך לתפוס כיוון אחר ולהמשיך הלאה..מה שבדרך כלל אני מציעה למקרים כמו שלך. ניקול*

הלוואי והייתי קולט את זה כבר

(שאני לא בראש שלה) זה פשוט לא נכנס לראש שלי, כל הזמן אני מנסה להיזכר בדברים שנוגדים אותנו, זה פשוט לא מצליח, כי אני בא ורואה אותה בביצפר ואומר לעצמי "פאק! אני מת עליה!" הלוואי והיינו מדברים בטלפון כי אז הייתי יכול, הקטע הוא שזה היה דרך האינטרנט ולא יכולתי אז פשוט אמרתי לה שהיא ממש טועה, שלא רציתי שום דבר איתה (Yeah Right..) ושרק רציתי לדבר איתה קצת אבל אם היא לא רוצה אז לא צריך. ואז מחקתי אותה מהאיי סי קיו, פלאפון וניסיתי להעיף אותה מהחיים שלי, ללא הצלחה. לא דיברנו חודש-חודשיים, אבל אז שוב התחלנו לדבר קצת ורק באינטרנט ואז במסיבה של חבר משותף שלנו היא באה ונתנה לי נשיקה וחיבוק משום מקום ושוב נפלתי. הקטע שבאמת התחיל להוריד אותי ממנה היה כשסיפרתי לה הכל, אבל אז נכנסתי עוד יותר לדיכאון בגלל מה שהיא אמרה לי...

למעלה