האכזבה שלי...

limorlim

New member
האכזבה שלי...

קודם כל חיפשתי פורום כדי לכתב בו הודעה ולפרוק משקולת מהלב......ונראה לי שהגעתי לפורום הנכון..... אז ככה.....יש לי....או יותר נכון הייתה לי חברה מאוד טובה ואנחנו מכירות כבר 11 שנה. לפני כחודש החלטנו לנסוע לאילת ולהעביר את הזמן עד הגיוס.....אז נסענו....ואז ארעו כמה פיצוצים: דבר ראשון יש לה ידיד מהאינטרנט שגר כרגע באילת והיא רצתה לפגוש אותו....אז אמרתי לה שמבחינתי אין בעיה שהוא יבוא אלינו למלון והיא תשב איתו בלובי....אבל הידיד שלה רצה שהיא תבוא אליו ל-ב-ד לדירה.....!!...עכשיו תגידו את האמת.....אם הייתם במצבי....שתי בנות לבד באילת....האם הייתם נותנים לחברה שלכן לנסוע לידיד מהאינטרנט לדירה שלו בעיר שלא מכירים?? הרי יש כל כך הרבה מקרים כאלה שנגמרים ברע....ועוד הידיד הזה לא היה מוכן לבוא למלון על אף שהוא גר 2 דקות ליד....בכל מקרה....אותה חברה החליטה ביום האחרון לנסוע לידיד ולהשאיר אותי לבד במלון לדבר עם הקירות....אני נפגעתי שהיא השאירה אותי לבד למשך הרבה זמן ובכלל החליטה בלי להתחשב במה שיש לי לומר ובזה שהיינו צריכות לפנות את החדר ושיש לעשות סידורים אחרונים והייתי אדישה אליה במשך החזרה..... פיצוץ נוסף שארע בעקבות הנסיעה היה מבחינה כספית....וזה נושא שאסור להתעסק בו עם חברים מ-נ-י-ס-י-ו-ן !!.....כל אחת מאיתנו באה עם תקציב מסויים שאמור היה להספיק לכלכלה ולבילויים.....אז אני חישבתי לי כמה מותר לי להוציא בכל יום כדי שאני לא אגיע למצב שאין לי כסף לכלכלה....כי הרי אין לי על מי לסמוך באילת כי הייתי רק עם עוד חברה.... חברה שלי בזבזה חופשי את הכסף והגיעה למצב שביום לפני אחרון לא נשאר לה כסף לכלכלה והלוותי לה כסף.....שבמזל נשאר לי.....והיא לא טרחה להחזיר לי אותו עד היום (עבר כמעט חודש)..... אחרי שחזרנו מאילת לא דיברנו כמעט שבוע....ואני הרגשתי שהיא זאת שכועסת עליי.....ואז דיברנו ואמרתי לה שאם מישהי צריכה לכעוס זו אני ולא היא ושאין לי יותר כוח לריב ושנפסיק כבר עם כל הקטע הזה....אז השלמנו.....ומאותו הרגע היא כל הזמן תקעה לי....כלומר ניסתה להעליב אותי...ואני הבלגתי....ואפילו אמרתי לה שאני רוצה שהיא תגיד לי את כל מה שמפריע לה ואני אגיד את כל מה שמפריע לי וככה נפרוק את המתחים....מה שלא יצא בסוף לפועל.... לפני כמה ימים גיליתי עוד משהו שהיה הקש ששבר את גב הגמל!!....גיליתי שהיא עשתה ממני קרקס....לפני שנסענו לאילת היא אמרה שהיא מכירה מישהי שמסדרת לה עבודה בחנות והי תסדר גם לי.....אחרי שחזרנו מאילת היא עושה לי משהו כזה- "יש עבודה בחנות- אבל רק לי.....לא צריכים יותר עובדים"!! לפני כמה ימים נודע לי שאת העבודה שהיא אמרה שתסדר לי היא סידרה לחברה אחרת שהיא כמובן לא החברה הכי טובה שלה....וכשגיליתי את זה הרגשתי כמו הליצן שלה!! למה היא עושה דברים מאחורי הגב??....את לא רוצה לסדר לי עבודה?? את לא חייבת.....אבל למה לשקר לי ולעשות ממני צחוק??? למחרת היום שנודע לי התקשרתי אליה ודרשתי ממנה לקבל את הכסף שהיא חייבת לי והיא לא רצתה להביא לי אותו וניתקה לי בפרצוף.....אחרי שתי שניות היא התקשרה אליי ובגלל שכל כך נפגעתי ממנה ניתקתי לה בחזרה.... פתאום היום אני מוצאת את הכסף שהיא חייבת לי בת"ד עם פתק מצורף - תודה על ההלוואה ו"סליחה" על האיחור.... את האמת??.....לא ציפיתי לכזאת התנהגות אחרי חברות של 11 שנה!! ככה חבר ילדות מתנהג??....אני בכל מקרה מרגישה כאילו הכל התפוצץ ונגמר.... סליחה על האריכות אבל הייתי חייבת לפרוק את הלב כי אני ממש מאוכזבת.....מה גם שמאוד קשה לי לעכל את העובדה שככה הכל נגמר.... אני כלהיום ישבתי וחשבתי על זה.....ותאמת....אולי בדיעבד חבל שנסעתי איתה לאילת....אבל מצד שני אולי זה טוב שנסעתי כי אם לא היה פיצוץ עכשי הוא בטח היה קורה בהמשך הדרך.... מה אתם חושבים?

למעלה