האכזבה שלי

ה אש

New member
האכזבה שלי

הסיפור שלי הוא כזה: יש לי ידידה שלפני חודש היתה חברה של חבר טוב שלי. במשך כל הזמן שהם היו חברים, אני והיא מאוד התקרבנו, עד שלבסוף התאהבנו. הקטע עם חבר שלי זה שהוא בכלל לא אוהב אותה ולא אהב אותה גם, הוא ניצל את הרגשות שלה, וזה פגע בה, ומן הסתם גם בי. לא היה מגיע לו אותה, הוא התייחס אליה רע, והוא ניצל את זה שהיא מאוהבת בו לאללה. אני והיא רצינו להיות ביחד, אבל לא ידענו איך, זה מצב מסובך. כמו שאמרתי לפני חודש הם נפרדו. והיתה בי מן תקווה שעכשיו נוכל להיות ביחד, אבל זה לא קרה. למרות שהידידה שלי באה אליי לפני כמה ימים ודיברנו וזה, ואפילו התנשקנו, ואחרי זה הרגשתי כאילו עכשיו אנחנו נהיה ביחד.. אבל היא רצתה לראות מה הוא חושב שוב, והלכה לברר את זה אצלו. הוא אמר לה דברים שהיא רוצה לשמוע כמו, אני רוצה להיות איתך, וכאלה, ואפילו נישק אותה.. עכשיו היא כבר מבולבלת לגמרי.. היא לא רוצה להיכנס לקשר איתי. התאכזבתי ממנה קשות, בגלל זהיא נתנה לי להרגיש כ"כ הרבה דברים והגעתי לרמות של אהבה שונות ממה שהכרתי. אבל היא ניפצה את זה. ועכשיו אני לבד. מחכה לה או למשהו אחר..

ניקולי

New member
במקרים כאלו..

הייתי אני לוקחת כמה צעדים אחורה.. הידידה חברה הזאת שלך מאוהבת.. וככל הנראה לא באדם הנכון..אומנם יש לה רגשות מעורבים כלפייך. והיא מאוד היתה רוצה להיות איתך ורק איתך, רק שאין לה אומץ.. למה אין לה אומץ?? עובדה היא לא עוזבת אותו למרות שהוא מתנהג איתה לא כ"כ יפה ולא נאה.. הבחורה הזאת היא מסוג הבחורות שצריכים לזרוק אותה ע"מ שהיא תעזוב.. רק אז היא תבוא אלייך... ואגב לא בגלל שאתה גלגל רזרבי שלה אלה בגלל שלא היה לה אומץ לעזוב אותו..!! אני מאוד מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת.. כי אם לא אז כדי שתבין.. אתה חייב לקחת כמה צעדים אחורה.. אל תראה לה קינאה או משהו כזה קח את זה כאתגר.. שאתה בסה"כ מנסה לעזור לה להיות לצידה.. גם כשהיא איתו.. רק מה?? אל תיפול בפח.. ואל תקשור איתה קשרים נוספים של חברים אחרת אתה עלול להפגע.. אם זה צריך לבוא זה יבוא ממנה.. לבד.. אתה חכה.!!

ניקולי

New member
אין על מה..

אגב במקרים כאלו.. הסתכל על הגיון ולא על הרגש.. לעיתים הרגש נסחף ולבסוף נפגעים וההגיון מיישר את הרגש ואומר לו "רגע עצור!" אני מקווה בשבילך.. שהכל יסתדר על הצד הטוב וגם בשבילה.. כי בסה"כ היא תפגע ממנו לבסוף, ורק אז היא תבין.. כרגע יש לה רגשות מעורבים.. (אני לא מקנא בה)

ה אש

New member
את צודקת..

אבל הלוואי והיה משהו שהיה נותן לי להרגיש יותר טוב.. או משהו שיקל עליי באיזה דרך.. כי עכשיו ממש קשה לי.. כי אני באמת מאוהב בה.. תודה לך ניקולי..

ניקולי

New member
זהו

שהדבר היחיד שיכול לעזור לך כרגע הוא כמו שכתבתי לעיל ההגיון!! רק הוא יכול לעודד אותך כרגע אתה מסתכל על הרגש עד כמה אתה מאוהב בה.. ואתה רואה שזה לא עוזר נכון? אז קדימה... תפסיק להרגיש תתחיל לחשוב

למעלה