../images/Emo112.gif../images/Emo222.gifהאי-פרק הסיום../images/Emo222.gif../images/Emo112.gif
העונה נסגרה בהמון שאלות ותהיות, שירשור סיכום הענקי מתחיל מיד!.
* מי לדעתכם צילצל בטלפון?ג'יני
* האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת?כן
* הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה?מזתומרת?לא הבנתי
* תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר.אני חושבת שטומי ימות והילדים יחיו לבד ויהיה משהו גם עם הקונגרס שמישהו מהם ישאר חי איכשהו וירצה לנקום בהם
* טומי מת או חיי?מת
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?טומי
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?אנה
* סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'..הייתה עונה טובה ומאוד יפה זה סוג הסדרות האהוב עליי.החצי הראשון של העונה היה יותר טוב.היה שבוע אחד בחצי השני של העונה(השבוע שבו היא חופרת בקבר שלה ומראים את הבנאדם שהיא רצחה וכל זה)שזה היה השבוע הכי טוב של כל הסידרה ומאוד התאכזבתי שזה לא המשיך ככה ושאר העונה הייתה יחסית משעממת.בגלל זה החצי הראשון היה יותר טוב אם החצי השני כולו היה כמו השבוע הזה אז היה הרבה יותר טוב.אבל בכל זאת אני חולה על סדרות מהסוג הזה וזה היה ממש כיפי ומותח ויפה!
* טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים?אני הייתי מצילה את עצמי אבל אני באמת הייתי רוצה יותר שטומי יציל את החברים שלו ואת העולם.
* אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן?הייתי רוצה להתחלף עם ג'יני(ולא ביום שהיא מתה!!) ולא להרבה זמן-נגיד ליום.
* מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו?כן
* במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו?כל הכבוד אתה עושה אחלה סדרות שהכי כיף לראות ורק תמשיך כך!
* במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?..אולי הייתי מדברת איתם אבל אין מישהו משם שאני אוהבת במיוחד.חמודים לאללה.
* רוצים עונה שנייה?מאודדד
* ושלישית?כןןןן
* רביעית?כןןןן
[ פאק אני נשמע כמו טל מוסרי D: ]
הודגש באמצעות מדגישומטיק