האי עונה שנייה:

../images/Emo112.gif../images/Emo222.gifהאי-פרק הסיום../images/Emo222.gif../images/Emo112.gif

העונה נסגרה בהמון שאלות ותהיות, שירשור סיכום הענקי מתחיל מיד!.
* מי לדעתכם צילצל בטלפון?ג'יני
* האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת?כן
* הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה?מזתומרת?לא הבנתי
* תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר.אני חושבת שטומי ימות והילדים יחיו לבד ויהיה משהו גם עם הקונגרס שמישהו מהם ישאר חי איכשהו וירצה לנקום בהם
* טומי מת או חיי?מת
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?טומי
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?אנה
* סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'..הייתה עונה טובה ומאוד יפה זה סוג הסדרות האהוב עליי.החצי הראשון של העונה היה יותר טוב.היה שבוע אחד בחצי השני של העונה(השבוע שבו היא חופרת בקבר שלה ומראים את הבנאדם שהיא רצחה וכל זה)שזה היה השבוע הכי טוב של כל הסידרה ומאוד התאכזבתי שזה לא המשיך ככה ושאר העונה הייתה יחסית משעממת.בגלל זה החצי הראשון היה יותר טוב אם החצי השני כולו היה כמו השבוע הזה אז היה הרבה יותר טוב.אבל בכל זאת אני חולה על סדרות מהסוג הזה וזה היה ממש כיפי ומותח ויפה!
* טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים?אני הייתי מצילה את עצמי אבל אני באמת הייתי רוצה יותר שטומי יציל את החברים שלו ואת העולם.
* אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן?הייתי רוצה להתחלף עם ג'יני(ולא ביום שהיא מתה!!) ולא להרבה זמן-נגיד ליום.
* מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו?כן
* במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו?כל הכבוד אתה עושה אחלה סדרות שהכי כיף לראות ורק תמשיך כך!
* במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?..אולי הייתי מדברת איתם אבל אין מישהו משם שאני אוהבת במיוחד.חמודים לאללה.
* רוצים עונה שנייה?מאודדד
* ושלישית?כןןןן
* רביעית?כןןןן
[ פאק אני נשמע כמו טל מוסרי D: ]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nathalie 6293

New member
עונהנהה../images/Emo26.gif

* מי לדעתכם צילצל בטלפון? נראה לי טומי
* האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? נראה לי שכן, זה חייב להתגלות מתישהו. * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? אממ.. לא כי אז אני אדע כבר מה יקרה והכי כיף זה להיות הצופים בבית..
* תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. טוב.. אין לי מושג, מצפה שגיורא יפתיע ובגדול! * טומי מת או חיי? חייייייייייייייייייייייי * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?מייקי, שיפסיק לפעמים להתנהג כאילו הוא בן 6 * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. היה נחמד מאוד, אהבתי את החלק הראשון, אך הפרקים הבולטים יותר היו בחלק השני, קצת סוטרת את עצמי אני יודעת. הפרק שאהבתי הכי הרבה הוא הפרק האחרון והפרק על הסיפור חיים של ג'יני. * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? ת'אמת?! אין לי מושג! * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? לא הייתי רוצה, חיים יורת מדי מסובכים בשבילי... * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? כן!! * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? אתה יוצר מדהים עם טעם במוזיקה!
* במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. היתי אומרת לעצמי:"טוב, נטלי להירגע, זה סה"כ כוכב מהאי.. להירגע" אם הייתי מעזה לשאול הייתי שואלת על החויה ועל הדמות המועדפת שלו/שלה. * רוצים עונה שנייה?
* ושלישית?
* רביעית? אמן!!!!!!!!!!!!!!

dar dahan

Member
התשובות שלי...

* מי לדעתכם צילצל בטלפון? מי שציצל בטלפון או יותר נכון צלצלו בטלפון היו אדי וסילביה. * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? ברור זה חייב לקרות! * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? אולי, לא יודע, אם זה אפשרי אז כן! * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. לא יודע, אין לי מושג... * טומי מת או חיי? לדעתי הוא מת אבל יצליחו להציל אותו והוא יחזור בגדול! * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות? לא יודע, זה תלוי אם זאת דמות ראשית או לא, אם זו דמות ראשית אז אף דמות אם זאת דמות משנית אז אסתר כי היא מעצבנת אותי! * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות? הלנה. * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. לדעתי העונה הזאת הייתה חוויה אחת גדולה בשבילי, אבל נשארו דברים לא הגיוניים, כמו אם טומי מת מי יירט את האסטרואיד שוב, ומי צלצל לטלפון הציבורי. * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים?, אני הייתי מציל את העולם! * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן?, אם טומי/דילן ולכל החיים שלי, חחח. * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? ברור, אילולה ההורים שלו "השמינייה" ו"האי" לא היו יוצאות, למרות שלפי הסדרה "האי" ההיסטוריה הייתה מוצאת דרך שהסדרות הללו יועלו וישודרו. * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? אתה גאון! אבל למה להרוג את הצופים מהמתח לעזאזל?!?! * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. כלום, אולי הייתי שואל איך זה לשחק בסדרה הענקית הזאת "האי". * רוצים עונה שנייה? אמור להיות, אבל כן בוודאי! * ושלישית? תלוי איך תהיה העונה השנייה.... * רביעית? תלוי אם תהיה עונה שלישית ואיך היא תהיה...

מישהו 2

New member
עונה

* מי לדעתכם צילצל בטלפון? לדעתי זה בטח מישהו שעוד לא ראינו או שאסטר או הקלטה של מישהו... * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? כן * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? לא * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. * טומי מת או חיי?חיי * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?אם תומי חיי אז שימות... (סתם, לא היתה לי תשובה טובה יותר) * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?אף אחד * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. עונה מעולה, אם אחרי כמעט כל פרק יש איזשהו משהו שמצליח לגרום לך להתאכזב שאתה צריך לחכות עד הפרק הבא אז הסדרה מצליחה. כשהייתי בטיול שנתי והפסדתי 3 פרקים שמתי לב עד כמה זה כיף לראות פרק ב-VOD ולדעת שאתה יכול לראות כבר עכשיו את הפרק הבא! * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? אני הייתי עושה אותו דבר, במיוחד אחרי שהייתי מגלה שסבתא שלי היא הלנה. * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? למייקי לכמה ימים רק בגלל הכוחות שלו ולא שום דבר אחר. * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? לא הבנתי את מה... * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? שהוא בהחלט גאון, להתעסק עם הזמן?! זה דבר מאוד מסובך וצריך להשים לב להרבה דברים קטנים כדי שיהיו כמה שפחות פאשלות. * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. תלוי איזה, בכלל לראות אדם מפורסם שאתה רגיל לראות אותו בטלוויזיה כל יום זה מגניב כזה... אני לא יודע איך הייתי מגיב... * רוצים עונה שנייה? כן * ושלישית? קודם שתהיה עונה שנייה נראה * רביעית? לא...

Lord Farquaad

New member
עונה

העונה נסגרה בהמון שאלות ותהיות, שירשור סיכום הענקי מתחיל מיד!. * מי לדעתכם צילצל בטלפון? דמות חדשה * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? כן * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? חח בטח * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. אמממ :/ * טומי מת או חיי? באמת נראה לכם שהוא מת? * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות? אממ מקס * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות? מייקי * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. היה נחמד! * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? אני הייתי מציל את העולם * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? עם מייקי ולתמיד, בגלל הכוחות. * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? כן * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? מקורה גיורא? * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. הייתי מבקש תמונה :] * רוצים עונה שנייה? אממ כן * ושלישית? כן * רביעית? לאא זה כבר ימאס [ פאק אני נשמע כמו טל מוסרי D: ] -זה לא טוב...

למעלה