האי עונה שנייה:

האי עונה שנייה:

העונה נסגרה בהמון שאלות ותהיות, שירשור סיכום הענקי מתחיל מיד!. * מי לדעתכם צילצל בטלפון? * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. * טומי מת או חיי? * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות? * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות? * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. * רוצים עונה שנייה? * ושלישית? * רביעית? [ פאק אני נשמע כמו טל מוסרי D: ] זהו! אולי גיורא יכנס לפורום יראה את תשובתינו ויקח לתשומת ליבו וידע שהוא נסגד
.

מסכם-

* מי לדעתכם צילצל בטלפון?, אממ או טעות במספר או טומי/אסתר.
* האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? לדעתי כן.
* הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? מאוד מאוד! אני מנסה בכל דרך אפשרית לשמוע על אודישנים לעונה השנייה, זה כ"כ תפור לי,אחח משחק
.
* תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר.
* טומי מת או חיי? חיי?..
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות? אממ, לא הייתי רוצה, לכל דמות יש את האופי שלה, את החיסרון, והיתרון שהיא נותנת לשיפור העונה.
* איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות? כמו השאלה הקודמת, אותו תשובה, טוב לי איך שהדמיות עכשיו, אם זה הפקאציות והסנביות של אנה..ואם זה הפלניות של הלנה.
* סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. לדעתי הייתה עונה מאוד קצרה, יחסית עברה לי מהר מאוד העונה...גיורא שוב שיחק אותה, עונה של מדהימה, מצפה בקוצר רוח לעונה השנייה, רק חבל שגיורא לא הראה איך טומי מיירת את ההאסרואיד וכל הקטע הה..
* טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? אישית הייתי מציל את העולם, כי זה עולם, ולא הייתי חושב רק על עצמי..
* אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? אממ..הייתי רוצה את האופי הטוב של ליבי, הקשיחות והמצחיקות של זואי, הקרצוץ של אנה לא הייתי רוצהXD לא היה מזיק להיות איזה טיימר...ושל ג'יני, "כוח" לדעת את האמת..וכמובן הכוח של מייקי ומילו.
* מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? מאוד
.
* במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? קודם כל הייתי בשוק שאני פוגש את ה-אדם, הייתי אומר לו שהוא בן אדם ענק ומוכשר..שאני סוגד לו, שהוא מדהים, ושהעונה הייתה מותחת מאוד ומחכה לעונה שישית XD
* במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. אממ, לא הייתי רודף אחריו ומקרץ לו, הייתי קצת בשוק, אח"כ אומר לו שאני מעריך אותו מאוד, שהוא שחקן ענק ומכושר, ואהבתי את הדמות שלו ואת כישרון המשחק שלו בהאי..אשאל כמה שאלות שיש לי לשאול, ואודה לו וכל אחד ילך לדרכו D:
* רוצים עונה שנייה? כן.
* ושלישית? יס.
* רביעית? דה.

DIDI1524

New member
האמת היא שפעם נתקלתי במודעה באינטרנט

שהיה כתוב שמחפשים חסרי ניסיון (נראה לי בגילאי 18-24 אבל לא בטוח) לסדרה "האי"

סאמוואן

New member
האמת היא ש

נרשמתי לאיזה אתר אודישנים באינטרנט וראיתי שיש שם גם אודישנים להיא אבל אני יכול להיות שזה עוד מהעונה הראשונה.. בכל מקרה אני מאוד מקווה שאני אצליח להגשים את החלום שלי להיות שחקנית אז אם את שומעת אני אשמח אם תוכלי להגיד לי... תודה.

ניראלי ג`יני צלצלה

הרי איפה היא? היא מההווה. היא חייבת להיות איתם. ובטח היא בהריון וטומי יוולד מחדש. להצטרף לעונה שניה? אממ אם רק יכולתי...

rotem bobo

New member
סיכום שלי;]

* מי לדעתכם צילצל בטלפון? טומי דילן מי שהוא לא יהיה [ליבי צדקה D: ] רק שזה יהיה הוא!! * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? כן. * טומי מת או חיי? חיי!! * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות? אף דמות, הכל בסדר מבחינתי עם כל דמות. * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?הלנה * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. וואו, מדהים פשוט מדהים... לא צריך יותר מזה רק הפרק האחרון שווה אלף מילים חחח * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? אני הייתי מצילה את עצמי נראליD: הוא היה צריך להציל את עצמו כדי שאנחנו לא ניהיה עצובים שהוא נעלם!! ואיי איזה אנוכיות אני מפגינה בשאלון, לא אני לא אנוכית D: * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? עם אביגייל היא חברה של יון+ התנשקה עם יון מה לאD:? * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? וואלה מרוצה וגם רוצה לדעת איך הם תיכננו אולי גמני אתכנן את הילדים שלי שיצאו כאלה ואם עוד לא מאוחר את עצמיXD * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? וואו נראלי שלא היה כדאי לי להתחיל לדבר אפילו אבל נראלי שהייתי מספרת לו שהשמינייה והאי זה הסדרות הכי טובות שאיתי בחיים שלי ושאני מעירכה את העבודה שלו ברמות מטורפות ושהוא גאון אמיתי בעיניי * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. מממ... לאדעת תלוי איזה שחקן ואיפהD: * רוצים עונה שנייה?ברור * ושלישית?ברור * ורביעית?ברור! *וחמישית?ברור *ושישית?ברור! אופס קצת נסחפתי! לסיכום אני לא יכולה לחכות כל כך הרבה זמן לעונה שנייה :[ ואני רציניתתת ומילה אחרונה גיורא =סגידה

מסכם

* מי לדעתכם צילצל בטלפון?דילן * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת?כן * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה?ברור!!!! * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר.איך אני אתן תקציר על משהו שלא היה?? * טומי מת או חיי?מת.דילן חי * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?ג'יני * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?ליבי * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים?הייתי מציל את החברים והעולם * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן?עם צ'יף * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו??????? * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו?תן לי לשחק באי * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?..כלום * רוצים עונה שנייה?כן * ושלישית?תלוי * רביעית?תלוי

x Marina x

New member
../images/Emo15.gif

* מי לדעתכם צילצל בטלפון?ניראה לי עלמה. * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת?כן. * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה?כן.
* תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. * טומי מת או חיי?חיי. * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?אף אחד. * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות? * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'..עונה מדהימה !
* טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים?לא יודעת.>> * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן?עם זואי,היא כזו מגנובה.
* מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו?חחחח גיורא.
* במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו?שיש לו רעיונות מעולים ואהבתי את הסדרה!
* במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?..הייתי אומרת שהוא\היא שחקנ\ית טובה. * רוצים עונה שנייה?בטח. * ושלישית?כן. * רביעית?כן.

DIDI1524

New member
עונה

מי לדעתכם צילצל בטלפון?ג'יני או צ'יף * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת?כןןןןן * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה?האמת שמאוד אבל אני יודעת שאין לי סיכוי אז זה לא משנה * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר.-שאלה מסובכת מדי בשבילי * טומי מת או חיי?מת אבל יקום לתחייה * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות?עלמה * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות?הייתי רוצה שמייקי יתבגר * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. אהבתי מאוד,בעיקר אהבתי את החלקים שצולמו בחוץ...היו כמה פרקים מיותרים אבל סך הכל סדרה מדהימה * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים?אני הייתי מצילה את עצמי ולא את העולם...ומי שיגיד שלא הוא סתם יפה נפש..כל אחד היה מציל את עצמו ואת ההורים שלו * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן?הייתי מתחלפת עם ליבי כדי להתנשק עם יון (כמה צפוי)
* מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? חחחחח מה?! * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו?שהוא ג-א-ו-ן ואני מעריצה אותו * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?..אני הייתי ממש מתרגשת ולא הייתי שואלת שאלות על האי...הייתי רוצה לשבת איתם סתם בסבבה ולדבר על החיים * רוצים עונה שנייה?ברורררררררררררר * ושלישית?אם תהיה עונה שנייה יפה ועדיין יהיה לאן להתקדם אז כן * רביעית? אולי

להציל את העולם או את עצמי

לדעתי הקונגרס צדק. אם הייתי שם הייתי משאירה את כל החבר`ה על האי ונותנת ליום הזה לעבור ככה...

עונה../images/Emo22.gif

* מי לדעתכם צילצל בטלפון? רשע שיודע איפה\איך להציל את טומי ושזהותו לא ידוע(קיצר, הרע החדש) * האם לדעתכם בעונה השנייה יתגלה לאנה וליבי ומייקי את האמת? כן * הייתם רוצים להצטרף לעונה השנייה? לה... מה אני צריך את זה? * תנו תקציר שלכם, על העונה השנייה, תקציר, סיפור מסגרת, פנימי ..חיצונית וואט אבר. העולם ניצל אך טומי לא שב, חבורת הילדים. אף אחד לא יודע היכן הוא חוץ מאדם אחד. מיהו האדם? האם טומי ינצל? * טומי מת או חיי? נעלם, ויחזור. * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתמות? בוב "הבנאי" דילן * איזה דמות בעונה השנייה הייתם רוצים שתעשה שינוי של 180 מעלות? צ'יף(הופך להיות רע) * סכמו את העונה , חוויות, תהיות וכו'.. נחמד, לא ריגש כמו השמינייה(כמה שזה קלוש XD) * טומי היה צריך להציל את עצמו? או את החברים והעולם? מה אתם הייתם עושים? וואלה לא יודע. * אם איזה דמות היית רוצים להתחלף? ולכמה זמן? אמרתי כבר שאני לא רוצה * מרוצים שההורים של גיורא תכננו אותו? למה לא? * במידה והייתם פוגשים את גיורא, מה הייתם אומרים לו? סחתייין עלקום! * במידה והיית פוגש שחקן/שחקנית "מהאי" איך הייתם מגיב? מה היית שואל?.. סחתיין עלקום! * רוצים עונה שנייה? יהיה בסדר * ושלישית? בשמינייה העונה השלישית הייתה פחות טובה מהעונה הראשונה והשנייה(שהייתה מדהימה). אבל מצד שני זו מסורת לעשות 3 עונות לסדרות בערוץ 6. אז למה לא? * רביעית? לההה.. וואלה היה מאאגניב ומהההיר.

למעלה