'האי' סדרה מדהימה..!

'האי' סדרה מדהימה..!

אני לקוח YES לשעבר, ממש לפני כמה ימים התקינו אצלנו HOT בבית (הטריפל, האמת) ואני צופה בפרקי 'האי' (ולא רק) בשירות הVOD. אני חייב לציין את 'האי', סדרה באמת מעולה שכתובה יפה, מקורית מבחינת הרעיונות שלה, משודרגת (אם להזכיר את 'השמיניה' של חמיצר שבה צפיתי לא הרבה), מצולמת נהדר, משוחקת טוב ומבויימת באמת אחלה. אחלה סדרה! אני בפרק השמיני של העונה הראשונה, זה ממש כיף שיש לי עוד הרבה!
תהיה עונה שלישית?

Yarinv

New member
כן, תהיה עונה שלישית

דיי כיף לצופת בסדרה ב-VOD, עכשיו כשכל הפרקים נמצאים שם, ככה שאם אתה ממש במתח אתה יכול ישר לצפות בפרק הבא

כן, זה מעולה.

נכון שמצד אחד אין "זמן" או מרחב לעכל את הנתונים והתוכן פשוט מועבר בצורה שבשביל הצופה היא כמעט פשטנית, היוצרים, הסדרה, הטלוויזיה - הם מסבירים הכל, לא כמו צופה רגיל שמחכה לפרק אחר פרק - יום אחר יום, מפנים את המסרים, משתמש ברמזים ומגיע לרעיונות או מסקנות, מצד שני- הרצף כאן לא נקטע ואם הצופה מסוקרן הוא פשוט עובר הלאה.. אני ממש שמח שיש לי הרבה להשלים
באמת סדרה טובה

שירטע

New member
נכון [:

ככה צפיתי בעונה הראשונה, אחרי שכולה כבר שודרה. לא הייתי צופה נלהבת של סדרות אז לא ממש הכרתי את גיורא חמיצר, וזה פשוט היה תענוג, התאהבתי בסדרה מההתחלה :) וזה היה נורא כיף שלא צריך לחכות לפרק הבא, אלא רק ללחוץ על השלט P:

zimi5

New member
כןן , ממדהיימה :)

פעםם רבעית שאני רואה ת'עונה הראששונה
אפעם לא נמאס לי D:

אני בפרק 28 עכשיו..

וותרתי על פרק 26 שהוא הפותח של החצי השני של העונה הראשונה כי הוא לא עסק בחבורה ובטומי, הספיקו לי כמה דק' כדי להחליט שהוא משעמם אבל גיורא חמיצר לא סתם נותן פרטים, כל סצינה, תמונה או דמות אצלו הם משמעותיים לעלילה והמשכה, וגם נותנים רמזים (קשים אבל), בין היתר, אז לא הייתי מוותר עליו לגמרי אלא פשוט רציתי להמשיך בקו העלילתי... והסדרה הזאת פשוט גאונית אני חייב לציין! איזה ראש יש לגיורא.. לא יאומן, הוא מביא אותה כל פעם מחדש, אם הצופה הקטן חושב שהוא יודע מה קורה ומה יתרחש ושהכל פתור וקל מעכשיו, אז הוא פשוט יודע להכניס עוד עלילה שתתחבר בצורה הגיונית-לא הגיונית לצירים העלילתיים הנוספים, בצורה שלא נראית מאולצת ומלאכותית אלא יפה ומתוחכמת מאוד. סדרה מעולה!

אוקי תודה,

גם ככה אני צריך לצפות שוב בכמה פרקים משמעותיים שיסדרו לי את האירועים כמו שצריך..

למעלה