האיש שתבע את אלוהים

omerlich

New member
האיש שתבע את אלוהים

היום ב23:30 בערוץ בכבלים הדיגיטלייםhot fun,13

john travolta1

New member
סרט גדול אבל לא מחדש כי אם אני

טועה היילי ג'ואל אוסמונט כבר תבע את אלוהים באחד מפרקי "אלי מקביל"

vinney

Well-known member
ולא צריך טלויזיה

המציאות עולה על כל דמיון. ועוד איפה - באיטליה. לא מוצא את הכתבה ככה בשלוף, אבל התפרסם לפני כמה חודשים שאיש אחד תבע את הכנסיה (והכומר השכונתי) על הטעיה בכך שמציגים טענות שגויות במסגרת הדרשות (או משהו בסגנון הזה).

sharonhaimov

New member
שמעתי, אתיאיסט תבע איזה כומר

באיטליה שהוא מטעה את הציבור בנוגע לישו.

vinney

Well-known member
הבדיחה הגדולה היא

שכמו בכל משפטי דיבה/לשון הרע ושאר הירוקות שאיתי פורמן פירט פה בפרוטרות - הכנסיה עומדת בפני מצב מגוחך שהיא צריכה להוכיח שכתבי הקודש הם אמת לאמיתה
כמובן שחלק מהדברים, גם בתנ"ך וגם בברית החדשה, מבוססים על עובדות היסטוריות ידועות, לגבי הרבה מאוד דברים, במיוחד באמונה הנוצרית (אנשים קמים לתחיה וכו?) צריך להזיע הרבה מאוד כדי להוכיח משהו

נסחפת, הוא לא תבע אף אחד

מה שקרה הוא שאותו אדם (איש מוכר וידוע) הביא תוכי לביתו והוא גילה שהתוכי מקלל. הוא פנה לרב שלו ושאל אותו מה לעשות הרב אמר לו לסרס את לשונו של התוכי בצורה שלא תכאיב לו ,אחרי דברים אלו הרב חזר בו מדבריו. הנאמר הגיע לעיתונות ומשם לאגודת צער בעלי חיים ,שהחליטו לתבוע את בעל התוכי.בעל התוכי בכלל מחפש בית אחר לתוכי ורוצה למסור אותו. סוף טוב הכול טוב ...........

אז תסבירי לי מה בדיוק כתוב בפיסקה

שמצוטטת פה: איתי זריף, מטפל ברפואה משלימה מרמת-גן, רכש את התוכי מסוג ארה תמורת 15 אלף שקל. אלא שזמן קצר אחר כך התברר שהתוכי הזה הוא פטפטן לא קטן. "הוא היה מקלל בקולי קולות, "מניאק", "בן זונה", הומו", סיפר זריף. מטופל חרדי של זריף התייעץ עם רבנים, ואלה פסקו כי יש לשחוט את התוכי או לפחות לעקור את לשונו.

אשרת

New member
אני חושבת שאת לא הבנת.

מדובר על איש מקצוע, פסיכולוג , אשר היה לו תוכי במשרד שלו, והתוכני נהג לקלל. הוא הלך לשמוע את עצת הרבנים , הרבנים אמרו לו להמית אותו או לתלוש לו את הלשון (או משהו כזה). הדבר הזה הגיע לידיעתם של צער בעלי חיים, ואילו הגישו את התביעה לבית המשפט למתן צו מונע. זה הכל. ולמה הוא נשמע לעצת הרבנים? כי חלק מהלקוחות שלו הם חרדים, והוא פחד מקללות, חרמות וכו'.

זה בדיוק מה שכתבתי!

הבנת הנקרא יקירתי הבנת הנקרא! מה שכתבת זה בדיוק מה שכתבתי לו. הוא החליט משום מה להוסיף כותרת צבעונית האיש שתבע תוכי

snift

New member
תיקון קטן - לפחות לפי הכתבה, לא

בעל התוכי הלך לשאול את הרבנים אלא אחד המטופלים הוא זה שיזם את הפניה. בעל התוכי מקבל על עצמו את הדין בלית ברירה כי הוא מעדיף להמשיך לעבוד על פני להיות מובטל ועם תוכי.

אשרת

New member
זה בערך מה שאני אמרתי

החרדים הם חלק מהאוכלוסיית הלקוחות שלהם, והוא עצמו ציין שהוא פוחד מחמרות וכו'... לא המצאה שלי.

snift

New member
אכן. התיקון היחס רק למשפט

"הוא הלך לשמוע את עצת הרבנים". על פי הכתבה לא הוא (בעל התוכי) הלך לשאול את הרבנים, אלא אחד מלקוחותיו.

למעלה