האירו את עיני...

שונית 2

New member
האירו את עיני...

אין בונים תוכנית לעיצוב התנהגות? האם זה אמור להיות אינטואטיבי או ממש מקצועי? אל מי לפנות, אל המורה? אל היועצת או אנחנו כהורים צריכים למצוא את האדם הנכון,זאת החוליה שעדיין חסרה לי בשרשרת ,אשמח אם מי מכם יאיר את עיני.

דליה.ד

New member
תכנית לעיצוב התנהגות

יש שתי אפשרויות לבניית תכנית לעיצוב התנהגות: את תוכלי לבנות תכנית על סמך ספרים שתקראי, בכמה ספרים מוצעות להורים תכניות שונות וכלים שונים לעצוב התנהגות. כמובן שעדיף לבנות תכנית עם אנשי מקצוע, מחנכים, יועצים ופסיכולוגים. כי בכל זאת לפחות בהתחלה נדרשת מיומנות והבנה מה זה בכלל... אני, בגלל הנסיון "העשיר" שלי בניתי לבני לאחרונה תכנית שעיצבה התנהגות בשיעורים ויציאה / הברזה משיעור. זה היה מוצלח ביותר, התגמול היה כספי ובעיה "פיצוץ השיעורים" וה"הברזות" נעלמה אחרי 3 שבועות....! דרך אגב, הפעלתי את התכנית אחרי שידעתי את המחנכת ואת הפסיכולוגית שלו, שהיתה מלאת התפעלות מהיוזמה
... אבל, כשאין ברירה את הופכת להיות יצירתית!!

שונית 2

New member
לאחת ויחידה....דליה

את פשוט משהו יוצא דופן,יכולת הנתינה שלך בלתי נילאת תמיד קיבלתי ממך תגובה ויחס וזה מחמם את הלב ........יישר כוח וקחי לעצמך זמן למלא מצברים .

זהבה נ

New member
כל מילה בסלע, מסכימה אתך../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

דליה, היא נכס צאן ברזל בקהילה שלנו כאן. שימשיך להיות לה הכוח להמשיך לתת לכולם כאן. אוהבת אותך דליה שלנו.

למעלה