ממממ
אני לא יודעת אם האירוע שאני הולכת לציין כאן (לא ממש אירוע, יותר אדם) שינה את כל הסדרה, אבל הוא בהחלט שינה את רורי. כן, זה לוגן, אבל זה לא כזה בנאלי כמו שזה נשמע. לדעתי, לוגן הוא "דמות האב" המושלמת של רורי, או במקרה שלה, דמות האם. הוא אותו ילדון, בן עשירים, פושטק ומתפרפר, כזה שעושה שטויות - בקיצור, מי שלורלי הייתה יכולה להיות אם לא היה בה האומץ לקום ולעזוב (או אם לא היייתה לורלי ג'וניור בקרבה...). לדעתי, לוגן מאד רוצה להיות 'לורלי', מאד נגד כל תרבות העשירים, כל הליקוקים חסרי המשמעות, כל ההתעסקות בכסף-כלום-כסף. אבל כיוון שלא היה בו האומץ הזה, כיון שחסרה בו התכונה הזאת, הוא נשאב לעולם הזה ונשאר בתוכו - אבל אין ספק שהוא מאד רוצה לברוח ממנו. הצד השני של לוגן, זה שכולנו רואים כלפי חוץ, הילד הרע והעשיר שמשתרלל עם כל בחורה אפשרית וחושב שהכל מגיע לו, הוא בדיוק מסוג האנשים שלורלי ברחה מהם בעבר, ואפשר לומר שעדיין בורחת. הצד הזה של לוגן הוא זה שמחבר בינה לבין סבה וסבתיה, זה שבזכותו רורי תחייה חיים של עשירים - אותם החיים שאמה ברחה מהם וכל כך מתנגדת אליהם. כמו גם, אני חושבת שלורלי כל כך מתנגדת ללוגן (היא לא מראה זאת לרורי נחרצות, כי היא 'מאושרת בשבילה', אבל זה ברור שאפשר לראות שהוא לא מהחביבים עליה) בגלל שהיא רואה שהוא נגד כל תרבות הכסף בה הוא חי, ואין לו אומץ לצאת ממנה. עם הזמן גם לורלי מגלה שלוגן הוא כמוה, רק שלו הרבה יותר קשה לצאת. אני חושבת שלוגן הוא זה ששינה את חיה של רורי כי הוא זה שהפך אותה לאישה. עם דין או עם ג'ס היא בחיים לא תוכל להגיע לרמות כאלה של אינטליגנציה רגשית ושכלית מפותחת, היא בחיים לא הייתה יכולה להגיע לשיאה ולפרוח ולהשתנות כך. רורי הייתה זקוקה לשינוי הזה, להתפרעות הזאת, לקיצוניות ההפוכה הזאת. הרי כולנו יודעים שרורי היא אדם נורא קיצוני, עושה הכל בשלמות מוחלטת ושום דבר לא עוצר בעדה. לכן, כשלוגן הגיע ומשך אותה לצד ה'פרוע', היא הלכה איתו עד הסוף, ולא מצמצה - עזבה את ייל, לא דיברה עם אמה, אפשר לומר ששינתה את חייה בדרך הכי קיצונית שיכולה להיות (במקרה שלה). לוגן הוא זה שהפך את רורי מנערת סטארז הולו חכמה, מדהימה ותמימה - לאישת ייל אמיתית ומהממת, לכזאת שעוד יותר לא מפחדת מכלום. היא בחיים לא הייתה יכולה להיות כך עם דין וגם לא עם ג'ס (עם כל האהבה הענקית שלי כלפיו...
) - הם היו משאירים אותה מאחור. דין, זה ברור שהוא לא ברמתה- ולג'ס אין מספיק תכונות טובות והוא לא חריף מספיק כדי לחפר על הצד הרע שבו. גם בלוגן יש צד מניאקי, בוגדני ורע - אבל הוא כל כך אינטילגנט ובוגר ובנאדם כל כך מעניין שזה מכפר על כל אלו, כי רורי גורמת לו (כמו לכולם) להתאהב בה, והוא הופך להיות פחות רע ויותר חריף, היא (כמו שהיא עושה לכולם) גורמת לו להיות עבד שלה, בצחוק כמובן, אבל היא באמת מכשפת אותו והופכת אותו ל"משועבד רורי", כמו שעשתה ללוק, ג'ס, דין, אביה וכל יצור גברי שפגשה בחייה. בקיצור, לדעתי לוגן הוא זה ששינה את העלילה כי הוא שינה את הדמות המרכזית שבה. כמובן שרורי הייתה מתבגרת איתו או בלעדיו - אבל לא בצורה הזאת, היא לא הייתה חווה את החוויות הכל כך קיצוניות ומרתקות הללו אם לא הוא. (לא צפיתי בעונה השביעית, כל מה שכתוב כאן מתבסס רק עד סוף העונה השישית). אגב, אני רק התחלתי לקרוא כאן, מקווה שיהיה נחמד