האירוח השבועי

האירוח השבועי

בדרך כלל קרנושית (קרןאור למתקשים) תפתח את הפינה. אבל בגלל שהיא לא תהיה ליד מחשב כמה ימים כנראה היא השביעה אותי שאני אפתח אירוח . אז השבוע מתארח אצלנו אישיות מאוד חשובה .. יצחק שן זהב (משעה של מיסתורין נו..) קדימה להתחיל לשאול שאלות..

שלום שלום

בתכלס אני לא יכול לתת מיקום מדוייק (אתה יודע CNN יחגגו על זה ואני לא רוצה לתת להם מיקום מדוייק שלא יהיו לי בלאגנים) אבל תחשוב על זה , אני במקום שיש בו המון נפט וסאדם היה פה פעם בשלטון אבל היום הוא כבר ממש ממש לא

bmt29

New member
../images/Emo99.gif איי מור! תזמון כל כך מושלם!

זה הפך להיות ה- שיר שלי! אז יצחק היקר: 1. מה המצב?
2. מאיפה הגיע הכינוי "שן זהב"?
3. איך בדיוק אתה קשור לרבקה? 4. ספר חוויה מ"דאון טאון ביירות?
5. האם באמת ייעצת למחתרת בטהיטי?
6. לאן נעלמתם אתה ושמואל?
7. מה אכלת במסעדה התימנית?
8. משהו במילים לא כל כך הסתדר לי: "היה זה לילה בלי ירח על כביש לוטה בערפל.... היה זו שעת בין הערביים..." הממ זה לא סותר?
9. איפה אתה היום?
10. ושמואל?
11. ורבקה?
12. איך עבר יום כיפור?
תודה וחג סוכות שמח!
JB

JB היקר

1. מה המצב? הכל בסדר גמור השבח לאל 2. מאיפה הגיע הכינוי "שן זהב"? אני גרוזיני במקורות 3. איך בדיוק אתה קשור לרבקה? היה לי איתה קטע פעם מזמן , זה לא עבר לה מעולם... 4. ספר חוויה מ"דאון טאון ביירות? אז ככה, יום אחד אני הולך לי בדאוון טאון מטייל להנאתי, פתאום! אני רואה מלא חיילים ישראלים שם, רצתי והתחבאתי,פחדתי שיגלו אותי שם ויכריחו אותי לחזור לארץ.. לא ממש נעים.. 5. האם באמת ייעצת למחתרת בטהיטי? בטח, הם דווקא אחלה חבר'ה 6. לאן נעלמתם אתה ושמואל? בהתחלה התססרנו בראש פינה אבל אחר כך עלו עליינו שם . היום אני פה, לא יכול לומר איפה זה פה ,אבל זה לא רחוק... 7. מה אכלת במסעדה התימנית? מרק רגל לפנים! 8. משהו במילים לא כל כך הסתדר לי: "היה זה לילה בלי ירח על כביש לוטה בערפל.... היה זו שעת בין הערביים..." הממ זה לא סותר? והשירים של שלמה ארצי יותר הגיוניים?! 9. איפה אתה היום? אמרתי כבר שאני לא ממש יכול לגלות 10. ושמואל? שמואל חי לו אי שם באוסטרליה מגדל כבשים ואלפקות . 11. ורבקה? רבקה חזרה בתשובה, היא הייתה פעם גרה בקדומים ואחר כך היא עברה לגוש קטיף, אבל מאז הפינוי היא לא ממש מוצאת את עצמה . 12. איך עבר יום כיפור? בסדר גמור תודה וחג סוכות שמח! גן לך

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifחחח רעיון גאוני

נחי, יא גנב, זה השיר הכי אהוב עלי!
אהלן יצחק. קודם כל, אי הבנה קטנה: הרי ידוע שבניו יורק סיטי השמות של הרחובות הם מספרים עולים, אז איך המסעדה ההיא הייתה בקצה רחוב 42, פינת רחוב 60? ועכשיו לכמה שאלות אחרות: 1) השמועות אומרות שהתאסלמת עם נוצריה בהשגחת הרבנות. אז איזה דת אתה? 2) האם אתה נוסע מדי פעם לבקר את רבקה? 3) האם במבצע "קשת בענן" נתקע לך הברקס או שבאמת לא עצרת? בהערצה רבה, מתן

שלום מתן

קודם כל, אי הבנה קטנה: הרי ידוע שבניו יורק סיטי השמות של הרחובות הם מספרים עולים, אז איך המסעדה ההיא הייתה בקצה רחוב 42, פינת רחוב 60? אני אסביר לך, העניין הוא שזה לא היה רחוב 60 באמת, היו שם כמה ישראלים שפשוט לקחו את השלט והאמריקאים לא ידעים מה עושים במבים כאלה. הם היו צריכים מספר חדש ורק 60 היה פנוי .. ועכשיו לכמה שאלות אחרות: 1) השמועות אומרות שהתאסלמת עם נוצריה בהשגחת הרבנות. אז איזה דת אתה? אני בודהיסט
2) האם אתה נוסע מדי פעם לבקר את רבקה? כבר לא כל כך כי מאז הפינוי מגוש קטיף היא לא משהו.. 3) האם במבצע "קשת בענן" נתקע לך הברקס או שבאמת לא עצרת? הברקס הברקס...

אז יש לי מחשב לקצת ../images/Emo3.gif

טוב אז אדון שן זהב .. קודם כל מה שלומך? מה אתה עושה בימים אלה? אתה עוד בקשר עם שמואל ורבקה? אתה ורבקה הייתם זוג? מהאתה עושה בימים אלה?

שלום לך

טוב אז אדון שן זהב .. קודם כל מה שלומך? בסדר גמור השבח לאל מה אתה עושה בימים אלה? אני עוסק במסחר, יבוא ויצוא אתה עוד בקשר עם שמואל ורבקה? לא:( אתה ורבקה הייתם זוג? היה לנו סטוץ פעם אבל אני זרקתי אותה היא לא ממש הבינה את זה ודי התעלקה עלי .. לא נורא סלחתי לה כי היא הייתה חמודה.. מהאתה עושה בימים אלה? שאלת כבר..

למעלה