האירוח בMSN-תגובות!^^

../images/Emo46.gifמלאאא הפסקות חשמל

טפוי. פיספסתי די הרבה אני מניחה בגלל זה. מישהו יכול להעתיק משמה סיכום של השאלות והתשובות או משהו?

charliebr

New member
../images/Emo9.gif

היה ממש קטוע
והעיפו אותי בגלל ששאלתי אם הם על סמים... (מה כל כך נורא בשאלה הזאת?! לגיטימי למדי) אבל חזרתי (מואהאהאהאה) והם ענו לי כששאלתי אם הם שומעים מוזיקה שלא משנות השבעים וגם כששאלתי מה נותן להם מוזה (אבל לא זכיתי לשמוע את התשובה כי האינטרנט החליט להתקלקל) היה נחמד.... למרות שהם מנסים, ללא הצלחה, להיות מצחיקים וזה מעצבן.

אמממ...

אני אמרתי לאורי שהוא אשכנזי מתוק ואני יכעס עליו ביום שישי שהוא לא זיהה שזו אני.. אני חושבת שקצת מבאס שרק שניים באו.. אומנם שניים שאני מאד אוהבת רק הבהרה: הם לא מנסים להיות מצחיקים, הם מצחיקים. גם אם זה לא ההומור שלך אבל זה בא להם בטבעיות לגמרי... סה"כ היה נחמד אני מניחה..

Pagra Baleben

New member
לא יודעת אם הם מנסים או לא-

אבל אותי הם הצחיקו
היה כיף. אבל זה היה נורא קצר><

DesertRose7

New member
איזה מתוקים!

אני ראיתי.. אבל.. לא יכולתי להשתתף בצא'ט ): זה לא היה מחשב שלי! נהנתי.. למרות שהם היו שתי שבעיות מכל הלהקה! אבל מסתפקים במה שיש! ושלא תבינו לא נכון! בשבילי הם מספיק טובים!!

סיכומון למה שהיה

קודם כל- היה ממש מצחיק (לדעתי) והקטע שזה באמת בא להם בטבעיות. אני אישית ישבתי וצחקתי שעה. תשובות לשאלות שאני שאלתי(הם ענו לכל השאלות שלי!!!): -מתי יצא הדיסק החדש? אנחנו עובדים עליו וממש בקרוב תהיה גרסא שתהיה מוכנה להוצאה. -אתם אוהבים את מוניקה סקס? (הקריין שכח לשאול את המלה "מוניקה", והם צחקו וזה היה ממש קורע כי לא הכי היה להם נעים לענות על זה ואז הקריין אמר כזה "מוניקה סקס, מוניקה סקס") אורי ענה: כן, אני אישית מאוד אוהב להקשיב לשירים שלהם. -מה אתם חושבים על מועדון המעריצים שלכם? אנחנו אוהבים אותם, ואפילו נפגשנו איתם פעם, באמת אנשים חמודים. -מה החלק האהוב עליכם בהופעה? רון אמר בצחוק שהמכירת כרטיסים, אבל אחר-כך הם ענו ברצינות שהם אוהבים את זה שיש קטעים שמשתנים כל מופע בהדרן, והם סיפרו על ההדרן של הסילבסטר (ישו שר סופרסטאר). -אם הערסים לא יבואו, תרצו לחזור להופיע בכוכב יאיר? הם אמרו במן בלבול "ערסים בכוכב יאיר?" והם אמרו שהם לא זוכרים שום ערסים בכוכב יאיר, ואני מצוטטת "היו שם בחורות מאוד נחמדות" (!!!!!!!!!). אנשים אחרים שאלו אותם מה הם חושבים על כוכב נולד: הם אמרו שזה נחמד מאוד וזה טוב שזה מחזיר אנשים לאהוב מוזיקה עברית. הייתה גם התייחסות לסלבריטאים שהופיעו בקליפ של "שוב הדיסקו כאן", רוני, דשים לכיתה ה'3- לא זוכרת מאיפה, מחמאות לליאור הנהג (רולז!), התייחסות למילים של שירים (אחת החברות שלי התעקשה שה"איבר הקט" בשיר "בחור ידוע בשכונה" זה רובה...עכשיו אני יכולה להגיד לה רשמית שהיא טעתה!!! הא!), מוזיקה משנות השבעים, והצעות מגונות מאנשי צ'אט שונים (לא אני לשם שינוי...
) היה ממש מצחיק! נ.ב. הם אמרו שההופעה בצוללת (ירושלים משהו כזה) בוטלה כי גיא חולה...!!!!! מסכן שלי!!!!! אם אתה קורא את זה איך-שהו הנה שוקו חם...

למעלה