יש מצב שמישהי מהפורום הרשמי הקליטה
ב בתאלוש love אדמוש New member 5/9/06 #55 דחוף.... שאלו את השאלות שלי????? תענו לי פליזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!
ל ליאורוש בעמ New member 5/9/06 #64 אם שירוש אומרת אז שירושש..../images/Emo15.gif צודקת1!! *אני מאושרת =]*
ב בתאלוש love אדמוש New member 5/9/06 #77 מה שאלו??!!!!! אמא'לה יא איך אני שמחה!!!!!!!! ווואווו אני מתעלפפפפפפפפפתתתתתתתתתתת איך אני מחכה לראות את זה שהרמקולים יעבדו לי!!!!!!!!!!!!!
מה שאלו??!!!!! אמא'לה יא איך אני שמחה!!!!!!!! ווואווו אני מתעלפפפפפפפפפתתתתתתתתתתת איך אני מחכה לראות את זה שהרמקולים יעבדו לי!!!!!!!!!!!!!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #84 אממ לא זורת מה שאלו אבל..../images/Emo39.gif המראיינת בהתחלה לא אמרה תכינוי טוב.. בהתחלה "בתאל לאב אדם" ואז הוסיפה "וש" ואז אמרה "אני רואה שיש לך הרבה מעריצות" אדם השרמנטי קיצר זה היה קטע מצחיק..
אממ לא זורת מה שאלו אבל..../images/Emo39.gif המראיינת בהתחלה לא אמרה תכינוי טוב.. בהתחלה "בתאל לאב אדם" ואז הוסיפה "וש" ואז אמרה "אני רואה שיש לך הרבה מעריצות" אדם השרמנטי קיצר זה היה קטע מצחיק..
ל ליאורוש בעמ New member 5/9/06 #63 אני לא זוכרת=/../images/Emo15.gif אבל עוד כמה ימים יעלו את זה.. סבלנות =]
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #73 זה כמו בקדם אורוויזיון../images/Emo39.gif הפורום היה אשכרה מוצף..! אפילו ההודעות הנעוצות עברו לדף שני חחח
זה כמו בקדם אורוויזיון../images/Emo39.gif הפורום היה אשכרה מוצף..! אפילו ההודעות הנעוצות עברו לדף שני חחח
ש שרון והגיים בויז New member 5/9/06 #3 ../images/Emo45.gif יש קישור ? אורניתע ? למה את לא עונה לי באייסי .?