הייא קראה את שתיי השאללות שלליי. איך אדם חחייך אחרי שהוא שממע את הכינוי שלליי. החמיאא לוו אמא'ללהה=] וכששמעתי את הכינוי שלי אני וחברה שלי צרחנננננננננננו ואחר כך שהיא אמרה שאני שואלת עוד שאלההה יוו אין אי אפשר לתאר את ההרגשה שליי. אדם חייך הוא חיייך איזה כיף ליי. אדם אני אווהבת אותך חימשללי
פספסתי תבויז בתפוזז אתם לא יודעים איך אני בוכההה עצובב ישש וידאו של זה או משהוו? אני רוצה לראות עם הם ענו על השאלות שלי וגם עם לא אני רוצה לראות תמושלםם שליי דושיי דמדם (מה שאתן רוצות חח) דושיי מהרגע הראשון שראיתי נכנסת לי ללב לחיים אתה פשוט מושלםם ואיך שאתה השרר זה פשוטט מהמםם תמיד שאני שומעת אותך שר אני בוכה וזה קורה הרבה כי אני לא מפסיקה לשמוע אותך חח מקווה שתיראה את זה חיים שלי חולה עליך! גיימבויז==>הסם שזורם לי בדם אתם האו[ש]ר שלי אתם המל[א]ים שלי חח חולה עליכם בדםם! מואהה ביו'שש חולה עליכןן בנותתת
כאילו למה שהם לא יכנסוו בהרור שהם לא יכנסו הרבה כי הם עמוסיםםםםםםםםםםםם מאודדדדדדד אבללל יש מצב שהם יכנסוו פעם ב.............. וזה יקרהההה תאמיני לייי וראיתי את השירשורים אבל שחכתי אני לא מבינה איךך אבל אופסיי פשוט בא לי להרוג את עצמי כי יכולתי לשכוח חחח אבל מה איןן וידאו של זה משהו?? ותודה בכל זאת שעזרת..
אם תשימו לב לכינוי שלי הוא כזה מסורבלל כזה לקריאהה... אז שהיא אמרה את השם שלי כזה עם המספרים אז היא הסתבכה אז אביחי עשה כזה עם הידיים ואמר למה לא מספר 5465431 כפרעעע עליוו... ושרון ואביחייי ענווו לייי מושללממיייייייייםםםםםםםםםםם